Serbest Forum
March 21, 2025, 05:36:28 pm
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length

Home Help Gallery Staff List Login Register  

За казуса, свърван с новия/стар главен мюфт&#

Pages: [1] 2   Go Down
  Print  
Author Topic: За казуса, свърван с новия/стар главен мюфт&#  (Read 1478 times)
silvia
Guest
« on: May 20, 2010, 06:06:44 am »

Не знам кой крив, кой прав в казуса, който се оформи около Недим Генджев, но си спомням, че той беше главен мюфтия и по времето на Тодор Живков. Може би Генжев чисто юридически е изпипал нещата така, че да изглежда прав, и в този смисъл ако не признаят него като правомощен може да съди България в Страсбург (което мой вече веднъж е правил), но въпросите, свързани с вероизповеданието на мюсюлманите в България и неговото управление едва ли могат да се решават само административно. Още повече, че вече има протест на мюфтии срещу вчерашното решение на Касационния съд да възстанови Генджев за председател на Висшия мюсюлмански съвет.

----------------

"Мюфтиите на мюсюлманите в България считат за несправедливо решението на ВКС да възстанови Недим Генджев за председател на Висшия мюсюлмански духовен съвет, се посочва в декларация на мюфтиите от проведено във вторник заседание. Те приемат този акт на ВКС за пряка намеса на държавата в делата на мюсюлманското изповедание и апелират Софийския градски съд "да регистрира законно проведената Национална мюсюлманска конференция през 2009 г., където мюсюлманите за пореден път изразиха своята воля съобразно демократичните принципи в нашата държава и избраха своите ръководни органи с главен мюфтия д-р Мустафа Хаджи и председател на ВМС Шабанали Ахмед". В декларацията се апелира още СГС да не вписва Националната конференция на Недим Генджев."

http://www.mediapool.bg/show/?storyid=165339

Report Spam   Logged

Share on Bluesky Share on Facebook

deniz
Full Member

« Reply #1 on: May 25, 2010, 10:18:05 am »

Комуниста Генджев?! Huh На този мръстник мястото му е в панделата да извършените престъпления против турците и мюслюманите в бг!
А оня, пардон, сегашния мюфтия, един път завинаги да престане да се занимава с политика, и да не разделя хората/мюслюманите/ по партийна принедлежност!
А оня олигофрен, тъпанар, болен расист по надолу, ще му кажа: подготви се за съд ненормалнико, или престани да насаждаш омраза, престани да обиждаш, нещастнико! Вижте, какво е написал в фекалния им форум:

Amenhotep
Шампион

Доброму добро да прави, злому с ножа по главата!

Новата или старата мюфтия?
« -: 25 май 2010, 14:02:04 » 

--------------------------------------------------------------------------------
Рязаното население на България се готви за бунтове ...

Съдът е взел решение да маха Ислямиста-Терорист Мустафа Алиш Хаджи (до сегашния гл. мюфтия) и да слага комуниста Недим Генджев за мюфтия ...

Хубава работа, ще кажете ... ама пак циганска ...

Та да попитам, коя мюфтия ще е по-добре за България - Ислямиста-терорист или Комуниста-ислямист? Или може би, ще е по-добре да направим пророк Йоло на мюфтия? Или пък вообще да няма мюфтия? Или разбира се ШНУР ...

Вие кажете, аз не знам!

Report Spam   Logged
silvia
Guest
« Reply #2 on: May 25, 2010, 11:32:42 am »

Някои може би никога няма да пораснат.
Ще си останат там, където са си.

Но рано или късно животът на всички показва уроци,
които не са искали да научат.

Не се връзвай на грубоватия, дебелашки хумор,
който някои смятат за "забавен", deniz,

който върви назад,
няма как да не бъде изпреварен от други.

Report Spam   Logged
Atilla Blazhev
Hero Member

Севлиево

« Reply #3 on: May 25, 2010, 02:59:17 pm »

Комуниста Генджев?! Huh На този мръстник мястото му е в панделата да извършените престъпления против турците и мюслюманите в бг!
А оня, пардон, сегашния мюфтия, един път завинаги да престане да се занимава с политика, и да не разделя хората/мюслюманите/ по партийна принедлежност!
А оня олигофрен, тъпанар, болен расист по надолу, ще му кажа: подготви се за съд ненормалнико, или престани да насаждаш омраза, престани да обиждаш, нещастнико! Вижте, какво е написал в фекалния им форум:

Amenhotep
Шампион

Доброму добро да прави, злому с ножа по главата!

Новата или старата мюфтия?
« -: 25 май 2010, 14:02:04 » 

--------------------------------------------------------------------------------
Рязаното население на България се готви за бунтове ...

Съдът е взел решение да маха Ислямиста-Терорист Мустафа Алиш Хаджи (до сегашния гл. мюфтия) и да слага комуниста Недим Генджев за мюфтия ...

Хубава работа, ще кажете ... ама пак циганска ...

Та да попитам, коя мюфтия ще е по-добре за България - Ислямиста-терорист или Комуниста-ислямист? Или може би, ще е по-добре да направим пророк Йоло на мюфтия? Или пък вообще да няма мюфтия? Или разбира се ШНУР ...

Вие кажете, аз не знам!

Не му се връзваи на този наркоман Amenhotep deniz. Пак се е напушил с трева и е преминал в съседно измерение и прописал безподобните си простоии.

Това жалко, слузесто дебело същество, чисто и просто не си заслужава вниманието.

Хора озлобени от живота, единственно може да пръскат отрова си по Исляма, без да знаят за какво изобщо става на въпрос.
Бъди убеден, че ако го накараш да изрецитира Символа на християнската му вяра, Символа на вярата, както се води според православна догматика, няма да го направи, защото чисто и просто не го знае най-важният символ, дефакто в какво вярва един християнин, а какво е останало да разбира от Ислям, но се бие в гърдите с авторитентни мнения.

Чисто и просто, този дебел лигав червей, го приеми като един платен клакйор на атака да ходи и да сипе обиди и цинизми по Исляма в унисон със комунистическо-ционистката пропаганда, която изгражда този неоснователен, зловещ образ на Исляма на базата на точно такива като него пихтиести мозъци и му забрани да те ползва за отдушник на напрежението което е натрупано в него самият, чисто и просто на него му се плаща да пръска лъжи и заблуди, защото атакярите и всичките партийки като тях, нямат никакъв кредит на доверие.

Той точно това иска! да те изкара от равновесие, да тръгнеш да го обиждаш, а той да се чувства щастлив от гледката как се самоунощожаваш.

Така че да си говори каквото си иска, проблемът с мюфтийте ще мине и ще отмине, мюсюлманското вероизповедание ще си стъпи на краката, но злобата на подобни злоради нищожни същества, ще си остане пак в тях и ще ги измъчва докато са живи.

А относно за мюфтиите, че се отклоних доста от темата с това нищожество, всичкото си е нагласено от ДС и БКП/БСП с цел да се създаде илюзията че Исляма е враждебна религия, а истината е че Недим Генджев си е чист троянски кон в мюсюлманското верозиповедание, който кон сега в момента точно го натрапват на сила същите тези служби.
За Мустафа Хаджи не знам, не мога да твърдя дали е агент на ДС и комунистите, но има нещо много съмнително и гнило в цялата тази работа около мюфтийството.

Ще се получи както при православната църква.

Създава се един изкуствен разкол. Изпокварват се до смърт единоверни събратя по кръв, по език и по вяра, за да ги овладеят пионките на комунстите след това с цел да държат недоволните мюсюлмани настрани в изолация и ако някои се надигне много по лесно да го контролират от колкото е сега.
За съжаление аз лично подобен филм съм го гледал вече един път, как двама свещенници се бият за неща който по принцип няма никакъв смисъл, но до където е проникнало разложителното влияние на комунстите, задължително се стигат до подобни ексцесии, а те стоят от страни и гледат сейр за удоволствие, като накрая те събират труповете като за тези трупове предявяват нагли претенции да им се плаща след това.
Те чисто и просто искат да печелят за сметка на вакъфските имоти същите тези ненаситни и вечно алчни комунисти, защото виждат че нещата се развиват в нежелана за тях насока, че хората се осъзнават от ден на ден и за това те предприемат тези морално остарели стъпки на РАЗДЕЛЯЙ и ВЛАДЕЙ...

ТЕЗА-АНТИТЕЗА-СИНТЕЗ. Ето на този принцип го карат комунстите и малоумнците до сега, от не знам от кога си и си мислят че ще бъдат вечни и недосегаеми, но не така стоят реалните условия. Всичко в този свят свършва, така и комунизма...
Report Spam   Logged

deniz
Full Member

« Reply #4 on: May 25, 2010, 04:29:08 pm »

Тия олигофрени все някой требва да ги спре. Аз не, съм реваншист, а и нямам власт да ги усмиря! Дори и да имах, щях да използвам законите на тази държава. Крайно време е властите в бг да обърнат малко внимание на тия озверели чакали- докато е време!
Ний не живее в ерата на хитлеровия геноцид. Все пак сме 21 век! Говорим за глобализация, за общ европейски дом. И в този общ дом нямат хитлеристи, като тях, независимо дали са мюслюмани или християни!
И от тази гледна точка, службите да си заемат истинското си място.......

Report Spam   Logged
Atilla Blazhev
Hero Member

Севлиево

« Reply #5 on: May 28, 2010, 02:28:46 pm »

Тия олигофрени все някой требва да ги спре. Аз не, съм реваншист, а и нямам власт да ги усмиря! Дори и да имах, щях да използвам законите на тази държава. Крайно време е властите в бг да обърнат малко внимание на тия озверели чакали - докато е време! Ний не живее в ерата на хитлеровия геноцид. Все пак сме 21 век! Говорим за глобализация, за общ европейски дом. И в този общ дом нямат хитлеристи, като тях, независимо дали са мюслюмани или християни! И от тази гледна точка, службите да си заемат истинското си място.......

Дебелата дрогирана кривокрака маймуна аменхотепчо, пак проявява невероятно чувство на атакаджийски расов хумор.

Този няма нужда някои да го спира, те сами ще го спрат, като си изпее песничките заучени от форумната им тоалетна и спрат да му плащат за да лае като куче по керваните, ето тогава ще го спрат deniz този пациент на 4 км. Е не мога да бъда като него сега на платена длъжност, (форумен онанист) и да творя бисери достойни за учебниците по медицина, специалност психиатрия.

Просто не му се връзвай, както обича да се изказва по типично фекалният си начин професор тровикучков при Милен Цветков че такива като аменхотепи, ще се пръснат от злоба и ще се разлетят на парчета.

deniz пожелай му на това лаещо животно аменхотепик, приятен полет като се разлети на хиляди парченца гръмнал от расистка злоба и завист.

Чисто и просто обожавам да ги гледам подобни подчовешки същества, как се самоунищожават безмозъчниците, слабо е казано че обожавам, изпадам в марихуанов екстаз, като ги гледам как се давят в злобата си. Мен лично много ме зареждат с положителна енергия подобни хорица като аменхотепо, като знам че в момента те се задавят от злоба и ненавист, а аз душевно съм в прекрасна хармония, както аз, така и жена ми, а те душманите ми са разстроени до умиране че на мен не ми пука за тях.

Жена ми като ги прочете тези негови сексуално незадоволени редове и велики мисли в тяхно измислено форумче, много им се смя и му изпраща много поздрави, като му пожелава да си намери една жена че да му усмири сексуалните мераци, защото сега прекалено му прегаря тигана без олио.

И като за завършек, искам да цитирам едни мъдри слова от Корана, който се отнасят за подобни случай и хора като аменхотепи.
Придържай се към снизхождение и повелявай приличието, и страни от невежите! (7:199)

И един видео поздрав от мен за малоумници като аменхотепчо да се запознаят всъшност Исляма какво проповядва и да вярва малко по малко на медиите, който са ми изпрали и малкото пилешки мозък и да се смири по християнски, защото неукият неграмотник не знае собствената си религия, а е тръгнал чужда за него религия да обсъжда и да я обижда.

На какво учи Исляма: Клип

Report Spam   Logged

deniz
Full Member

« Reply #6 on: May 28, 2010, 02:54:03 pm »

Мустафа, честно казано, аз лично от такива като аменхотепчо, хич не ми дреми, поради много причини, да ти кажа Smiley Казано честно, се ядосвам на властите, независимо, каква окраска имат те, разбираш ли?
Защото, аз се чуствам по голям патриот тези алкохолици и наркоманчета, защото пък, аз лично се чуствам повече репресиран от комунистите, постфактум, защото аз турчинът никога не съм бил с тях- демек от дпс!
Мустафа, тия олигофрени, от факелния форум на атака да плюят, колкото си искат, пак не ми пука, нищо, че ме яд не на простаците от атака и сие плюс дпс- яд ме е на тия от така наречените служби, че на тях не им пука! Е, може би и те са такива отрочета......плюс последователи на Слободан Милошевич, например?
Мустафа, няма, ненаказани.....няма безплатни обяди!
Честно казано, на мен ми пука за нещо.......в бг, мюслюмани, християни....атеисти да си живеем в мир и покой!
Аз, съм много надалеч от софията, но ми казаха, че тоя боклук аменхотепчо живеел в някой квартал, който се казвал Слатино ли беше....как беше....но си има хора, които ще го открият и ще го линчуват публично пред централата на ДАНС!
Да живее България!
На съд, комунистите от дпс и наркоманите от атака!
Report Spam   Logged
Atilla Blazhev
Hero Member

Севлиево

« Reply #7 on: May 28, 2010, 04:35:02 pm »

Мустафа, честно казано, аз лично от такива като аменхотепчо, хич не ми дреми, поради много причини, да ти кажа Smiley Казано честно, се ядосвам на властите, независимо, каква окраска имат те, разбираш ли? Защото, аз се чуствам по голям патриот тези алкохолици и наркоманчета, защото пък, аз лично се чуствам повече репресиран от комунистите, постфактум, защото аз турчинът никога не съм бил с тях- демек от дпс! Мустафа, тия олигофрени, от факелния форум на атака да плюят, колкото си искат, пак не ми пука, нищо, че ме яд не на простаците от атака и сие плюс дпс- яд ме е на тия от така наречените служби, че на тях не им пука! Е, може би и те са такива отрочета......плюс последователи на Слободан Милошевич, например? Мустафа, няма, ненаказани.....няма безплатни обяди! Честно казано, на мен ми пука за нещо.......в бг, мюслюмани, християни....атеисти да си живеем в мир и покой! Аз, съм много надалеч от софията, но ми казаха, че тоя боклук аменхотепчо живеел в някой квартал, който се казвал Слатино ли беше....как беше....но си има хора, които ще го открият и ще го линчуват публично пред централата на ДАНС! Да живее България! На съд, комунистите от дпс и наркоманите от атака!

deniz няма смисъл от какво да се дразниш на тези служби, те са си в услуга на власта и на такива като работодателите на този наркоман амeнхотеп, на който му плащат месeчна заплата, за да пропагандира изкривената им расистка представа за демокрация.

Какво те учудва? те служителите на ДАНС са си същите като аменхотепчо, раситки парясници и цървули.

Служителите на тази служба, са изминали по този път много преди него, който сега този мазник минава сега по техният път на отрицание и тоталитарен начин на мислене, така че няма нищо за учудване, те са си от едно комунистическо котило.
Така че няма смисъл човек да се ядосва заради неадекватното държание на ДАНС (ВАЛС) и все подобни инструменти на комунистическата олигархия, за да държат на безопасно разстояние, противниците им за да си вършат техните далавери необезпокоявани благодарение на такива терминатори инфилтрирани във националистическите среди, за да не се получи обединение и да бъдат свалени.

Тези толкова са уплашени, че използват услугите на подобни безмозъчни същества, за да няма помирение между етносите и религиите. Но колкото и да полагат усилия, усилията ще са им напразни.

Турските сериали са добро доказателство че сред хората се пробужда онази етническа толерантност, за която всъшност се борим. Тези от батака, са си последните мохикани на шовенистичната расистка идеология и комунистически фашизъм.
Така че нека да си злобеят на воля, обречени са... 

А за района в който се предполага че живее наркомантепчо, се казва Район Слатина
Report Spam   Logged

Sali Bayram
Newbie
*

Ne mutlu seytanim diyene !

« Reply #8 on: June 12, 2010, 05:51:40 pm »

Pomnya g-n Gendjev ot Jivkovo vreme i imam dobri vpechatleniya ot nego. Eto chast ot negovo intervu po temata za prinadlejnostta mu kam Durjavna sigurnost.
"Помолихме мюфтията да изясни и въпроса полковник или майор от ДС е бил по време на възродителния процес: „Аз съм работил за защита на националните интереси на България. Това го пише в много книги. След това, през 1982 година бях уволнен дисциплинарно, наближаваше Възродителният процес и турци не трябваше да работят на такива места. Много исках да стана капитан, но стигнах до старши лейтенант”, разказа Генджев."

Report Spam   Logged
Deli kurt
Jr. Member
**

« Reply #9 on: June 12, 2010, 06:15:35 pm »

Vazroditeliu, ti moje da odobriavash tozi komunist i nemisiulmanin Gendjev, a az ne ti odobriavam komunistichesko-fashistkata ti propaganda. Za tova ili se orientirai v neshtata kak stoiat pravilno, ili shte ima Tochka 3 ot pravilnika: 3. Рекламирането на партии и лица проповядващи комунизъм, фашизъм, диктатура, тоталитаризъм, както и тези които разпалват враждите по точка 2 е забранено. a ot tam shte sledva triene na provokativni mnenia. Sega samo te preduprejdavam po tozi liberalen nachni, zashtoto sledvashtiat pat shte ima totalitarna gumichka za glupostite ti. Moderator Deli_kurt
Report Spam   Logged

Sali Bayram
Newbie
*

« Reply #10 on: June 12, 2010, 06:19:32 pm »

Kakav vuzroditel? PO vazgledi az sam liberal. chlen sam na liberalna partya. Mnogo molya po-leko s obidite.Odobryavam poziciyata na g-n Gendjev. Da rabotish za razuznavaneto na svoyata Rodina e vapros na chest. Mnozinstvoto ot nas Turcite koito byaha satrudnici na bivshata DS, izpalnyavaha svoya patriotichen dulg i rabotehe napalno dobrovolno i s golamo jelanie i otgovornost.Luja e che e imalo nyakakav natisk ili splashvane. Vyarno e, che Vuzroditelniq proces ne proteche taka kakto beshe planirano, imashe i nqkoi nepredvideni proyavi na grubost, no golyamata istina e che nie Turcite ne organizirahme masovi protesti sreshty vlastta prez cyaloto vreme, zashtoto obichahme nashata Rodina Bulgaria i vyarvahme na togavashnata partya-rukovoditelka taka kakto sina vyarva na mayka si.
Report Spam   Logged
Atilla Blazhev
Hero Member

Севлиево

« Reply #11 on: June 12, 2010, 06:37:19 pm »

Kakav vuzroditel? PO vazgledi az sam liberal. chlen sam na liberalna partya. Mnogo molya po-leko s obidite.Odobryavam poziciyata na g-n Gendjev. Da rabotish za razuznavaneto na svoyata Rodina e vapros na chest. Mnozinstvoto ot nas Turcite koito byaha satrudnici na bivshata DS, izpalnyavaha svoya patriotichen dulg i rabotehe napalno dobrovolno i s golamo jelanie i otgovornost.Luja e che e imalo nyakakav natisk ili splashvane. Vyarno e, che Vuzroditelniq proces ne proteche taka kakto beshe planirano, imashe i nqkoi nepredvideni proyavi na grubost, no golyamata istina e che nie Turcite ne organizirahme masovi protesti sreshty vlastta prez cyaloto vreme, zashtoto obichahme nashata Rodina Bulgaria i vyarvahme na togavashnata partya-rukovoditelka taka kakto sina vyarva na mayka si.

То колкото си Турчин, аз толкова съм амджикитаец. От другият край на галактиката с просто око се вижда, че си си провокатор, ама нейсе, да видим до кога ще укрякаш във форума със провокациите си и тоталните си малоумни невежи глупости който изписа в този си постинг.
Report Spam   Logged

Sali Bayram
Newbie
*

« Reply #12 on: June 17, 2010, 10:56:01 am »

Pozdravyavam g-n Gendjev za reshitelnostta mu

http://news.ibox.bg/news/id_804168398
Report Spam   Logged
Atilla Blazhev
Hero Member

Севлиево

« Reply #13 on: June 17, 2010, 11:24:47 am »

Комуниста си остава комунист, не ги интересува вярата на хората, а ги интересуват първо парите.

По тази причина, не искам да приемам Исляма тук в българия, а по възможност някаде в чужбина, защото в крайна сметка нямам намерението главен мюфтия да ми е омразен комунистически офицер от ДС, аз да си откупувам вярвата с пари както е било при католиците "индулгенция".

Никаде по света ги няма тези разложителен процес, мюсюлмани да преследват мюсюлмани. На някои хора им се е досънувало нов възродителен процес, но този път ще има много здраво дърво за горещите им глави.

Не виждам как ще възродяват хората, като са в ЕС и уж действат демократични норми за урегулиране на правата на малцинствата. Живо самоубийство ще бъде ако предприемат подобна лудост и при фактора едномилионна Турска армия, втора в НАТО по численност което в един даден момент ще се спре за има няма едно денонощие пред вратата на позитано 20 ББ и лудите глави от атака.

Но има и друго нещо, другият комунист доган да не си играе и той с етническият огън, защото който кладе подобен огън, със сигурност се изгаря фатално на него.

Така беше и в Босна, кладоха сръбските комуняги етническият огън, заиграваха се с босненските мюсюлмани и техните натрапени от комунягите догановци, че им се наложи след това да се свият до една круша хора сърбите.

Така че, това само изключително психично болни хора могат да си го помислят и да искат да го извършат да насилват вярата на 1 милион мюсюлмани за да си сложат сами кръстовете на гробовете им.
Report Spam   Logged

Serbest Korkmaz
Global Moderator
Hero Member

« Reply #14 on: June 17, 2010, 12:35:26 pm »

Комуниста си остава комунист, не ги интересува вярата на хората, а ги интересуват първо парите.

По тази причина, не искам да приемам Исляма тук в българия, а по възможност някаде в чужбина, защото в крайна сметка нямам намерението главен мюфтия да ми е омразен комунистически офицер от ДС, аз да си откупувам вярвата с пари както е било при католиците "индулгенция".

Никаде по света ги няма тези разложителен процес, мюсюлмани да преследват мюсюлмани. На някои хора им се е досънувало нов възродителен процес, но този път ще има много здраво дърво за горещите им глави.

Не виждам как ще възродяват хората, като са в ЕС и уж действат демократични норми за урегулиране на правата на малцинствата. Живо самоубийство ще бъде ако предприемат подобна лудост и при фактора едномилионна Турска армия, втора в НАТО по численност което в един даден момент ще се спре за има няма едно денонощие пред вратата на позитано 20 ББ и лудите глави от атака.

Но има и друго нещо, другият комунист доган да не си играе и той с етническият огън, защото който кладе подобен огън, със сигурност се изгаря фатално на него.

Така беше и в Босна, кладоха сръбските комуняги етническият огън, заиграваха се с босненските мюсюлмани и техните натрапени от комунягите догановци, че им се наложи след това да се свият до една круша хора сърбите.

Така че, това само изключително психично болни хора могат да си го помислят и да искат да го извършат да насилват вярата на 1 милион мюсюлмани за да си сложат сами кръстовете на гробовете им.

Конфликта с Главните Мюфтийства не е толкова черно и бяло колкото се опитват да ги представят мюфтиите партийни секретари на ДПС. Мюсюлманската религия през последните 21 години бе узурпирана от комунистите-атести  от фашистката ,Турска Комунистическа Партия ДПС и и джамиите масвово се изполсуваха ,като партийни клубове на ДПС.
Статията, която е дал тук друг форумец от бегъл поглед личи че е поръчкова от ДПС.

Генджев е поискал отчетност за даренията.

Да знам, че е бил явен агент на ДС. Сложеният  главен мюфтия от ДПС ( в "избора" му са участвували 160 съветника и 83 кметове от ДПС ) също е бил агент на второ и шесто управление на ДС. Какво прави Генджев по-лош от другият ?

Огромни далавари са въртяли в джамиитя през последните 21 години. ДПС е възнаграждавало подкрепата им за изборните манипулации с безотчетност. Джамиите масово са преврнати де факто в партнийни и бизнес клубове. Хора нямащи нищо общо с исляма въртят далаверите си оттам.

Ако Генджев покаже всички тези далавери и сложи ред в религията макар и агентурното му минало предпочитам него за духовен водач. Да бил е агент, но ако покаже, че е разбрал греховете си и е готов да служи на мюсюлманите той ще си има своето място в религията. Докато подлогата на ДПС и преди е бил агент и сега служи на същите сатани. Той не може да бъде духовен водач на мюсюлманите в България.

Джамиите и даренията на хората дълго време са били окрадени. Време е истината да излезе наяве. С какво агент Генджев е по лош, от агент Сава или агент Хаджи агент ?  За последните двама е ясно, че са сатани. Да видим дали Генджев може да направи нещо добро в обърканите религиосни дела на вярващите в Аллах мюсюлмани.

С атаките срещу Генджев , ДПС иска да измие насраният си задник. Всичко около тази партия вони и мирише на корупция, манипуалции и терор. Включително и при поставените от тях "духовни водачи" на мюсюлманите. Тези безбожници превърнаха и джамиите ни в обекти за далавери. Десетилетия наред имало злоупотреби с доходите от вакъфските имоти. Време е за отчетност.

Report Spam   Logged
Pages: [1] 2   Go Up
  Print  

Jump to: