Serbest Forum
November 28, 2023, 05:15:37 pm
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
 
  Home Help Gallery Staff List Login Register  

Кой кой е в България

Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Кой кой е в България  (Read 574 times)
Atilla Blazhev
Hero Member
*****

Karma: +7/-1
Posts: 996


Севлиево


« on: April 08, 2013, 06:40:26 pm »

Хайде моля ви кажете ми!? и кое му е хубавото на Станишев и партията му? че аз явно съм малък, и че нищо не разбирам, и нямам със сигурност никакъв реален поглед над нещата, че съм жалка жертва на дивашката западна платена Демокрация, според изразните средства на истинските платени писатели на заплата към Позитано 20.

И това ми го казват същества, имащи се за хора, а са били нищо повече, от едни партийни членове по времето на комунизма, и не си го и крият дори. А би трябвало да се срамуват, от партийната им принадлежност. Че именно такива донесоха бедите на България, с техните малки кражби.

И тези червени консуматори и доброволни подлоги, са довели България до три фалита през цялото им ръководене на България, като не е забравено какво донесе това хубаво БСП на България през годините 1996/1997 година. Защото явно аз съм малоумен и нищо не разбирам, че някакви си мой комшии в блокът ми, се опитват да ме убеждават в обратното, че е било хубаво по времето на комунизма, и по времето на Станишев 2005/2009 година. Но аз пък им казвам. Да не забравяме все пак на Жан Виденов зимата му, че да си правим свободните илюзии, да им вярваме на някакви блудкаво-сладникави приказки от сорта. Ама беше много хубаво през времето на комунизма. И това го твърдят пак тези същите същества, който мислят не с главите си, а с телевизорите и вестниците си, който от там каквото им напишат, за тях е удивителната и безспорна истина, която не подлежи на оспорване.

И от такива червени консуматори, се очаква да са народа на България. Ами честно казано. Аз такива сънародници нямам, а и не искам и да имам. Който да оневиняват комунистическите престъпления, набеждавайки останалите хора, за изцяло техните им престъпления, казвайки че те са ги извършили тези драстични нарушения на всякакви норми и закони.

Ами не искам такива да са ми нито съграждани, нито съкварталци, нито пък най-малко комшии по вход.

Това че ги пиша всичките тези неща тук, не означава че не съм я опровергал въпросната другарка партийна членка и комшийка. Ами не продължих да споря с нея, защото я виждам че е толкова заблудена и зомбирана, че не си заслужава на такива консуматори да им се отварят очите, защото те просто не си го и заслужават като отваряне на очи. Защото никой не им е длъжен да им смила информацията предварително, а те само да консумират като енергийни вампири, до следващото колективно енергийно хранене.

Твърдят че са умни и интелигентни, ами време им е да започнат да мислят сами с главите си който са им на раменете, а не да им мисли някой друг вместо тях, а след това да твърдят че ти си зомбито на което му плащат, за да си изразява собствените си убеждения, понеже мислиш и разсъждаваш самостоятелно, а не се оставяш някой друг злонамерен отпадък да те манипулира, и да те води за носа на сляпо.

А има и друго нещо.

Не искам да водя диспути с такива същества, с такива консуматори, защото ми е проблем осъществяването ми на комуникация с такива същества. Понеже съм нервен и спирхав, и мисълта ми е по бърза от желанието ми да кажа нещо, опровергавайки лъжите и заблудите им, и задължително пропускам несъзнателно много съществени аргументи и неща, с който да ги опровергая в диспута ми с други събеседници, с противоположни на моите убеждения убеждения. Убеждения който ги изразяват по много груб и агресивен начин, налагайки ги без да се интересуват че другите имат мнение по политическите въпроси.

И винаги по тази причина, избирам винаги писмената форма на диспут.

Защото тук като седна пред клавиатурата, и се съсредоточавам сам, без дразнители, и написвам абсолютно всичко което пропускам да кажа в един разгорещен диспут, или във един словесен дуел, без никакви пропуски, а и винаги мога да цитирам дадени изказвания на даден човек, в случай че се отрече от някой свой изказвания. Защото в реалността, каже нещо, и винаги може да отрече че не го е казал, и да се извърти както на него му изнася, или не му изнася. А тук винаги мога да го притисна с написаното от него, и да го изоблича в лъжа, защото всичко е черно на бяло. И поради тази причина, винаги използвам писмената форма на комуникация и контакт с други събеседници къде по желание, къде по нежелание, и тук винаги излизам победител.

Защото до сега не помня да имам срамна загуба, когато съм влезнал в дуел с когото и да е било. Затова сега оставям размислите за хората, и някой друг път, ще си поиграя да изследвам хубавите и лошите страни на комунизма, който е бил премахнат пак според приказките на въпросните същества от моят блок, за да се настанели гадните седесари, а те да са бедни горките, тънещи в мизерия, а си купуват плазмени телевизори зад над 1000 лева, и електро-велосипеди. Карат ми по два, три автомобила, и то на Дизел, но инак нямали пари, и били много бедни.

Два пъти разходки до градове като София си правят. А София е на 170 километра от Севлиево. Аз до едно село на баща ми не мога да си позволя да отида по финансови причини, те до София ми се разхождат. И това са бедняците на България. А бе бедняци бе, живи да ги оплачеш и ожалиш. И това са все същества консуматори, който са видели само хубавите му страни на комунизма, и продължават да му ги виждат, но лошите му страни изобщо не ги знаят, и не ги познават, а и не искат и да ги опознаят, и пак по тази причина си го искат пак онзи техен безметежен и сладък комунизъм, през който се крадеше без лимитно, и се стигна до тези му логично вредни последици, на няколко милиардни външни дългове.

И ако бяхме оставили комунизма, или ако го въведем отново в онзи му познат формат от преди 10.11.1989 година, просто изключително много бързо ще настигнем северно-корейците по жизнен стандарт, и начин на живот, че дори ще ги и задминем в свличането си надолу в бездните на комунистическият ад, който отново ни приготвят.

Просто убедил съм се, че комунизма не е мнение, а е престъпление, и психично заболяване. Да искаш да консумираш, а нищо да не произвеждаш, или ако произвеждаш, то да произвеждаш количественото, като унищожаваш качественото, и будните и мислещите хора да ги прогонваш, и да ги опровергаваш с икономически средства, да им доказваш че не са нужни, и че са излишни в България, за да можеш да се само лансираш ти, неукият и невеж червен селяндур, и партиен БСП член, а мислещата част на нацията ни, да напуска България, за да мие мръсните чинии на Запада и на САЩ по ресторантите им за бързо хранене, и с това да им се подиграваш допълнително, че са неспособни да се само реализират в родината им, задължително провалени от разните натегачи и подлезурковци.

Е аз пък не го искам този уродлив, див съветски тип на сталинов комунизъм. Количеството да определя качеството, и това да е вярната формула за успешно гражданско общество. За останалите не знам, а и не ме интересува за тях и мнението им честно казано. Но това и най-малко няма да ме възпре, или пък да ме откаже, за да им попречвам на такива консуматори, който искат отново и отново да възстановят онова тяхно златно време на безвремие, каквото си беше през комунизма, и да се стремят пак да си го налагат над останалите хора комунизмът им, за да си живеят те сладките си и бохемски сънища, чувствайки се на осмото небе от измамното щастие, от това друг да страда заради теб, за да си ти добре и щастлив. И за това до последно ще си браня свободата и правата си, пък ако ще и да умра след това, и най-малко ме вълнува, или пък ме интересува...
Report Spam   LoggedPages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by EzPortal
Bookmark this site! | Upgrade This Forum
Free SMF Hosting - Create your own Forum

Powered by SMF | SMF © 2016, Simple Machines
Privacy Policy