Serbest Forum
July 14, 2024, 06:04:04 am
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
 
  Home Help Gallery Staff List Login Register  

Нещо по така.......

Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Нещо по така.......  (Read 572 times)
Atilla Blazhev
Hero Member
*****

Karma: +7/-1
Posts: 996


Севлиево


« on: February 13, 2013, 07:47:32 pm »

Разрушението не е само културно, срутване на паметници, но разрушението е още по страшно, именно внушаването на подобни мисли на жените, да пренебрегват връзката с един единствен мъж, като се отдават буквално на разврат, а това си е чисто противопоказно явление. Защото един мъж може да има много жени, но една жена не може да има много мъже, защо нека да се помисли логично.

Един мъж си знае бащинството, но една майка с много мъже, ще знае ли ДНК произходът на детето? какъв му е... Защото тук не се опираме само до чиста физиология, а се опираме до целенасочена и разрушителна за човешкият вид, анти-човешка пропаганда, насаждаща точно такива порочни мисли и чувства в една жена, защото именно жената е основата на човешкото общество, като инкубатор в който се заражда живота, и като към майката който го отглежда след това, и именно там удря врагът на човешкият вид, в най-болезненото а именно в жената се целят.

И след това. Я пак искам да чуя. Коя религия е била най-опасната за човечеството, че нещо все една определена религия я набеждават в последно време, в разруха, а една друга религия, все минава на заден план, и ако се опита някой да я изобличи, и веднага става враждебен антисемит. А нейната и искрена антисемитска враждебност, се забелязва на всякъде буквално, виждана с невъоръжено максимално опростено око, но никой не я подлага на убийствена критика, както подлагат първата изброена от мен религия, подбуждана от втората. Сложно е за разбиране нали. Но във всяко едно нещо винаги си има логика...
Report Spam   LoggedPages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by EzPortal
Bookmark this site! | Upgrade This Forum
Free SMF Hosting - Create your own Forum

Powered by SMF | SMF © 2016, Simple Machines
Privacy Policy