Serbest Forum

Български Форум => Мястото на Atilla Blazhev => Topic started by: Atilla Blazhev on February 03, 2013, 12:56:42 pmTitle: В памет на жертвите от Нагорни Карабах
Post by: Atilla Blazhev on February 03, 2013, 12:56:42 pm
В памет на жертвите на арменският геноцид в Нагорни Карабах (http://atila.blog.bg/history/2012/07/15/armenskite-zverstva-v-nagorni-karabah.979266)

(http://2.bp.blogspot.com/-ylc7RndgvOc/T_y2EHD_ZOI/AAAAAAAACDk/CC-aB4M2RgE/s400/2.jpg)

В памет на жертвите на арменският геноцид в Нагорни Карабах през 1992 година. Геноцид проведен с активната подкрепа и помощ на съветската тогава империя на злото, подкрепа продължаваща и до ден днешен...

Azərbaycan Qarabağ (https://www.facebook.com/photo.php?v=108690565881772)Title: Re: В памет на жертвите от Нагорни Карабах
Post by: Atilla Blazhev on March 12, 2013, 03:22:24 pm
Азербайджански войник е убит в близост до оспорвания регион Нагорни Карабах (http://www.focus-news.net/?id=n1758560)

(http://images.focus-news.net/9f8ec47354af6cec3b6b98ef255000f5.jpg)

Арменските окупационни войски, са убили азербайджански войник близо до границата на оспорвания азърбейджански регион Нагорни Карабах, предаде АФП, позовавайки се на министерството на отбраната на Р. Азербайджан.

Убитият е 19-годишният войник Али Абил. Според азербайджанското министерство на отбраната, той е загинал на 10 март в региона Физул, в следствие на нарушаване на примирието между двете страни от арменските страна.


Title: Re: В памет на жертвите от Нагорни Карабах
Post by: Atilla Blazhev on March 12, 2013, 03:27:23 pm
Верицата ви страхлива и арменци. Всеки може по този начин. Да стреля със снайпери, и да убива нищо неподозиращи хора. Тези арменци наглеят в света да искат да им узаконяват едни престъпни закони, с цел да се затвори възможността на хората да изразяват свободно ревизиите си, относно техните им престъпления, а в точно в този момент, не се изобщо вижда какви престъпления те самите извършват. Къде е сега Франция. Къде е сега този лицемерен и отблъскващ свят, особено запад, за да осъди убийството му на това младо и неопитно момче, в защита на собствената му родина.

За арменският травестит убит от азърбейджанският му колега преди години в Унгария, а в последствие освободен и помилван от Илхам Али президента на Република Азърбейджан, опищяха света, че е нечувано престъпление. А сега съучастнически си мълчат за смъртта на този войник.

Или на това да се разбира като християнска солидарност, със убийствата им на арменците. А след това ислямистите били зли, че им убивали колонизаторите и работниците им, в мюсюлмански земи.

Така са били и в миналото си арменците.

Държат се провокативно и агресивно със мюсюлманските си съседи. Убиват, безчинстват, а като им отвърнат на безчинствата им, и претенциите им свършване нямат, че са били преследвани и убивани горките отломки нищожни. Ами много ясно че ще бъдат убивани. Защото се вижда те какво вършат над останалите хора, предизвиквайки гневът на Баку така по този начин, да им отвърне с агресията им с контра агресия, за да могат отново и отново да пищят че са били убивани, и света да им съчувства на техните им престъпления адресирани по адрес на противниците и смъртните им врагове който арменците ги мразят до смърт.

И като ги прегазят с военна сила, пак те не са виновни, а задължително другите са виновните, а те са вечните жертви. Да се сбиват най-накрая със Азърбейджан, че да си приключат агонията на тези арменски престъпници, агония в която са в момента сега, размазани от справедливо ядосаните им до смърт азърбейджанци.

Всичко е хубаво до тук.

Но нека душата му на този загинал азърбейджански войник, да почива в мир, загинал за родината си, и Allah да му приеме душата му в Дженнета, и да му въздаде наградата му, ако не на този, то на онзи свят! Амин...