Serbest Forum
January 15, 2025, 01:51:10 pm
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length

Home Help Gallery Staff List Login Register  

Кои са помаците?

Pages: 1 [2] 3 4 ... 6   Go Down
  Print  
Author Topic: Кои са помаците?  (Read 8528 times)
samvoin
Guest
« Reply #15 on: January 31, 2011, 06:44:37 am »

Населението поне в Благоевградската околия е носило до 1944 пасапорти със
Националност: Македонец
Откаде ще го знае това самвойна който разследва социологията на БГ само ампирически. Четене и само четене самвойне, само така можеш да се избавиш от ксенофобията която постоянно те гази и е превърналo ежедневието ti в кошмар.
Поразкарай се по Pодопите но те съвeтвaм да не казваш кой си и за какво се бориш че пуст лобут дебне зад всяка врата там.

Зависи в коя част на Родопите... Ако говорим за Кърджалийско - да.
Ама в Златоградско от къде знаеш, че не съм го казвал и не съм бил подкрепян от доста хора?
В Тетевенско от къде знаеш, че не мога да го кажа и няма да бъда подкрепен, а?
Сигурен ли си?
С всички "помаци" с които съм разговарял (Аз тази дума не я употребявам, защото доста от тях ги обижда! И знам че заради нея можеш да изядеш пердах някъде, защото тя е сходна на "гяур".), ди един се определят като българи с Ислямско вероизповедание и на доста пък от по - възрастните които съм виждал, потомството е женено за българи - християни и в повечето случаи приема Християнството, при такова положение...
Не говорим сега за "македонците", а за атака наречените "помаци". Колко определили се така има в преброяването от 2001 - а, където определянето беше напълно свободно, а? Я ми покажи статистика и брой на определилите се като "помаци" конкрено?
За 5 000 еничара, нарекли се "македонци" знам вече.
Report Spam   Logged
Pages: 1 [2] 3 4 ... 6   Go Up
  Print  

Jump to: