Serbest Forum
July 22, 2024, 06:08:45 pm
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
 
  Home Help Gallery Staff List Login Register  

Ако извънземните ни изпратят съобщение, т

Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Ако извънземните ни изпратят съобщение, т  (Read 299 times)
Atilla Blazhev
Hero Member
*****

Karma: +7/-1
Posts: 996


Севлиево


« on: October 23, 2018, 05:12:30 am »От 1960 г. проектът SETI (Търсене на извънземен разум) търси знаци и сигнали от технически цивилизации в космоса.

Quote
Ако получим сигнал от извънземна цивилизация, това ще бъде събитие несравнимо с никое друго досега, но вероятно да има опустошителен ефект. В проучването си „Междузвездна комуникация. IX. Обеззаразяването на съобщения е невъзможно“, Майкъл Хипке от обсерваторията Сонеберг и Джон Дж. Лърнд от Хавайския университет дори смятат, че това послание трябва да бъде направо изтрито без да бъде прочетено.

И защо трябва да бъде изтрито извънземното съобщение? Ами ако в него се съдържа формулата на съвършенство за човечеството, решения за много сегашни неразрешими проблеми? Но то бъде изтрити, значи се изтрива съдбата на човечеството, оставяйки да загине под натиска на сегашните мерзавци. Но призивите на такива като теб екстремисти да бъдело изтрито, трябва категорично да бъдат отхвърляни и осъждани, за да не може да си остане архаичното състояние на човечеството в което се намира в момента такова каквото е. Един враждебен извънземен вид, обсебил от сътворението на познатият свят, постоянно разрушаван от него, да си продължи доминацията, защитаващ си завладяното от него с ето такива екстремистки изказвания. Ама ако получите други извънземни съобщения, ама не ги отваряйте, направо ги изтривайте опасни са. Но не подчертават че са опасни за техният извънземен враждебен вид, но не и за всички останали видове. Честно и откровено казано. Получи ли се такова съобщение, не само че трябва да бъде отворено, но е задължително да бъде прочетено най-подробно и задълбочено анализирано и накрая напълно приложено на практика детронирайки сегашните извънземни мерзавци, обсебили човешкият свят.

Quote
Според Лърнд няма причина да смятаме, че извънземните са добронамерени:

Разбира се, че пристигащите извънземни не са добронамерени, нали ще изместят сегашните извънземни и стават задължителните недобронамерени пришълци. Съдене както винаги по себе си, по собсвтените си страхове и интереси за останалите.

Quote
„Според мен е много по-вероятно историята им да наподобява нашата…Има ли цивилизация, която да е била облагодетелствана от по-технологично напреднал нашественик? Разбира се, може да се окаже и обратното, но тогава се сещам за филма Alien…невероятна идея според мен.”

Има такива филми рептил, по напреднали цивилизации да облагодетелстват по изостанали от тях, не съди по себе си, има ги с цел да изградят своя собствена хуманна система. Не всички са като враждебните ви сбъркани цивилизации които браните яростно с ето такива статии сбърканяко. Ама ти какво искаш? Да ти се дава само, без да подлежиш на контрол ли? Нали именно сегашната ви цивилизация, сбиртака на вселената, на това мислене и все още се държи. Вземаш, но не даваш, всеки ти е длъжен, ти никому нищо не дължиш.

Quote
Например застрашителен сигнал за хората би било съобщение, чиято цел е да причини паника или разрушително поведение сред хората.  То би могло да съдържа и вид компютърен вирус или да причини друг род проблеми.

Отново го казвам. Това че устоите на сегашната примитивна цивилизация на по нисши извънземни са им застрашени, понеже видят ли я хората истината в каква архаична абсурдна заблуда са били държани вече толкова хилядолетия, разбира се че едно такива опресняващо паметта на човешкият вид за положението в което сам е вкаран извънземно съобщение ще им застраши сигурността на до сегашните робовладелци положението им, изпадайки в паника от за тях разрушителното човешко поведение, съдене по себе си и собствените интереси, но умножени в множествено число. Как се изпуска контрола от тези които са закърмени само да искат, но нищо да не дават. Тези които са научени единствено да завладяват, да подчиняват да приемат нещо различно от тях. 

Quote
Според Хипке и Лърнд хората трябва да бъдат малко по-бдителни.


Да робовладелецо, робите ви трябва да бъдат по бдителни, да не би да им отпадне робството им с чужда извънземна помощ, защото се вижда че със земна няма как това да се случи, защото извънземен враждебен клан до такава степен е обсебил съзнанията на робите на тази планета, че самите роби са се научили на мързел да не се бунтуват ефективно нямайки отърване от това безизходно положение без задължителната много по могъща външна помощ освобождаване на съзнанията. Разбира се, че робите трябва да бъдат бдителни, да не би сакън, на робовладелците им да им бъдат накърнени интересите в унищожаването на познатият им сегашен свят.

Quote
„Смятам, че е много по-вероятно съобщението да е положително, но няма кака да сме сигурни. В хода на изследването разбрахме как да изглежда собственото ни съобщение, ако решим да изпращаме такова: „Простичко и без компютърни кодове“.

Даване на заявка, едните извънземни с другите извънземни да се свържат, а не направо с някой обикновен човек да кажем, за да получат те съобщението използвайки го отново и отново срещу хората. Пак както винаги, вечното бутане най-отпред на втръсналите до смърт рептили, каквото и да се направи, винаги да го смилат през собствената си отделителна система, предлагащи готовият пихтиест и ужасно миришещ продукт на наивните будали че е нещо изключително полезно за тях. Като полезните консистенции са заминали в ненаситните им туловища отделени като живото-даряващи витамини и минерали. Да си ги нямаме такива. Получили се такова съобщение, възможно най-далеко трябва да стоят тогава рептилите. А ако не стоят ще се намери начин да бъдат държани.
Report Spam   Logged

Share on Facebook Share on TwitterPages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by EzPortal
Bookmark this site! | Upgrade This Forum
Free SMF Hosting - Create your own Forum

Powered by SMF | SMF © 2016, Simple Machines
Privacy Policy