February 10, 2025, 10:06:16 am
Welcome,
Guest
. Please
login
or
register
.
1 Hour
1 Day
Forever
Login with username, password and session length
Home
Help
Gallery
Staff List
Login
Register
Добре дошли в Сербест форум !
Serbest Forum
>
Forum
>
Български Форум
>
Дискусии, коментари
>
Добре дошли в Сербест форум !
Pages:
1
...
3
4
[
5
]
6
Go Down
« previous
next »
Print
Author
Topic: Добре дошли в Сербест форум ! (Read 7460 times)
deniz
Full Member
Re: Добре дошли в Сербест форум !
«
Reply #60
on:
November 24, 2010, 12:48:46 pm »
Здравейте, отново!
Съжалявам и се извинявам преди всичко, че ме нямаше в форума в продължение на повече от 5 месеца! Но вече от днес имам нет!!
Адем аби, хошгелдин!........Въпросният "доктор" преди не се ли подвизаваше в форума с друго име, като доктор пак...?
Тоя психопат няма нищо общо с ДСБ! Лично съм питал един от заместниците на Костов, просто съм проучил психоявлението "доктор"!
Report Spam
samvoin
Guest
«
Reply #61
on:
November 24, 2010, 09:04:22 pm »
Quote from: deniz on November 24, 2010, 12:48:46 pm
Здравейте, отново!
Съжалявам и се извинявам преди всичко, че ме нямаше в форума в продължение на повече от 5 месеца! Но вече от днес имам нет!!
Адем аби, хошгелдин!........Въпросният "доктор" преди не се ли подвизаваше в форума с друго име, като доктор пак...?
Тоя психопат няма нищо общо с ДСБ! Лично съм питал един от заместниците на Костов, просто съм проучил психоявлението "доктор"!
Ааа, значи ти имаш нещо общо с ДСБ?
Да сме наясно...
Следващата им коалиция, с "Отоман" ли ще е? Ще си паснат като две капки вода - Костов и Юзеиров...
Идейните им различия сапочти нулеви, а Костов почти изпълни под друга символика и лозунги макар, програмата на партия "Отоман" - начертана всъщност от синедриона и Сорос, както и с опит да се приложи десетилетия преди това от коминтерновите марионетки у нас, ама комунистите взеха та се уплашиха да я приложат до край, за да не си идат...
Всъщност, партии като СДС и ДСБ, са многократно по - вредни от "Отоман", защото разликата между тях и втората, е че последната никога няма да вземе властта итова я прави безобидна, а и току виж взела че събудила бдителността и волята занационална борба у българина.
Докато първите, не само завзеха властта, но и почти изпълниха програмата и у нас.
Report Spam
Serbest Korkmaz
Global Moderator
Hero Member
«
Reply #62
on:
December 01, 2010, 11:27:18 am »
От днес :
Guest 11:18:05 am Printing the topic "Ахмед Доган е бил архитект на "Възр. процес &q".
Принтвайте момчета, принтвайте. Тук ще намерите истини, които никъде другаде не ще намерите.
Report Spam
samvoin
Guest
«
Reply #63
on:
December 01, 2010, 08:06:02 pm »
Quote from: Serbest Korkmaz on December 01, 2010, 11:27:18 am
От днес :
Guest 11:18:05 am Printing the topic "Ахмед Доган е бил архитект на "Възр. процес &q".
Принтвайте момчета, принтвайте. Тук ще намерите истини, които никъде другаде не ще намерите.
Това се върши във всички националистически форуми, т.е. не в споменаваните тук квазинационалистически, а в няколкото вече несъществуващи и невписващи се в "схемите", също така се принтираше. Един от които беше този на БНРП, когато му бях аз главен модератор там.
След мое присъствие в даден форум, така се получава обикновенно...
Не случайно менторите на познатите ни "националистически" форуми и респективно спонсорите им, своевременно нареждат да бъда банван без обяснение защо и без цитат, с кое и какво правило съм нарушил?
Т. е. - без всякаква мотивация, позовавайки се на Правилата.
Report Spam
Serbest Korkmaz
Global Moderator
Hero Member
«
Reply #64
on:
December 31, 2010, 06:15:18 pm »
"А ве" вие много сте напреднали. Мустафа що ме лъжеш, че сте изостанали
. Виж тук в САЩ сме още 6:15 вечерта на 31 Дек. 2010 година. Цяла година сте по напред от нас "ве хора" и пак се оплаквате
.
http://www.youtube.com/watch?v=6K0L0lrRbRI&feature=related
Честита Нова Година на всички Сербест Коркмазовци по-света. На всички добри, справедливи, честни хора света им пожелявам много здраве, щастие, успехи, благополучие, душевно спокойствие и хармония в живота.
Report Spam
Atilla Blazhev
Hero Member
Севлиево
«
Reply #65
on:
May 06, 2011, 01:09:57 pm »
Колеги форумци. Ще ме извините, но най-вече админа. Но искам да ви презинтирам една личност, който до преди се подвизаваше тук в нашият малък общностен форум, като mav. И сега искам да ви го представя какво представлява по външност. Пък и не се знае, може и да ги познавате въпросният доносник шизофреник и лично. Абе Фейсбук, казват че е разузнавателен сайт, за шпионаж на потребителите си, но има и полза от него.
Мирослав Великов - Русе (mav)
Report Spam
Ben Atilla Mustafa (Zuahid) Blazhev
vespasqn
Newbie
«
Reply #66
on:
May 07, 2011, 09:29:08 am »
И този с какво толкова е заслужил вниманието ви? че да се говори за него само, че не ми става ясно. Не знам, но според мен на световно неизвестни личности, твърде много внимание им се отделя. Няма смисъл. Защото ако мен ме пита човек, това момче е съмнителен в поведението си. Повече не смятам да говоря. По досетливите ще се сетят сами какво искам да кажа.
Report Spam
Özgürlük Sancho mızrak ucu
Atilla Blazhev
Hero Member
Севлиево
«
Reply #67
on:
May 09, 2011, 04:32:59 pm »
Quote from: vespasqn on May 07, 2011, 09:29:08 am
И този с какво толкова е заслужил вниманието ви? че да се говори за него само, че не ми става ясно. Не знам, но според мен на световно неизвестни личности, твърде много внимание им се отделя. Няма смисъл. Защото ако мен ме пита човек, това момче е съмнителен в поведението си. Повече не смятам да говоря. По досетливите ще се сетят сами какво искам да кажа.
Знаеш ли vespasqn! Прав си че подобни същества не си заслужават вниманието. Но друго ме озадачава. Тук през тези 2/3 дни. На този луд, mav снимката му усърдно се трие от хостинг сайтовете, явно по негово хленчене до администраторите на сайтовете, и те трият по не знам си какви подбуди, скривайки по този начин грозният фасон на мирославчо великов.
Русенският скот ме бил изобличил. Бил винаги заставал зад думите си. А странното което е, че се крие, и упорито мълчи като магаре, и не отговаря на въпросът ми на снимката той ли е? Явно се страхува завалията, да не би да го издиря с детектив по съвсем законен начин, и да му изпратят от съда призовка, за клевети разпространявани в интернет по мой адрес.
ТУК
в тази статия във Вестник 24 часа, въпросният mav буквално го разпилях на парчетии, и буквално го накарах да се затрудни да ми отговори логично на въпросите ми, защото чисто и просто, той няма какво да ми отговори на всичкото което изнесох като аргументи и факти, и млъкна.
Но честно да си кажа! Не се занимавам с него. Защотото и на него съм му го казал, на психично болни хора, парите им не им ги вземам, грехота е, отнемам им парите за лекарствата им, и за това не се заемам насериозно с него, за да се разправям с него по съдебен път, че тарикатчето в психиатрия ще го вкарам на затвора в Ловеч. Но все пак става за повдигане на настроението.
Report Spam
Serbest Korkmaz
Global Moderator
Hero Member
«
Reply #68
on:
May 12, 2011, 01:29:33 pm »
Малко почивка никому не ще навреди. Временно сме по други полезни фронтове толкоз. Колкото до разкриване идентичността на скиххедовете, форумните тролове,дребните душици ,интригантите и другомразите, които си мислят, че всичко им позволено то иднетифицирането е полезно за демокрацията. Това ще позволи един ден когато в България се въдвори правосъдие тези да бъдат съдени и да попаднат зад решетките за престъпните си деяния. България страда много от такива боклуци и прочистването на обществото от тях ще е полезно за демократичният просперотет на страната.
Report Spam
Deli kurt
Jr. Member
«
Reply #69
on:
May 13, 2011, 02:19:26 am »
Ne smiatam che ne tuk mu e miastoto za da si vodite lichnostnite napadki i voini. Ima si lichni saobshtenia, ima si drugi nachni za da si opravite driazgite. Taka che iztrivam vi spama spored forumniat pravelnik.
5.Всякакви атаки на лична основа към други потребители ще бъдат изстрити и авторите им забранени без предупреждение. Ощетените по тази точка потребители да изпратят сигнал до админа.
Taka che prestanete sys spamyt vi. Shte tria, pak ako iskate mi se sardete.
Report Spam
Mustafa Yıldızdoğan - Ulkücüler izlesin süper
Atilla Blazhev
Hero Member
Севлиево
«
Reply #70
on:
May 18, 2011, 12:00:54 pm »
Мирославчо, разбирам ти усилията който полагаш за да си скриеш снимката, но момче. Казах ти го. Оплаквайки се и триейки снимките, ТИ доказваш че си ти. И доказваш че си страхливец криещ се зад анонимноста и така клеветиш и хулиш хората. Но инак нагло и цинично заявяваш че си заставал с името си зад всичко което пишеш като хипер спам.
Разбра се с кое име заставаш. С форумният си псевдоним mav, но се доказва че със истинското си лице, избягваш да застанеш. Защото това твоето клеветене е подсъдно.
Е разбра се вече че си си интригант, и едно наистина жалко страхливо същество.
А аз успях да докажа, че ти не си нищо, освен едно слабо развито умствено примитивно същество, живеещо като паразит на гърба на околните.
Но за твоя зла изненада, ще ти ги публикувам тук снимките, и няма да се отървеш от мен паразит недоразвит.
Накрая ще ги размножа и на хартиен носител, че ако искаш Русе да го залея със снимките ти, надписани с твой мнение от интернет, давай, още хленчи да се трият снимките. Бил съм те тормозил. Те първа ще видиш какво е тормоз. Година и половина ти търпях мъргазиите ти, сега си наред да си получиш заслуженото безчестнико.
Та какво казваш мирко. Че тази снимка е провокация така значи а. Че година и половина ти търпя клеветите, цитирайки лични данни под формата на IP адреси, макар и сървърови, но и въпреки всичко нямаш това право да ги изнасяш тези данни. Но инак снимката ти е била провокация.
Е нека да ти покажа аз пък какво се казва провокация с дата 16.06.2010 г.
И нека да ти приложа един член от закона за защита на личните данни.
Чл.5. (изм.,ДВ,бр.103 от 2005 г.)
(1) Забранено е обработването на лични данни, които:
1. разкриват расов или етнически произход;
2. разкриват политически, религиозни или философски убеждения, членство в политически партии или организации, сдружения с религиозни, философски, политически или синдикални цели;
А мирко. Какво стана бе батенце? май стъпваш на криво. И тогава мен какво ме спира да ти вадя аз пък лични снимки и да ги показвам на широката публика, като ти не спазваш законите и разпоредбите.
И сте ми посветили, цяли теми в два, три тоалетни форума, влизащ в разрез с този член от Конституцията.
Чл. 32. (1) Личният живот на гражданите е неприкосновен. Всеки има право на защита срещу незаконна намеса в личния и семейния му живот и срещу посегателство върху неговата чест, достойнство и добро име.
Волалла, ето за какво говоря.
Ислямските терористи VS форума на АТАКА
Предател ли е Таркан?
Атила-Мустафа помака Блажев.
Тези теми ми стигат, в който и ТИ участваш в тях най-активно, за да ти изпържа задника, че на едно място има и моя снимка, пак в разрез със правилата, и си един вид съучастник, във посегателството ви върху честа ми, достойнството ми, и доброто ми име.
Да ме извинят Администратора и модераторите, но това ми мнение го преработвам, и го пускам, за да се види все пак в българия двойните стандарти нагледно какви са. Че чпвек ако не е мафиот, депутат или от онова богоизбрано племе, хората права нямат, а някакви си са ми тръгнали ди говорят че съм им трябвало да им спазвам техните права, като те моите права както е видно, че изобщо не се спазвани, и са брутално потъпквани, и тогава аз на какво основание трябва да се чувствам задължен за да спазвам дадените закони.
На провокацията с провокация много ясно че ще отговоря. В крайна сметка не съм изтривалка на разни психично болни малоумници, че да се оставям да ми отнемат и така недействащите ми права по закон, но поне аз от своя страна съм длъжен да се защитя, като няма действащи закони да ме защитят от злостните и откровенно безпочвени нападки, който бивам подлаган почти ежедневно.
Така че мишенце, ще търпиш това, което на другите правиш. И няма да се оплакваш госпожичке. Но както е видно, че упорито мълчиш за снимката на нея ТИ ли си. А вместо това се оплакваш че съм те бил тормозел, а това по горе какво е бе? достойно за учебниците по психиатрична медицина е сигурно.
Така че давай още. Пиши си глупостите, давай ми материал, пък все някога ще си мерим мускулите съдебно, пък да видим кой кого.
А сега си остани със здраве. И по малко се дави в злобата си, и си пази силиците си, че ще са ти нужни.
Report Spam
Serbest Korkmaz
Global Moderator
Hero Member
«
Reply #71
on:
August 06, 2011, 09:41:58 pm »
Като че ли форума е незаменима форма на общуване в интернет. Май след Фейсбук еуфорията ще се съберем пак старите аркадаши тук да си "чешим крастата "
Няма лошо вече след годините интернет познанство може и да създадем по-добър диалог. Хошгелдиниз пак в Сербест Форум !
Report Spam
Suleyman
Full Member
«
Reply #72
on:
March 14, 2012, 03:43:00 pm »
Merhaba! Здравейте!
Report Spam
Admin
Administrator
Full Member
«
Reply #73
on:
March 23, 2012, 08:53:05 pm »
Уважаеми съфорумци, поради зачестяване на провокациите от прясно регистрирани пубертетчета, форума пак премина на режим одобряване да новите регистрации. Няма да позволя на скучаещи скинхедпубертчета да разводняват форума или да изливат жлъчката си тук. Този форум е за зрели и отговорни хора, които умеят да пишат с уважение към другите участници. Всички, които не спазват правилата на форума могат да бъдат остранени без предупреждение. Тук добре дошли са само хората дошли с добро. Потребител Бна или пиши като хората или няма да имаш възможност да пишеш тук.
Report Spam
Serbest Korkmaz
Global Moderator
Hero Member
«
Reply #74
on:
April 01, 2012, 03:26:12 pm »
Петре, загуби се нещо. Да не са те пребили скинхедси за "измяна на Родината" ?
Report Spam
Pages:
1
...
3
4
[
5
]
6
Go Up
Print