Serbest Forum
July 22, 2024, 05:09:31 am
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
 
  Home Help Gallery Staff List Login Register  

Абсурдите на България

Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Абсурдите на България  (Read 588 times)
Atilla Blazhev
Hero Member
*****

Karma: +7/-1
Posts: 996


Севлиево


« on: January 29, 2013, 12:43:21 pm »

Гръбнакът на престъпността у нас не е пречупен!

Явно са голословни твърденията, че гръбнакът на организираната престъпност у нас е пречупен. Така от ДПС коментираха днешната стрелба по Златомир Иванов-Златко Баретата в центъра на София.

Според заместник-председателя на ДПС Христо Бисеров е показателно, че стрелбата е била на стълбите на Съдебната  палата.

Ние сме искали няколко пъти оставката на министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов, но в края на мандата вече става въпрос за оставката на премиера Бойко Борисов, посочи Бисеров.

Никакви персонални промени вече няма да спасят кабинета и няма да му спестят ускорената тенденция за спад на доверието, заяви лидерът на ДПС Лютви Местан по повод вчерашното уволнение на просветния министър Сергей Игнатов.

Местан отбеляза, че оставката на Игнатов е била съвършено закономерна, макар че по думите му никакви персонални промени няма да спестят на кабинета оценката, че основната отговорност е на ГЕРБ и че ГЕРБ вече са загубили правото си да управляват страната.

Според Местан същото се отнася и до оставката на Ангел Семерджиев, но и тя е добре познат и елементарен трик заради напрежението в обществото за високите цени на парното.

„Авторитарният манталитет е безгрешен, не признава грешки и все някой друг е виновен - и за Шенген, и за безработицата, и за цените на парното“, коментира председателят на ДПС. 

Местан допълни, че Цветан Цветанов е изрекъл от парламентарната трибуна теза, в която има две лъжи - че  делегатите на конференцията на ДПС са упражнили насилие върху нападателя на Доган, който вече е бил обезоръжен от служители на НСО.

Той не беше обезоръжен от служители на НСО и всички действия на делегатите бяха именно по обезоръжаването му, тоест те свършиха това, което трябваше да изпълнят органите на реда -  включително и тези, за които отговаря Цветанов, посочи  председателят на ДПС.

ДПС ще предложи утре проектът за декларация на Народното събрание, свързан с покушението срещу Ахмед Доган, да е първа точка в дневния ред на парламента.

За 8 февруари е насрочено заседание на  Централния съвет на партията, а след това ръководството на Движението ще посети всички 28 области и ще има срещи с разширения актив на ДПС.

Местан беше категоричен, че ДПС ще  участва самостоятелно на парламентарните избори. Какви ще бъдат коалициите след изборите е въпрос, отговорът на който е в суверена, посочи той. Надявам се, че българският избирател е прогледнал и е видял необходимостта от алтернативно на ГЕРБ управление, отбеляза Местан.
Report Spam   Logged

Share on Facebook Share on Twitter

Atilla Blazhev
Hero Member
*****

Karma: +7/-1
Posts: 996


Севлиево


« Reply #1 on: January 29, 2013, 01:31:27 pm »

Явни са голословните твърдения на организираната червена престъпност, престъпност именно подхранвана от този и лидерът му Доган, който се изпокри като съсел в дупката си, и му дърпа конците сега какво да приказва, за да може господинът му другар Доган, да лентяйства и да пиянства на воля в сараите си, и да пукне от преяждане и от препиване. Нали един път си живеел живота си безполезен, и искал да си го изживее живота както той го бил разбирал според твърденията му. Но му гарантирам на Доган, че млад ще умре, не защото съм му душманин, и че му му мисля злото. Но ако може да разговаря с умрели хора, в случаят с баща ми, който и той по абсолютно същият начин си живееше живота на младини както го разбираше на пълна скорост, секс, леки жени и много алкохол, и на 63 години се спомина старецът миналата 2012 година на 06.12 от инфаркт, падайки и разбивайки си главата в собственият си двор, умрял буквално като куче в студа. И какво спечели и постигна в крайна сметка, едно абсолютно нищо. И Доган няма да изкара още много дълго с този си темп по който живее сега, а начинът му на живот на Доган, е много повече от вреден. Гарантирам му го.

Но според разбиранията му сега, ами време му е сега да си харчи парите който е заграбил от народа на BG този агентурен проскубан Сокол, който сега ще лети на воля във висините на алкохолното му опиянение, и може да си купи така мечтаната от него летяща чиния, която искаше през 2008 година да си купува, и да направи услуга на световното човечество да излети на другият край на галактиката ни, а бе направо на другият край на вселената ни да се изнесе няма да е изобщо никак лошо, и там да си живее живота му безполезен.

Не е важно човек как живее на земята. Важното е какво е оставил тук на земята, а се вижда какво е оставил точно Доган в наследство. Ей такива бисери и местани който умеят само бисери да разхвърлят в околното пространство, че другите са най-грешни и черни, а те са свети води ненапити, че през управлението на тройната адска триада, именно тогава се случиха не малко престъпления много по големи от това на баретата. Но тук прозира дългата ръка на ДС която сега в момента цели да дестабилизира обстановката в BG, и да внуши несигурност, в и без това не сигурната обстановка в тази похитена от 70 години васална республика, на онази тъмна  и мрачна империя на злото Русия (СССР), за да спечелят по един или друг начин четири години отново и отново за да грабят и крадат безконтролно, и сега именно точно тези който са били, и все още са агенти на ДС, в лицето на разни Станишевци, Местановци, Сидеровци, Каракачановци, се готвят за нови и нови кражби и далавери да въртят взаимно, и на това да му се слага етикета родолюбие, и патриотизъм, но най-вече защита на национални интереси, като именно точно те ги продават за купа леща, и малко охолен начин на живот. Но този път искат да са щедро закриляни от бащицата им Путин, както Есад се радва на височайша подкрепа за да си убива народа, и това негово убийство го изкарва на борба срещу тероризма, а се вижда кой са истинските терористи, и да се подготвя нова комунистическа диктатура по примера на Тодор Живковата диктатура и култа към личността, по примера на болнавият, но инак свръх импотентен мъжкар, на име Путин.

Просто хайде нека Местан като говори за спад на доверието, първо да си погледне спадът на доверието в собствената си партия, и показването на жълт картон от Анкара на агата му Доган, и да си научи в крайна сметка урока, че техните и неговите лични и обществени провали, както на лидерът му, така и неговите, просто никой не е длъжен да ги споделя като греховност и престъпност, а да си поемат вината и отговорността за извършените от тях престъпления. Защото който каквото го е направил, сам и само за себе си го е направил, но в случаят искат, тяхната вина и отговорност да я вменят като чувство на вина и отговорност, че те са ги извършвали, и продължават да ги извършват престъпленията си срещи народа на BG.  

Защото не можеш да участваш в разграбването на цяла една държава 24 години, а преди това 45 години на официален комунизъм, а накрая да се изцепиш, че другите са виновни заради твоите престъпления, и така да го говориш със самочувствието на непременен победител, защото със сигурност никой няма да се върже на лъжите и заблудите им, освен престарелите железо-бетонни старци, с по два три апартамента задължително дадени под наем в центъра на София, но инак нямали пари какво да си купят от магазина за преживяване.

Защото сега с този т.н. Референдум, комунистите доказаха яловостта и безплодността си, че са способни да стигнат и до най-голямата крайност и лудост, включително и до босненски сценарии да искат да стигнат, само и само да са пак несменяеми във властта, и престъпленията им, който са неизброими, да си остават винаги потулени под тонове лъжа, и обществено-политическа спекула. Спекула трансформирала се в медийна пропаганда, че виждаш ли доверието към дадени хора било спадало. И как го прецени, по твърдо линейният си електорат ли? или как. Защото аз пък съвсем друго видях, че хората на въпросният Референдум, плеснаха такава оглушителна плесница на комунистите и техните ядрени претенции като не отидоха да гласуват, че не знам как още имат безочието такива като Станишев, да се оправдават че и да злорадстват на много слабата изборна референдумна активност.

Странно, Защо не виждам осезаемо спадане на доверието към ГЕРБ, а мога да уверя че съм доста наблюдателен, и не може да ми убегне каквато и да е разочароваща патетика в думите на хората. Когото и да познавам. Всички твърдо стоят зад ГЕРБ. Не че съм привърженик на тази партия. По принцип не съм привърженик на партии, а на каузи и идеи, който действително си заслужават, а именно сега каузата Октай Енимехмед много повече да си заслужава, от колкото на този приказките на Местан изговорени на килограм от него. Просто с подобен начин на говорене и заплашителна ДПС реторика, такива като Местан и агата му Доган  рискуват следващият Октай да е с револвер, и бойни патрони, целещ се точно в главата, а не в имиджа на цялата държава заради неуспехът му, който е чисто технически, а не че някой го е спасил, или че провидението се било намесило. Провидението се казва некадърна изработка на газовата версия на този пистолет с който Октай се опита да стресне Доган, показвайки му че не е недосегаем.
Report Spam   Logged

Atilla Blazhev
Hero Member
*****

Karma: +7/-1
Posts: 996


Севлиево


« Reply #2 on: January 29, 2013, 03:25:05 pm »

Защото и другото което уличава в престъпление такива не само като Местан, но и като главатарят му Доган, че делегатите им, виждате ли били свършили работата на МВР и НСО. Браво бе другарю Местан. Как да не ги награди тези улични зализани и изтупани в лъскави дрехи и костюми, биячи, за сърцата им работа, да наритат повален човек на земята, кадри достойни за след 00:00 часа след полунощ, с надпис 18+ или Студио Х и на това му се казва обезвреждане на опасен атентатор.

И я другарю Местан много моля изгледай едно показно ВИДЕО от USA и по конкретно атентата срещу Ронълд Рейган, и да видим там забелязвали се такова животинско насилие, и кой е превишилият правата си в случаят Октай, на само назначилите се шерифи натегачи, наречени накратко ДПС делегати, и как се обезврежда, при това успешен атентатор в USA и тогава говори за обезвреждане на пишман атентатори, каквото е в случаят Октай Енимехмед, (не)уважаеми другарю Местан.

Защото ТИ и кукловодите ти от преди 70 години сте обезвредили и обезобразили Царство България във републиканската и комунистическа пародия на държава, и сте наложили една дива талибанщина като модел на държавно управление, където това варварско насилие си е съвсем нормална практика, и именно ти говориш за тоталитарен начин на мислене и поведение, който били безгрешни, а именно този начин на мислене тоталитарният са безгранични при подобни безгръбначни същества като теб например, и господарите ти който ти дърпат конците. И точно агентурната ти мафиотска организация наречена за прикритие политическа партия ДПС, е точно и систематизирано олицетворение на тоталитарният начин на мислене и разсъждение, който не е с нас, е против нас. А противниците си ги сваляме на земята, бием ги, пребиваме ги и ги убиваме накрая.

Просто марионетката на ДС Бойко Борисов, ако действителност беше диктатор както постоянно го изкарвате, или поне да му бяха наредили от ДС, ти сега да си зад решетките на затворническата психиатрия, на доста тежки успокоителни, а не да приказваш буквално празните си съчинения в медиите, и да доказваш кой е бил прав и кой е крив, защото действително Гарван гарвани око не вади. Но и това време не е далеко, когато ще изпаднете в немилост, а повярвай ми, в затвора феновете на Октай, много добре ще ти покажат показно как се обезврежда убиец на цяла една нация, повален на земята, и с шутовете в главата. Там са експерти, уверявам те.

Там ще си спомниш думите си на защита който сега ги изричаш, и омаловажаваш на хората инициативността и протеста им, но не така приказваше когато в Катуница нажежихте обстановката до зачервяване предизборно, и за много малко организираният ви бунт, да вземе и да излезе от контрол, дори и за самите вас. и сега оправдаваш тези същите който ви слугуват, който биват подкрепени от такива като онова недоразумение на природата Кокинов, който с някакъв си супер невинен но свръх циничен глас, будещ някакво доверие и безпокойство, го заявява в прав текст, че няма нужда от сезиране на институции който по принцип са длъжни да го направят, но се вижда че са супер безполезни, защото лично и АЗ самият съм се убедил в това за безполезността на разните им там БКП/БСП институции, прокуратура и съд, и съм се убедил в това, като право сега, право стоят, а много криво съдят. Поне в затвора се нагледах на подобни казуси и брутални недоразумения, как хора биват осъждани само заради чувството за виновност към конкретен заподозрян извършител на тежко престъпление, породило се в прокурорите и съдиите, и до сега хората изтърпяват по 20 годишни присъди за убийства, неизвършени от дадените хора, без абсолютно никакво доказателства.

За какво има да се говори. Гарван гарвану око вадили. Всеки го знае че не вади, и за това изобщо не се и надяваме на каквато и да е справедливост, защото хора умират, на никой не му пука, ами дори обратното. Изпитва се едно перверзно удоволствие от смъртта им на тези хора. А след това се сърдите защо казуса Октай Енимехмед придобива такива размери и размах, и въпреки вината ви спрямо това момче, се опитвате чрез дребните си бурмички да яхвате недоволството на хората пак за ваши извратени предизборни цели. Ами ще придобие много ясно разбира се гражданственост казуса Октай Енимехмед. Защото това момче е първото в BG вдигнало оръжие на комунист след 09.09.1944 година до ден днешен.

Много ясно че ще има задължителни форми на протести, защото заради упорството ви да е вечно на вашата изкривена и много миризлива на развалено воля, че винаги сте правите, а задължително останалите са кривите. Но все пак нека да установим кой в действителност губи подкрепа и контрола си над избирателите, и изобщо на привържениците си след някой и друг месец лятото...
Report Spam   Logged

tana68
Sr. Member
****

Karma: +3/-0
Posts: 397


« Reply #3 on: November 07, 2014, 05:02:24 am »

Тези дни в България има пореден абсурд : един политик от ДПС ( няма да му казвам името ) твърди , че бил внук на Баязид Светкавицата ....и представете си още не е влудницата  Huh
 Фамилията му не е Баязит , нито е Ялдъръм , нито си е правил ДНК анализ нито има документи ...Значи , ако някой от нас започне да твърди , че някоя историчеста личност му е прадядо ( Фердинант Сакс Кобурготски например - което е много по реално ) ще го вкарат в лудницата , а тоя си твърди каквото иска и му ръкопляскат  Huh
те баба му и дядо му преди 1989 не са излизали от село , той се обяви за внук на Мурад I и Александър Шишман взети заедно ...Че той утре може да си потърси , като бащиния двореца Долма бахче , Видинската крепост , Търновската крепост , двореца Гюлестан , нефтените кладенци в Саудитска Арабия ....
Правнук бил  Grin
Report Spam   Logged
tana68
Sr. Member
****

Karma: +3/-0
Posts: 397


« Reply #4 on: January 25, 2015, 01:14:09 am »

В България абсурди и резили валяло ... и тоя е един от най- ама от по-по-най-
https://www.facebook.com/190311954354955/photos/a.633676453351834.1073741832.190311954354955/909319772454166/?type=1&theater
Report Spam   Logged
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by EzPortal
Bookmark this site! | Upgrade This Forum
Free SMF Hosting - Create your own Forum

Powered by SMF | SMF © 2016, Simple Machines
Privacy Policy