Atilla Blazhev
Hero Member

Севлиево
|
 |
« Reply #45 on: March 21, 2012, 06:53:31 pm » |
|
Започваш да ми звучиш наистина на славяно-шовинист, опитващ се да се криеш зад гагаузството.
Ти няма да си еди какъв си, ако не си еди онакъв си. Това е крадено, онова е присвоено, алооо последната инстанция, докажи нагледно, с исторически извори, с някакви автентични документи, че тогава води диспути. Просто няма начин да си тюрк.
Защото не търсиш общото, а гледаш да разделяш.
Поздравих те, и отговорът ти не е приятелски, а е враждебен. А славяните точно с това се занимават, да сеят раздор и интриги, и да се представят за други.
Не те знам кой си,?!от къде си, и коя е жена ти. Но през годините съм си изградил, такава интуиция покрай тази славянска мърша, че не може да ме излъже човек, кога е искрен, и кога е злонамерен в намеренията си, а ти сега, си точно злонамерен.
Може да се каже, че съм един недипломиран психолог. Така че когато решиш да лицемерничиш за нещо, не забравяй, че има кой да те чете, и наблюдава.
Останалите момчета няма да ти кажат нищо рязко, защото са културни, и се опитват да водят разговор, макар че на тях не им се дава тази възможност по останалите WC форуми, и форумни клоаки, но аз не съм такъв, който да премълчава неща, който са в разрез със добрият тон, и взаимното уважение. И никак не обичам хората, държащи се супер надуто и надменно, и винаги намирам начин, как да ги смъкна на земята.
Поздравявам те приятелска, ти ме ругаеш. Ще те изтрая още малко, и ще ти заритам псевдо гагаузкият ти задник, че няма да те черпя с бира.
И когато си направиш шибани ДНК изследвания на геномът си, е тогава приказвай какъв си по произход. Защото аз вече си го направих изследването, и мога да твърдя че съм тюрк, от рода Дуло, и ако се видим на живо, ще те бия със изследванията си през лицето, и ще ти ги набия в мозъчните ти гънки, за да не ме обиждаш по този начин славянино, и фалшив гагаузино.
И ако държиш, върви и оборвай науката, хайде да те видим тогава безумецо, до къде ще стигнеш. ДНК експертизата не лъже и не мами, като славянски историк.
Тази шовинистична сган, пак ли се активира бе. Почина си, и пак започна с опитите да си налага отровите си, относно историята по много подъл и долен начин, представящи се за такива, кавито не могат да бъдат, и си личат от другият край на галактиката, че са славяни под прикритие.Турците говорят турски. Но тюрките не, монголи, чуваши, маджари, киргизи, волжски българи,татари тея народи говорят тюркски.Сега остана и да ми кажеш че всички тюрки говорят турски. Няма как да си потомък на Кан Aтила от родът Дуло, поради факта че не си българин. Относно гагаузкия турски език, ще ми обясниш ли как така гагаузкия турски език, който е официален в Турция. Сьпругата ми и нейните роднини, а и зет ми не го разбират. Като се има в предвид, че съпругата ми умее да говори и разбира диалекта тюркче.Сьпругата ми е от Турция. И имат много странно отношение към нашенските турци.
|