Mislya che si gubim vremeto cheteyki tapizmite na Samotniyatvoin. Sporeyki s nego pak si gubim vremeto v prazni nervi i prikazki.
İstoriyata e tolkova davkana che dumata izopachena moje da se obidi. V tozi forum se razglejda badeshteto.
Zatova predlagam prosto da go izklyuchim ot foruma.
Типично по болшевишко - ционистки, нали? Ще се радвам...
Osnovnata prichina e razprostranyavane na neverna i lajliva informatsiya.
Къде и кога беше опровергана с доказателства тази информация?
Vsyavane na ubejdeniya ostanali ot minaliya vek i po rano.
Напротив, не си се огледал. Моите убеждения пробиват в почти цяла Европа и управляват десетки страни от Латинска Америка и Азия, в една или друга степен.
Negovite idei i misli nyamat nikakva razlika ot ostanalite forumi na psihopati i umstveno izostanali individi.
i
Kopirane na chujdi misli.
Povedenie i idei koito protivorechat na savremenniyat svyat i demokratsiyata.
Да, прав си. Целия ваш форум противоречи на този съвременен свят и демокрацията, възхвалявайки една отречена от цялото човечество и особено от целия Балкански полуостров империя на злото.
Palen sas zloba i nenacist kam drugi etnicheski grupi uchastnik protivorechi na ğravilata i usloviyata na tozi forum.
Бъди сигурен, че и да бъда отстранен от тук, твоите постове в които ТИ си този който проявяваш злоба към определени етноси /като българският в Македония, над който подкрепяш етническите репресии или ги неглижираш и македонисткия антибългарски расизъм/, както и който всява етническо разделения в българската нация /а също и доказателствата че аз апелирам в поне няколко теми за точно обратното/ - нещо абсолютно противоречащо на настоящата Конституция на РБ, ще бъдат разпечатани и показвани където и когато трябва. Така както достатъчно антизаконни теми и постове в редица други провокаторски форуми, от които съм отстранен, са грижливо съхранени и особено от тези на определени политически сили, ще се погрижада станат достояние, когато дойдат избори и отидат на някои места "на лов за гласове"...
В същото време те предизвиквам да покажеш и един цитат, от този форум или от моя блог, в който аз всявам етническо или верско разделение в българската нация, като теб или в който съм използвал обидни или пренебрежителни квалификации към дадена етническа група. След това аз ако искаш, ще покажа твоите и моите които апелират за нещо в пълен противовес на това, към което ти.
Molya Agmina da razgleda moeto predlojenie.
Знаеш много добре, че ако България беше правова страна наистина и в нея нямаше масов отказ от правосъдие и същевременно масово обезправяване на честни и почтенни български граждани, за подобни клевети по - мойа дрес би поел съдебна отговорност, но сега използваш времената на днешния хаос и беззакония /особено спрямо българоненавистниците от всякакъв калибър/ и за това имаш щастливата възможност, да клеветиш и лъжеш безнаказано, както и твоите идейни сродници - ционистите.
Знаеш че ако Конституцията и Законите в тази страна, се съблюдаваха и прилагаха и на 1/10 - еднакво за всички, тогава това не би ти се разминало така.
Днес обаче, клеветата и лъжата в нашето "правосъдие", не значат нищо. Поради простата причина, че властващите си служат само с нея, за да ги има.
Това обаче няма нищо общо с демокрацията, а е завършена вече демоНОкрация...
Това са моите последни думи тук. Дерзай... Каквото трябва е записано, копирано, препечатано, защото аз никога и никъде не голословнича, когато твърдя нещо.