Serbest Forum
July 17, 2024, 12:13:38 pm
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
 
  Home Help Gallery Staff List Login Register  

Политически, и стратегически анализи

Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Политически, и стратегически анализи  (Read 499 times)
Atilla Blazhev
Hero Member
*****

Karma: +7/-1
Posts: 996


Севлиево


« on: March 17, 2013, 09:01:19 pm »

Москва vs СофияНека малко анализ да си позволя да направя, след някой случили се събития в последно време в България.

Както вече един път засегнах, проблематиката за крайно-лявото, и крайно-дясното. Продължавам да твърдя, че и сред самите комунисти, има комунисти със десени убеждения. Да! правилно бивам разбран. Има комунисти и с десни убеждения.

Защото при липсата на автентична дясна опозиция на лявото мислене. Винаги се появява алтернативно дясно течение, противопоставящо се на лявото такова течение, вътре в самата лява доктрина и идеология. Както и обратното.

Във всяка една дясна идеология или доктрина. Винаги се появява при липса на автентична лява опозиция, алтернативно ляво течение в дясната идеология и доктрина. И именно Бойко Борисов е от дясното течение на комунистическата партия.

И на тази база. Може да се каже, че и руският еквивалент на Бойко Борисов, Президента на Руската Федерация, Владимир Путин. И той също е продукт на това дясно течение, в лявата партийна идеология.

Сега. Това че такива като Владимир Путин, си позволяват да се възползват от услугите на левите продажници в България. И традиционно станали вече русофилски среди от 135 години в България, с целта да си прокарват икономическите си интереси на династията си. Династия подарена му от КГБ на Путин. Лично аз не намирам абсолютно нищо лошо, в това една икономическа среда, да се стреми да си прокарва интересите си в чужди държави, като има необходимата почва, и логистична база за това.

Не казвам че подкрепям руските енергийни интереси на балканите. Или най-малко пък такива като Путин. А само казвам. Че като има глупендери, който да се продават на чужди интереси за по една купа леща интересите на народът си, или както е във случаят, за една купа пълна със жълтици. Това и най-малко не го прави задължително невинен или пък виновен Путин, че в България има земя за разпродаване на чужди, предимно руски енергийни монополи, от продажни леви среди, предпочитащи чуждото пред своето. И че като са им платили на левите подривни среди в България, от страна на държава като Русия, и използват всякакви методи и механизми за непременното им прокарване на интересите им, това и най-малко трябва да оневинява или осъжда такива като Путин.

Защото и от друга страна. И аз да съм, ами честно казано, да имам интерес от едно нещо, ами много ясно че ще направя абсолютно същото, както руснаците го правят вече толкова десетилетия, че дори и столетия, и ще си ги прокарвам интересите си, със цената на абсолютно всичко, без значение виновен ли съм, или съм невинен в случат на пренос на интереси в чужда сфера на влияние.

Защото в крайна сметка. Инвестирал съм например милиарди в енергийни проекти и инфраструктура. И да ми развалят сделките, и аз ще постъпя както Путин постъпва в случаят с България. С подривни методи и средства на разузнаването, да въздействам на дадени общества. И по възможност със инфилтрирани успешно свой шпионски подривни клетки в даденото общество, оказало се пречка за осъществяването на интересите ми.

Руските интереси за нас тук в България, имат силно вреден и опасен характер, което е абсолютно безспорно. Но за руснаците те имат решаващ икономически характер, и за тях си е нещо съвсем в реда на нещата, да си ги защитават икономическите си интереси и инвестиции в чужбина.

Но пак го казвам. С цената на всичко си ги постигат интересите си руснаците, в което няма нищо осъдително, стига да има кой да ги спре, и ограничи до безобидна степен. Но уви на този етап, за съжаление няма кой да ги спре руските интереси, настъпващи като природен катаклизъм.

Но тук не става на въпрос, Путин как си постига целите си. И виновен ли е? или е невинен?... За това че си гони интересите на наша земя. Тук става на въпрос за другото. Ние всички който нямаме интерес от това, руснаците да имат интерес на балканите. Ние какво правим? за да ограничим вредното, и подривно за нас всички хора, влияние на русофилското, крайно-ляво лоби в България. И не им строшим главата един път завинаги на левите продажници, за да няма Путин база на която да се установява в една суверенна държава, страна членка на ЕС и НАТО, каквато е България, и да си прокарва неговите си енергийни полезни за него интереси, а вредни за нас, и наш ущърб интереси.

Убеден съм че тези тук разпърчили се леви метежници, по сокаците и мегданите ни. Ако тези същите леви продажници са в една Русия например. То там със сигурност ще бъдат поне под домашен арест, с конфискувана компютърна техника най-малкото. Защото нека да помислим малко по логично за следното нещо.
Report Spam   Logged

Share on Facebook Share on Twitter

Atilla Blazhev
Hero Member
*****

Karma: +7/-1
Posts: 996


Севлиево


« Reply #1 on: March 17, 2013, 09:01:40 pm »

Опозицията в Русия от кой се представлява?...

От либералните партии в Русия. Крайно левите комунистически партийни формации на Генадий Зюганов. И такива леви колеги-блогъри, като Сергей Удалцов. Все цвета на комунистическата им партия и елит, който са все т.н. "опозиция" на Русия, обявили се срещу политическата доминация на путиновата партия, Единна Русия.

Защото ако мен лично ме пита човек. В Русия по добре да е на власт такива като Владимир Путин, поне са предвидими в действията си, и с него можеш да седнеш, и да му набиеш канчето политически и икономически, ако ти стиска разбира се, и имаш сърце на лъв, а не памперси под теб. Защото определено никак не са за предпочитане, такива като хардлайнера, Генадий Зюганов.

Та този другар Зюганов. Ако е един Президент на Руската Федерация, този наистина че ще вземе, и ще натисне ядреното копче, и няма да се усети че вината ще е в него, и ще обвинява прогнилият Запад по инерция, за това че определено ръцете му не се подчиняват на главата му. Поне в това отношение, Владимир Путин е умерен в политиката си, макар и в някой отношения да е за убиване с много здрави чворове тояги. Например като казуса Сирия. Но там е вече съвсем друг въпрос. Сирия спада в жизнено важните сфери на влияние на Русия, и за това не я предава Путин, до последната капка, есадова кръв.

Та с всичко това написано до тук, какво искам да кажа?... и да акцентирам най-вече.

Ами искам да кажа следното: уважаеми дами и господа, братя и сестри читатели.

Че това което в Русия, в момента е подложено на преследване и репресии, както на лявото подривно мислене в Русия, репресии и гонения повдигнати от страна на Путин. То тук в България, абсолютно същите леви метежници и продажници като руските си колеги, по леви убеждения, в лицата на разни станишевци, догановци, сидеровци, каракачановци, славчевци, дундевци, и не знам си още какви си крайно-леви, подривни, русофилски, фашисто-нацисто-комунистически елементи, са в обратната страна на театралната постановка на Путин. Че са в интерес на Путин, до като в Русия пак го казвам. Точно тези същите леви екстремистки среди и групи, са подложени на доста сериозни репресии и натиск от страна на Кремъл, и администрацията на Путин. Затваряйки ги дори и по затвори, лагери, и изправителни психиатрии, стигне ли се чак до там, с цел трайното справяне, с тези който до преди колеха и бесеха, и искат и сега пак свободата си, да колят и да бесят. Но в случаят Путин им се явява като един вид доста сериозна спирачка, за техните явни и скрити зли намерения. Да колят и да убиват враговете си, включително и комунисти като тях. Но само че с десни убеждения, в лявото пространство.

Та мисълта ми е.

Че ако Бойко Борисов, е наистина едно към едно като Путин, по десни убеждения, в лявата половина на комунистическата партия и идеология, и еднаква закалка притежават, закалка придобити в годините им на активна служба, единият в Пожарната команда, а другият в структурите на КГБ за ленинградски регион. То би следвало след изборите. Преизбирайки го Борисов народът на България, да започне да постъпва със левите подривни среди, по абсолютно същият путиновски начин. Защото се вижда до сега позволи ли им се малко свобода на действие на левите екстремисти, до какви мерзости и крайности стигат, само и само те пак да са във властта.

И съм убеден, че и двамата са равни по силата си, и познанията си съперници, каквито са Борисов и Путин. Като единият е самбист, а другият е каратист. Обучавани са на бойни стилове в бойните изкуства, изкуства и бойни стилове, научили ги на уважение към противникът си, и такива се уважават взаимно. И вместо да си пречат, то те си взаимодействат, зачитайки си едни с други възможностите си. И най-важното е. Че не си и пречат едни на други.

Но единият подадели на другият, там милост няма. Спаринга става открит двубой. И в момента Борисов е този който е поддал на спаринг срещата срещу Путин. И в момента Бойко Борисов, прави следното нещо. Отбива яростните му нападки на Владимир Путин, в лицата на такива безродници като Станишев и Сидеров.

И сега от Бойко Борисов се иска. Да се съвземе от нанесените му удари под кръста, и да удържи спаринг срещата до край. С целта да постигне, или равна среща, или победа до край. Така че време е да се изхвърли крайно-лявото, екстремистко мислене от общественият живот, и неговите вредни крайно-леви носители задължително, и да се приключи един път за винаги, с пълзящата путинизация на българската енергийно-политическа сфера, на (не)влияние в собственият ни двор.

Време му е да се даде път на дясното градивно мислене, макар и в лявата половина на комунизма, с трайната тенденция. В това дясно мислене, в лявата половина на комунистическата идеология и доктрина, да се роди автентичното дясно. Което дясно мислене да се развие до онези неподозирани до сега измерения, измерения непознати на човечеството, и на тази база да постигнем онзи напредък, който напредък сега активно бива спиран и възпрепятстван, от точно такива подривни крайно-леви комунистически среди, и да удържи дясното мислене и убеждение, онази блестяща победа, победа слагаща край на всичко ретроградно и назадничаво в човешката цивилизация, идеология убила не малко хора на планетата земя. И човешкият род да се възроди за нов живот, като птицата Феникс. Амин...
Report Spam   Logged

Atilla Blazhev
Hero Member
*****

Karma: +7/-1
Posts: 996


Севлиево


« Reply #2 on: April 20, 2013, 04:31:31 pm »

Каква е разликата между левите и десните?...

Левите винаги по външност се показват че са много добри, хуманни, и че са най-честните на света, склонни са да дадат нещо за заблуда на повярвалите им, но след това като получат зелена светлина, си го вземат тройно това което са го дали за да заблудят в най-ранна фаза и стадии повярвалите им хора.

Но вътрешно в себе си, левите мразят до смърт хората, и са дълбоко завистливи на темата достойнства и качества. И с външният си вид подлъгват лековерните хора, защото те по друг начин не могат да излъжат хората, за да им се доверяват, и винаги и задължително ги измамват като им обещават практически неприложими обещание, но левите винаги разчитат, че с ухилената си външност и визия, отново и отново ще подмамят хората, и за това винаги на това се над държат че лъжите и измамите им винаги ще минат.

И по тази причина, левите винаги са привлекателни, и на тях им се лепят слабо характерните хора като мухи на мед, подмамени по външността им че са хубави хора, а не си правят сметката, че именно зад тази лъскава обвивка се крият дяволските им сатанински намерения.

Левите по единично са слаби и уязвими, и за това се събират на глутници, и точно като хиените в природата, надушат ли някъде някаква плячка, и се групират на цели стада, до тогава до като не прогонят ловеца на плячката и му я отнемат.

Левите са силни само и единствено във глутница. И успяват хората с лъвски сърца да ги прогонят дори, или да ги прокудят надалеко от уловът им, за да им отнемат постигнатото. Но намесили се Алфа лъвският мъжкар, тогава кръв се лее при хиените, и която хиена попадне в зъбите на разярилите се Аслани (лъвовете) понася за всичко извършено от глутницата, на собственият си гръб.

На десните каква им е характерната им особеност?...

Те по външна визия са строги, сурови, заплашителни дори, предизвикващи страх и ужас дори от себе си и присъствието си, от външният им вид. От начинът им на обличане, от държанието им, което е често нервно, сприхаво или избухливо.

Не се страхуват да влезнат в открит сблъсък или физически двубой, със противниците си. Десните не се усмихват като им се лигавят или им обещават, а винаги и всичко го подлагат на съмнение, дали зад това не се крие някаква клопка, или капан, а левите това им мисловно качество им липсва, понеже те не са свикнали да мислят, а вместо тях, други мислят, а те само консумират. Пак се спираме до хиенският вид. Повръщат си едни на други, и така се изхранват за да не умрат ако нямат наскоро уловена плячка.

И по тази причина, много от хората, такива хора с десни убеждения упорито ги отбягват, мислейки ги за тъмни личности, за лоши хора, за зли хора, а в действителност, точно тези хора, със зла външност и визия, са вътрешно точно това което левите го пробутват постоянно на хората като начин да заблудят хората, а именно елегантността, галантността чрез външният си вид.

А десните хора по убеждение, тази елегантност и галантност не им се вижда на външни белези, и именно това ги прави до известна степен маргинали, живеещи си в свой си собствен свят, в който им е удобно, понеже не искат да лъжат хората с неща който не са им присъщи на характерът им, на вътрешността им. С две думи обобщено. Това което при левите е характерно, погледнато през изкривена призма, е при десните.

Демек. При левите галантността и елегантността им е лицемерна, а унищожителната сатанинска енергия, при левите им е вродена, но я скриват зад лъскава външна обвивка. То при десните, смразяващият им външен вид, е лицемерие при тях, а елегантността и галантността им е дълбоко закодирана в душите им, и им е вродена милостта и състраданието им. И не често, левите знаейки го това, винаги злоупотребяват с на десните вътрешните им нагласи, ако усетят че са заплашени реално от онеправданите хора с десни убеждения, и ги удрят пак на чувства, говорейки на много висок глас, че са добри и хубави хора. Че ги били разбирали, само и само да притъпят остротата на негодуванието им на десните, а след като успеят и си постигнат успеха, пак десните стават зли хора, и се гаврят повторно с тях и чувствата им.

Левите са безчувствени и безмозъчни, нямайки нищо вътре като съдържание, не се обиждат ако човек ги нападне или с нещо ги обиди, те просто са безчувствени като пънове вътрешно, и за това не се засягат на чест и достойнство. Но я да ги засегни човек на външност и на външен вид, левите изобщо не са издръжливи на напрежение и на изолация. Подложи ли ги човек на тези неща, все неща от техният им репертоар, който е ограничен, тогава левите много озлобено реагират изпаднат ли в позицията на притиснати в ъгъла, разчитайки че харесващите ги хора, виждайки това отношение срещу тях, че винаги ще застанат и ще ги защитят, за да им спечелят отново и отново предимството им над всички останали. При левите. Движещата им енергия е, комплексите им за малоценност. Злобата им, омразата им, завистта им, пошлостта им, това им е наркотика който ги движи, и ги кара да се чувстват живи и способни да твърдят че са живи същества, и до смърт мразят истината левите, освен ако истината не им работи в техен егоистичен интерес.

Но виж! при десните, на външен вид да го нагрубиш, или пък да го обидиш, не се толкова впечатляват или обиждат. Но на чест и достойнство, все вътрешни качества при тях, са много чувствителни, и именно левите там най-болезнено винаги се стремят да удрят. Защото знаят че много хора не можейки да виждат вътрешните им качества, тях не толкова хората че не могат да виждат, а ги мързи да мислят, и да си напрягат мозъчните си клетки в мисловна дейност. И не искат точно по тази причина да гледат зад обвивката, а винаги се доверяват на повърхностният външен вид. И левите знаейки тези недостатъци на хората, няма да ги подкрепят или защитят, защото за тях пак повърхностното поведение се използва къде умело, къде неумело от левите измамници, с цел неутрализацията на десните по убеждения и разсъждения, и за това десните са винаги в някаква своеобразна опозиция.

Десните за разлика на левите, са много силни психологически, и силата им не се корени в пошлостта и измамата, а се крие в честа, в ясните и открити отношения, и презират тези който мамят и шикалкавят.

И по тази причина, десните са едно малцинство сред едно ляво мислещо мнозинство.

И пак по тези причини, левите и десните винаги са във една къде явна, къде скрита война, и човек ако умее да разпознава хората, може да си подбере такава среда, в която хората да си имат ако не на 100% то поне на 97% и да не попадат на измамници, говорещи им сладникаво, а в това време ги заблуждават, и им разиграват такива неприятни сцени зад гърбът им, че човек наистина че трябва много да се пази от такива т.н. приятели, скрити взривни устройства.

Другата разлика между левите и десните е следната.

Левите прекалено много разчитат на численото превъзходство. Казват че от много глава не боли. Но това много е аморфна сива безмозъчна маса от хора, нямащи воля, и нищо не можещи да направят, ако им се премахне мозъчният им интелект, интелект който се представлява от определени среди с пошли цели и намерения, с цел заробването на личността, и унищожаването на индивидуалността им, и от там се получава проблема с влиянието над хората, че левите не може да им се отрече, че имат някакво известно влияние дори и в световен мащаб на човешкото съзнание, защото за тях етикета външна визия е най-важен, а хората това търсят, да им лъжат съзнанията с обещания, за някакви райски животи след смъртта им, хубави изживявания, а като потънат достатъчно в тинята им на левите, пак десните излизат на преден план да отнасят обвиненията че те са виновните за техните им постоянни сривове в психиката и психичното им равновесие, до следващото презареждане на лявата матрица за тотален контрол.

Десните в антипод на левите, разчитат на малцинството, на качеството, но малцинство закалено и проверено, и малцинство разчитащо не на численост, а на качеството и на интелект и на способности най-вече. И по тази причина, десните не са толкова влиятелни, защото предлагат на хората неща, който са непонятни на закърнелите мозъци, за лесният начин на живот, а не да постигат всичко със собствените си сили.

За това десните ги прави много по независими и свободни в убежденията им, понеже те не разчитат на друг да мисли заради тях, а разчитат на собствените си преценки, на собственият си интелект който им е вроден, и колкото и да се опитва човек да се прикрие представяйки се на десен например, по хиенското му държание, много лесно се разпознава, хиено-подобният левичар.

По това може човек да разпознае един човек кога е с лява разхлабена резба, или е с десни убеждения. Левите са със лъскава обвивка, но с прогнило съдържание зад обвивката. А десните са с груба външност, но вътрешното им съдържание е първокласно, но мнозина обичат да гледат обвивката, а не съдържанието, и след това недоумяват защо винаги са излъгани, и пак не се предават, като обвиняват пак тези с десни убеждения, че са им виновни, че не искат да мислят и да разсъждават с мозъците си, а не със очите си.

Тези изброени качества и недостатъци, не спира и най-малко левите. Да твърдят че те са носителите на истинските ценности, и да обръщат полюсите когато и както им изнася. Демек левите най-редовно си присвояват десните качества, на чест, на достойнство, на милосърдие, възползвайки се от лековерието на хората, за да ги заблуждават по този начин, набеждавайки за всичките им провали пак десните.

Лично аз знам че тези редове, никой няма да ги погледне дори, но евентуално, ако има хора с десни убеждения, то нека да знае все пак прочитайки тези редове, как да разпознава левите подривни екстремисти, и да умее да се пази от тях. Защото пътя към ада, е осеян с добри намерения.
Report Spam   Logged

Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by EzPortal
Bookmark this site! | Upgrade This Forum
Free SMF Hosting - Create your own Forum

Powered by SMF | SMF © 2016, Simple Machines
Privacy Policy