Serbest Forum

Български Форум => Мястото на Atilla Blazhev => Topic started by: Atilla Blazhev on February 28, 2022, 03:50:47 pmTitle: За Турция с любов
Post by: Atilla Blazhev on February 28, 2022, 03:50:47 pm
Тези които се имат, и ги имат в Турция за опозиция, а на запад са екстремисти, именно този възход на Турция в който е в момента искат да го саботират, да го възпрепятстват, да го стъпчат и унищожат вътрешно, или да го подчинят на западните си родители и господари, за да му го осигурят комфорта на запада като единствен и незаменим, и че само от запада произхождат всички световни блага.

Хората трябва да се замислят над следната философска умоблъсканица, че дори и самите термини запад и изток произходът им си им е красноречив.

Думата запад произхожда от западане, упадък, а думата изток, произходът и е от изтичане, извор. Нека хората сами да си ги вадят изводите.
Веднъж и завинаги трябва да го разбере Турция, че така наречената опозиция там при нея не е опозиция, ами си е чиста подривна пета колона на запада. Която колона трябва безмилостно да бъде смазана и унищожена, за да не се опита тя за поредните си пъти да унищожи и не само възходът и на Турция, независимо колкото и да се опитват да го спъват сега с валутата и на Турция, подигравайки и се така по този циничен начиин с нея, обвинявайки тези които мразят, че те са причината за постоянните и сривове на турската лира, но и самата Турция да бъде унищожена от тях, а това им е мечта номер едно на туркофобските душмани впили се като кърлежи в организмът и на Турция.

В последно време в разговор с мен, открити туркофоби си признават, че ако не е Турция, на балканите ще заври и закипи. И, че Турция е на светлинни години, а България се е върнала много назад в развитието и, като самоиронично отбелязват, че преди 35-40 г. са и са се подигравали на Турция като изостанала страна от третия свят, а сега Турция стремително върви напред и нагоре в развитието си, задминавайки дори и страните първенци като франция, като германия. Ето за това и пожелавам УСПЕХ на Турция в развитието и...

(https://cdn.pixabay.com/photo/2017/05/30/08/31/heart-2356169__340.png)