Serbest Forum
February 27, 2024, 08:52:28 pm
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
 
  Home Help Gallery Staff List Login Register  

Събитията у нас

Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: Събитията у нас  (Read 1442 times)
Atilla Blazhev
Hero Member
*****

Karma: +7/-1
Posts: 996


Севлиево


« Reply #15 on: March 12, 2013, 03:18:55 pm »

Жена от Силистра бита от служител в Центъра за спешна помощ36-годишна жена от Силистра се оплака пред медиите, че е била бита от служител в Центъра за спешна медицинска помощ в града. По случая е започнала проверка.

Вечерта на 8-и март тригодишната дъщеря на Росица получава спазъм и се задушава. Жената се обажда в "Бърза помощ" с молба да изпратят линейка.
Нямаше с какво да я закарам до "Бърза помощ", обадих се, поисках, беше ми отказано първия път, втори път помолих и така от втория път ми пуснаха линейка.
След като пристигнали в спешното отделение жената поискала да разбере защо линейката не е тръгнала веднага и отишла при диспечера на "Бърза помощ".
Когато влязах в стаята, фелдшерът си лежеше преспокойно, после се обърна и ми каза "ти какво искаш, аз съм болен". Аз също реагирах остро, след което той стана, един път ме хвана за елечето, имахме и диалог двамата, оттам нататък втория път просто не можах да усетя как стана, като освирепял скочи и ме наби. Успях да избутам детето вън в коридора.
Тя видя част от започването, вече навън само плачеше. След което успях да се отскубна от него, взех си детето и слязох долу на първия етаж.
Жената е сигнализирала полицията. На детето е оказана медицинска помощ в детското отделение на Силистренската болница. Директорът на Центъра за спешна помощ д-р Фанка Пачева обясни, че в момента тече вътрешна проверка по случая.
Report Spam   Logged

Atilla Blazhev
Hero Member
*****

Karma: +7/-1
Posts: 996


Севлиево


« Reply #16 on: March 12, 2013, 03:19:29 pm »

Много бой ще яде тази мръсна арогантна сган в бели престилки. Като ги напънат циганите да ги бият, се оплакват че ги били биели, и работели под стрес. А като не ги бият, те си позволяват да посягат на бой. Нали ако подобно животно ми посегне на мой близък, главата му на място ще отрежа. Защита иска ли били, на такива само забравили се арогантни, и пияни същества, само и единствено от бой разбират, защото ако не им държи човек сметка, ето до какви крайности се стига. Извършвала се била вътрешна проверка. И като знам как ще завърши, ми става ясно що за оправдателна причина ще си намерят тези от спешната помощ. А и по добре да го уволняват този доктор. Защото можем да се разболеем случайно, и да му отидем пациенти, и накрая той пациент да се окаже.
Report Spam   Logged

Atilla Blazhev
Hero Member
*****

Karma: +7/-1
Posts: 996


Севлиево


« Reply #17 on: March 19, 2013, 03:50:06 am »

Расизъм в действие. И след това т.н. BG-общество не било расистко.

Кой е убиецът в този случай.

Бившият военен, който уби двама цигани, и рани други двама в квартал "Димитър Миленков" в София, е починал.

67-годишният Иван Калмуков, е бивш военен. След като се пенсионирал е работел като автомонтьор.

Еленка, майката на застреляните вчера Кирил и Василка, още е в критично състояние.

На Сирни Заговезни, Иван Калмуков се е скарал с Кирил, който по случай обичая запалил гума. Димът влязъл в къщата на Иван Калмуков. Вбесен, той ударил Кирил с автомобилен тас. Тогава се заканил, че ще го убие.

Вчера около 17,30 часа Иван Калмуков, влязъл в дома на съседите си. Там освен Кирил, били майка му, сестра му, и негов приятел. Бившият военен открил огън по четиримата. Прибрал се и се е самоубил.

Полицейски патрули останаха в квартала през цялата нощ. След трагедията местните цигани са се заканили да отмъстят на българите: "Око за око, зъб за зъб."

По данни на БНТ името на стрелеца е Иван Калмуков. Пенсионираният военен имал 39 регистрации в полицията за различни престъпления.
Report Spam   Logged

Atilla Blazhev
Hero Member
*****

Karma: +7/-1
Posts: 996


Севлиево


« Reply #18 on: March 19, 2013, 03:59:29 am »

Нарязаха жестоко електро-техник във ВарнаВарненец бе жестоко нарязан по лицето и ръцете. Той е 54-годишен електро-техник.

Данчо излизал от къщата си сутринта, и ненадейно го нападат двама души. Според свидетели на кръвопролитието, те го нападнали, и започнали да го мушкат с ножове. Данчо се е опитал да се предпази от нападателите си, и нападателите му го нарязали не само лицето, но и по ръцете му.

Негови съседи разказват. Че в къщата на Данчо, празнували рожден ден. Комшиите му забелязали около 19 часа двама непознати, които се въртели около дома му на нападнатият човек. Като единият е бил с бяло яке, а другият е бил с черно яке. Подозренията на полицията са, че нападателите на нападнатият човек от тази сутрин са същите, които са обикаляли около къщата.

Мъжът е нарязан жестоко. В радиус от 30 метра около инцидента има пръсната кръв. Данчо е откаран в спешното отделение на варненската болница.

Комшиите му на нападнатият човек, недоумяват защо е бил нападнат техният съсед, и твърдят, че той е бил изключително кротък и не конфликтен човек.

В близост до самото кръвопролитие има ветеринарен кабинет. Ветеринарният лекар, е бил свидетел на нападението, но отказва да говори за инцидента.

Съпругата на ветеринаря обаче разказва, че също видяла как мъжът бягал към кабинета на мъжът и, и крещял: "Помощ! Помощ!".

Нападнатият обяснил пред пристигналите полицаи, че не ги познава нападателите си, и няма представа защо, и какво се е случило с него.
Report Spam   Logged

Atilla Blazhev
Hero Member
*****

Karma: +7/-1
Posts: 996


Севлиево


« Reply #19 on: April 06, 2013, 02:39:30 pm »

"Професор" Божидар Димитров: "24 часа" е сред верните приятели на НИМ"

"Журналистите са добри приятели на Националния исторически музей (НИМ), но някои от тях са ни били най-добри, и най-верни през годините, е казал Божидар Димитров за 24 часа. Сред тях е "24 часа", казва още директорът на Националният Исторически Музей (НИМ) "Професор". Божидар Димитров.

По повод 40-годишнината на музея вестникът получи плакет "За заслуги" към институцията редом с най-големите дарители, музейни специалисти, хора от спецслужбите, допринесли за опазване на културните ценности и др. Отличие имаше и за бившия премиер Бойко Борисов, който още като главен секретар на МВР е взел присърце борбата с иманярството. Министърът на културата Владимир Пенев вече е подписал бюджета, необходим за новото археологическо лято.
Report Spam   Logged

Atilla Blazhev
Hero Member
*****

Karma: +7/-1
Posts: 996


Севлиево


« Reply #20 on: April 06, 2013, 02:40:04 pm »

Скапан божидар димитровски лайнар. Подарява плакети на тези който му предоставят трибуна за пръскане на лъжите си, относно историята и културата. Отвращава ме този мазен комунистически дегенерат. Опазвали били историята журналистическите хейтъри. Ами как няма да я опазва този шопар, заедно със партийните журналистически агитатори, като точно комунисти като него преди него са я изработили в този и уродлив расистки вариант тази история, и на него му е дадена основната задача, да я опазва от посегателствата на историческата истина и реална аргументировка. Нали стадото в тази тук кочина, трябва да му се поддържа наркозата че са били роби, все извратенящини който унижават човешкото им достойнство на скотовете по тези тук географски ширини. Какво може да очаква човек от такива долни, подли, и мерзки същества, като Божидарис Димитрадис, созополски, гръко-тракийски, мангало-дегенерат. За това смърт за него, и за тези който му плащат за да бълва тоновете си помия по адрес на истината за историята...
Report Spam   Logged

Atilla Blazhev
Hero Member
*****

Karma: +7/-1
Posts: 996


Севлиево


« Reply #21 on: June 16, 2013, 04:27:21 pm »

Протестиращи и симпатизанти на "Атака" се срещнаха пред централата на партиятаТози наркоман, Долен Лидеров, ще яде хурката. Помогна да се сглоби повече от безпринципното правителство на БСП/ДПС мафията, и сега се прави на невинен че той не е виновен. Просто хората взеха действително да се пробуждат, макар и частично, но това е само началото другарки и другари демократи по души и убеждения.
Report Spam   Logged

Atilla Blazhev
Hero Member
*****

Karma: +7/-1
Posts: 996


Севлиево


« Reply #22 on: June 16, 2013, 04:56:03 pm »

Протестът - по-голям, по-шумен и по-гневен, 15-20 хил. искат оставка на кабинета (видео и снимки)

Ами февруари месец, Станишев подбуди хората да излязат на улицата, и да свалят правителството на Борисов, ами сега ще си носят последствията за постъпките и действията им който направиха, че съставиха повече от безпринципно правителство на олигархията и мафията в България. Февруари месец не съм ги подкрепял т.н. тогава протести, чисти болшевишки бунтове и метежи. Но сега ги подкрепям хората, защото за изцяло разумни неща са излезли за да изразят недоволството си. В крайна сметка. Извинявам се много. До преди не се спряха червените гниди и червей да крадат, взеха властта чрез измама а не с изборна победа, и очакват че ще бъдат толерирани и търпени да си разиграват още четири години на гърба и за сметка на българският гражданин от абсолютно всички народности и религии, като им се подиграват брутално като слагат супер некомпетентни идиоти, на места където определено не са за там. Не може да си разработван, разследван от една разузнавателна служба, и накрая да я оглавиш. Това и в банановите републики го няма като абсурд.

Report Spam   Logged

Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by EzPortal
Bookmark this site! | Upgrade This Forum
Free SMF Hosting - Create your own Forum

Powered by SMF | SMF © 2016, Simple Machines
Privacy Policy