Serbest Forum

Türkçe Forum => Teo'nun Köşesi => Topic started by: teo on January 20, 2013, 12:47:27 pmTitle: Моят Отговор към "покушението" на Доган!
Post by: teo on January 20, 2013, 12:47:27 pm
http://news.ibox.bg/material/id_513991765/fpage_2/#clist


Аз съм турчин,
и искам да споделя това което чувствам.Разбира се осъждам Октай за нападението...но от друга страна Доган и догановщината доведоха до този случай .Рано или късно това щеше да се случи!!!!Доган и догановци се самозабравиха и посягаха със бой и то жесток на своите инакомислещи опоненти-турци.Имаше много жестоки побои по митингите ...от фанатизиралите се "любящи Доган".(Мой съселянин лежа в болница и беше пребит със същия начин...изпочупени зъби,ребра,отток на бъбреците).Като гледате сцените ,пак ще видите как тези същите биха убили или осакатили човек в името на "любимия си Водещ-Лидер-Диктатор.Помните ли как Ким Ир Сен кога умря как плачеха .....корейците.Това е истината....диктатурата и авторитарният Лидер винаги водят поседователите си до тази мания.По тоя начин тези последователи нанасяйки тежкия побой....показваха преданоста си към "любимия Вожд".
На всички турци,помаци искам да кажа :"Не гласувайте за Доган!Доган и агентите му от ДПС трябва да си отидат ....за да се даде шанс на демократичното мислене!


Title: Re: Моят Отговор към "покушението" на Доган!
Post by: Atilla Blazhev on January 26, 2013, 05:55:41 pm
ХМ! не се правя на бияч, защото не съм такъв. Но казвам си го откровено, тези катили, и сам ще се справя с тях, паднат ли ми в ръцете, и паднели ми завесата на очите. Ако могат да носят на толкова много бой, колкото те нанесоха на Октай, медали ще им дам тогава.