Serbest Forum
February 27, 2024, 09:01:04 pm
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
 
  Home Help Gallery Staff List Login Register  

Политически, и стратегически анализи

Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Политически, и стратегически анализи  (Read 469 times)
Atilla Blazhev
Hero Member
*****

Karma: +7/-1
Posts: 996


Севлиево


« on: April 20, 2013, 04:31:31 pm »

Каква е разликата между левите и десните?...

Левите винаги по външност се показват че са много добри, хуманни, и че са най-честните на света, склонни са да дадат нещо за заблуда на повярвалите им, но след това като получат зелена светлина, си го вземат тройно това което са го дали за да заблудят в най-ранна фаза и стадии повярвалите им хора.

Но вътрешно в себе си, левите мразят до смърт хората, и са дълбоко завистливи на темата достойнства и качества. И с външният си вид подлъгват лековерните хора, защото те по друг начин не могат да излъжат хората, за да им се доверяват, и винаги и задължително ги измамват като им обещават практически неприложими обещание, но левите винаги разчитат, че с ухилената си външност и визия, отново и отново ще подмамят хората, и за това винаги на това се над държат че лъжите и измамите им винаги ще минат.

И по тази причина, левите винаги са привлекателни, и на тях им се лепят слабо характерните хора като мухи на мед, подмамени по външността им че са хубави хора, а не си правят сметката, че именно зад тази лъскава обвивка се крият дяволските им сатанински намерения.

Левите по единично са слаби и уязвими, и за това се събират на глутници, и точно като хиените в природата, надушат ли някъде някаква плячка, и се групират на цели стада, до тогава до като не прогонят ловеца на плячката и му я отнемат.

Левите са силни само и единствено във глутница. И успяват хората с лъвски сърца да ги прогонят дори, или да ги прокудят надалеко от уловът им, за да им отнемат постигнатото. Но намесили се Алфа лъвският мъжкар, тогава кръв се лее при хиените, и която хиена попадне в зъбите на разярилите се Аслани (лъвовете) понася за всичко извършено от глутницата, на собственият си гръб.

На десните каква им е характерната им особеност?...

Те по външна визия са строги, сурови, заплашителни дори, предизвикващи страх и ужас дори от себе си и присъствието си, от външният им вид. От начинът им на обличане, от държанието им, което е често нервно, сприхаво или избухливо.

Не се страхуват да влезнат в открит сблъсък или физически двубой, със противниците си. Десните не се усмихват като им се лигавят или им обещават, а винаги и всичко го подлагат на съмнение, дали зад това не се крие някаква клопка, или капан, а левите това им мисловно качество им липсва, понеже те не са свикнали да мислят, а вместо тях, други мислят, а те само консумират. Пак се спираме до хиенският вид. Повръщат си едни на други, и така се изхранват за да не умрат ако нямат наскоро уловена плячка.

И по тази причина, много от хората, такива хора с десни убеждения упорито ги отбягват, мислейки ги за тъмни личности, за лоши хора, за зли хора, а в действителност, точно тези хора, със зла външност и визия, са вътрешно точно това което левите го пробутват постоянно на хората като начин да заблудят хората, а именно елегантността, галантността чрез външният си вид.

А десните хора по убеждение, тази елегантност и галантност не им се вижда на външни белези, и именно това ги прави до известна степен маргинали, живеещи си в свой си собствен свят, в който им е удобно, понеже не искат да лъжат хората с неща който не са им присъщи на характерът им, на вътрешността им. С две думи обобщено. Това което при левите е характерно, погледнато през изкривена призма, е при десните.

Демек. При левите галантността и елегантността им е лицемерна, а унищожителната сатанинска енергия, при левите им е вродена, но я скриват зад лъскава външна обвивка. То при десните, смразяващият им външен вид, е лицемерие при тях, а елегантността и галантността им е дълбоко закодирана в душите им, и им е вродена милостта и състраданието им. И не често, левите знаейки го това, винаги злоупотребяват с на десните вътрешните им нагласи, ако усетят че са заплашени реално от онеправданите хора с десни убеждения, и ги удрят пак на чувства, говорейки на много висок глас, че са добри и хубави хора. Че ги били разбирали, само и само да притъпят остротата на негодуванието им на десните, а след като успеят и си постигнат успеха, пак десните стават зли хора, и се гаврят повторно с тях и чувствата им.

Левите са безчувствени и безмозъчни, нямайки нищо вътре като съдържание, не се обиждат ако човек ги нападне или с нещо ги обиди, те просто са безчувствени като пънове вътрешно, и за това не се засягат на чест и достойнство. Но я да ги засегни човек на външност и на външен вид, левите изобщо не са издръжливи на напрежение и на изолация. Подложи ли ги човек на тези неща, все неща от техният им репертоар, който е ограничен, тогава левите много озлобено реагират изпаднат ли в позицията на притиснати в ъгъла, разчитайки че харесващите ги хора, виждайки това отношение срещу тях, че винаги ще застанат и ще ги защитят, за да им спечелят отново и отново предимството им над всички останали. При левите. Движещата им енергия е, комплексите им за малоценност. Злобата им, омразата им, завистта им, пошлостта им, това им е наркотика който ги движи, и ги кара да се чувстват живи и способни да твърдят че са живи същества, и до смърт мразят истината левите, освен ако истината не им работи в техен егоистичен интерес.

Но виж! при десните, на външен вид да го нагрубиш, или пък да го обидиш, не се толкова впечатляват или обиждат. Но на чест и достойнство, все вътрешни качества при тях, са много чувствителни, и именно левите там най-болезнено винаги се стремят да удрят. Защото знаят че много хора не можейки да виждат вътрешните им качества, тях не толкова хората че не могат да виждат, а ги мързи да мислят, и да си напрягат мозъчните си клетки в мисловна дейност. И не искат точно по тази причина да гледат зад обвивката, а винаги се доверяват на повърхностният външен вид. И левите знаейки тези недостатъци на хората, няма да ги подкрепят или защитят, защото за тях пак повърхностното поведение се използва къде умело, къде неумело от левите измамници, с цел неутрализацията на десните по убеждения и разсъждения, и за това десните са винаги в някаква своеобразна опозиция.

Десните за разлика на левите, са много силни психологически, и силата им не се корени в пошлостта и измамата, а се крие в честа, в ясните и открити отношения, и презират тези който мамят и шикалкавят.

И по тази причина, десните са едно малцинство сред едно ляво мислещо мнозинство.

И пак по тези причини, левите и десните винаги са във една къде явна, къде скрита война, и човек ако умее да разпознава хората, може да си подбере такава среда, в която хората да си имат ако не на 100% то поне на 97% и да не попадат на измамници, говорещи им сладникаво, а в това време ги заблуждават, и им разиграват такива неприятни сцени зад гърбът им, че човек наистина че трябва много да се пази от такива т.н. приятели, скрити взривни устройства.

Другата разлика между левите и десните е следната.

Левите прекалено много разчитат на численото превъзходство. Казват че от много глава не боли. Но това много е аморфна сива безмозъчна маса от хора, нямащи воля, и нищо не можещи да направят, ако им се премахне мозъчният им интелект, интелект който се представлява от определени среди с пошли цели и намерения, с цел заробването на личността, и унищожаването на индивидуалността им, и от там се получава проблема с влиянието над хората, че левите не може да им се отрече, че имат някакво известно влияние дори и в световен мащаб на човешкото съзнание, защото за тях етикета външна визия е най-важен, а хората това търсят, да им лъжат съзнанията с обещания, за някакви райски животи след смъртта им, хубави изживявания, а като потънат достатъчно в тинята им на левите, пак десните излизат на преден план да отнасят обвиненията че те са виновните за техните им постоянни сривове в психиката и психичното им равновесие, до следващото презареждане на лявата матрица за тотален контрол.

Десните в антипод на левите, разчитат на малцинството, на качеството, но малцинство закалено и проверено, и малцинство разчитащо не на численост, а на качеството и на интелект и на способности най-вече. И по тази причина, десните не са толкова влиятелни, защото предлагат на хората неща, който са непонятни на закърнелите мозъци, за лесният начин на живот, а не да постигат всичко със собствените си сили.

За това десните ги прави много по независими и свободни в убежденията им, понеже те не разчитат на друг да мисли заради тях, а разчитат на собствените си преценки, на собственият си интелект който им е вроден, и колкото и да се опитва човек да се прикрие представяйки се на десен например, по хиенското му държание, много лесно се разпознава, хиено-подобният левичар.

По това може човек да разпознае един човек кога е с лява разхлабена резба, или е с десни убеждения. Левите са със лъскава обвивка, но с прогнило съдържание зад обвивката. А десните са с груба външност, но вътрешното им съдържание е първокласно, но мнозина обичат да гледат обвивката, а не съдържанието, и след това недоумяват защо винаги са излъгани, и пак не се предават, като обвиняват пак тези с десни убеждения, че са им виновни, че не искат да мислят и да разсъждават с мозъците си, а не със очите си.

Тези изброени качества и недостатъци, не спира и най-малко левите. Да твърдят че те са носителите на истинските ценности, и да обръщат полюсите когато и както им изнася. Демек левите най-редовно си присвояват десните качества, на чест, на достойнство, на милосърдие, възползвайки се от лековерието на хората, за да ги заблуждават по този начин, набеждавайки за всичките им провали пак десните.

Лично аз знам че тези редове, никой няма да ги погледне дори, но евентуално, ако има хора с десни убеждения, то нека да знае все пак прочитайки тези редове, как да разпознава левите подривни екстремисти, и да умее да се пази от тях. Защото пътя към ада, е осеян с добри намерения.
Report Spam   LoggedPages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by EzPortal
Bookmark this site! | Upgrade This Forum
Free SMF Hosting - Create your own Forum

Powered by SMF | SMF © 2016, Simple Machines
Privacy Policy