Serbest Forum

Български Форум => Мястото на Atilla Blazhev => Topic started by: Atilla Blazhev on June 10, 2020, 01:50:58 pmTitle: Така нареченото извънредното положение, l
Post by: Atilla Blazhev on June 10, 2020, 01:50:58 pm
(https://vivi.bg7.eu/wp-content/uploads/2020/06/screenshot442775-750x375.jpg)

Така нареченото извънредното положение, се било удължавало до края на юни месец. (https://vivi.bg7.eu/442775/?fbclid=IwAR01jLF8rKoN-COW9z7s3GbiRX3yc6q9W0vj0uVoE9MHaYOysFaF3rNGjFc)

Някой въобще съмнявал ли се е в на тези готовността им, да си продължават с измислиците за разни така наречени корона вируси, и така наречените извънредни положения, понеже отнемането на човешките права на тези им се усладиха. А така издават заповеди, и толкова. Няма Демокрация, няма човешки права, понеже тези неща единствено и само за тях са запазени, за да репресират хората с евфемизмите като Демокрация и права на хората. Нали това иска диктатора-феодал б. борисов? Режимът му да оцелее след последните разкрития от Дубай за него. Нима не го знаят от европа че е страхотно корумпиран, и че парите отпускани от тях уж по програми заминават в личните сметки на диктатора и режима му, знаят го разбира се. Но си ги затварят очите, понеже и те са не по различен диктаторски колективен режим, без ясно изразен диктатор, и на тях слуги им трябват, а феодала борисов идеално се вписва в слугинската си дейност, потупат го подигравателно по рамото, защото потупването по рамото има подигравателен подтекст, келемето борисов се разтопява че го били оценявали, и се вживява в ролята на значим политик от световна класа ходейки да се вре из между големците от него, и да си предлага услугите, само и само да му оставят възможностите за да си краде на воля, и да се прави на вечният народен избраник, а си признава че този престъпник без властта не можел да живее, и за това е трябвало непременно да е на власт, понеже има един в един холандски затвор сръбски мафиот май Сретан Йосич се казваше, който му се е заканил свирепо, падне ли от власт. Ето това е цялата тази патардия, за да не пада от власт, понеже ще си разчистят сметките с него. И запада го знае това нещо отлично, то и за това са си го назначили за удобният си слуга, защото и на европейците въобще нещата не са им чисти. Не ги обичат истинските всенародни лидери европейците, тях ги бесят, преписвайки им всичките си престъпления и грехове, и си ги обожават марионетните правителства, с лоялните им марионетки като борисов. Какво като краде? Нали не ги краде тях? Не са важни ограбените които след това те ще му ги изплащат кражбите, важните са си те, че кражбите му на борисов, тях ще ги облагодетелства... (Aslan Türk)