Serbest Forum
February 27, 2024, 08:54:53 pm
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
 
  Home Help Gallery Staff List Login Register  

Декларация на Н.Д "Американофили"

Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Декларация на Н.Д "Американофили"  (Read 629 times)
Atilla Blazhev
Hero Member
*****

Karma: +7/-1
Posts: 996


Севлиево


« on: March 13, 2013, 12:53:14 pm »

И тази декларация е повече от сериозна. Няма такова движение Американофили, но защото може да има Национално Движение Русофили, то защо тогава да няма и Национално Движение Американофили (НДА). САЩ може в дадени отношения да са за трепане, заради откровената си про-ционистка политика на държавното и управление. Но оставяйки настрана Близко-източните процеси, България много по голям национален интерес може да има тази държава от сътрудничеството си със САЩ, от колкото може да има реална полза от каквото и да е било сътрудничество със Русия (СССР).

Защото къде е заробващата Русия. И къде е свободолюбието на САЩ. Свободолюбие издигнато в култ. Защото може да е всичко останало. Но САЩ са много по предпочитан партньор, от пред руснаците. Защото в САЩ модела на Демокрация е много по да е развит, от колкото в допотопните съветски общества, под властта на Империята на злото Русия (СССР). Така че нека тази декларация да се приема съвсем на сериозно, а не е някакъв израз на подигравка и шега. Защото съм убеден че мнозинството от българските граждани, именно по този начин мислят и разсъждават, със симпатии гледат по посока на САЩ, и всеки си мечтае да се пресели в тази държава, и да допринесе за нейното и развитие с умственият си капацитет и потенциал.

Всеки го знае че АЗ никога не съм си пестял критиките си за тази държава САЩ когато си ги е заслужила справедливо. Но хора обичащи едно дадено нещо критикуват и живо се интересуват за това нещо, понеже държат на него, и се опитват да му покажат къде грешат с градивната си критика. Но ако бъда поставен пред избора да избирам между двете злини, Русия/САЩ, то убедително избирам по малката злина САЩ. И винаги бих и подкрепил политиката и на тази държава, освен с някой Близко-източни изключения като каузата Палестина.

Защото този казус, не е американски, а си е изцяло чужд, (не)американски, чисто ционистки казус. Казус насила наложен на американското общество, чрез могъщото ционистко лоби из върховете на американската политика. Но инак във всяко едно друго било политическо, било икономическо отношение, САЩ са истинският модел на управление и държавност, който ако успеем и тук да го приложим на практика, България убедително ще напредне и то много.

Категорично съм против да става България 52 щат на САЩ. Хубаво е да си опазим суверенитета и независимостта на отделна държава, със собствена тюркска култура и истинска история, история не обременена от разни митове и легенди. Но категорично американският модел на държавност е повече от полезно да бъде приложен тук в местните условия, който модел има неразрушими традиции, традиции насилствено прекъснати от русофилите, и чуждите руски лобита през тези злополучни години, назад във времето.

Няма да крия че тази декларация е буквално преписана от продажното Национално Движение Русофили 1/1 просто на базата на техният текст, видоизменяйки го, пресъздавам действително кое е полезно за целокупната българска нация, като отпадат русофило-поклонничеството, и долно-пробното продажничество, и се вижда кой е полезно, и кое е вредно за българската нация.

За да иска да разбере човек кой е правилно, и кое е вредно за народът на България, човек трябва да им чете декларациите на русофилите, и безродните червени продажници в обратен ред, за да му стане ясно кой е полезното, и кое е вредното. Така че ДА това е официалното ми подаване във все още несъществуващото Национално Движение Американофили, кандидат за членство. Като с тази (не)измислена Декларация, поставям началото, на това национално движение, заради което като за начало, от сега започвам да работя усилено, за да бъде реализиран този бъдещ американо-български проект, на взаимно сътрудничество между двата народа на България и САЩ, във всяко едно отношение, било икономическо, било културно, било научно, важното е да сме си полезни едни на други.

Американците може да не са много стока, то кой ли е идеален. Но успее ли човек да им вникне в манталитета и душевността им на янките, доста стойностни и качествени партньорски връзки могат да се изградят, напук на разните продажни и подривни чужди сили каквито са русофилските, и да изградим държавата си по американски модел в управлението и строгостта на закона.
Report Spam   LoggedPages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by EzPortal
Bookmark this site! | Upgrade This Forum
Free SMF Hosting - Create your own Forum

Powered by SMF | SMF © 2016, Simple Machines
Privacy Policy