Serbest Forum
March 18, 2025, 10:38:36 pm
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length

Home Help Gallery Staff List Login Register  

БЪЛГАРИЯ Е МЪРТВА ! МИР НА ПРАХА Й !

Pages: [1] 2 3 ... 5   Go Down
  Print  
Author Topic: БЪЛГАРИЯ Е МЪРТВА ! МИР НА ПРАХА Й !  (Read 8040 times)
petar8
Full Member

« on: March 11, 2012, 03:46:31 am »

[bПетре, добрите (и не до там) български лекари 100% заминават за Германия...., което е много жалко! Има статистика в БЛС! Каква Турция, какви пет лева?][/b]

Ами ето ви материал за размисъл :

www.adcibadem.com.tr

Ще ви хвръкне шапкаъа.Да българските лекари отиват в страни от Западна Европа - Германия , Франция , Испания ,Англия - според това какъв език говорят.И с този феномен е свързан един друг - местен феномен сред лекарското съслови и другите сфери на обществения живот:
ТУКА ОСТАВАТ ПО-НИСКО КВАЛИФИЦИРАНИТЕ СПЕЦИАЛИСТИ ОТ ВСИЧКИ СФЕРИ ; УСПОРЕДНО С ТОВА - НЕ СЕ МОДЕРНИЗИРА ТЕХНОЛОГИЯНИ ПАРК - БИЛО КАТО ТЕХНИКА В МЕДИЦИНАТА, БИЛО КАТО ТЕХНИКА В АРМИЯТА , БИЛО В ДРУГА СФЕРА .ТОВА ОТ СВОЯ СТРАНА СТИМУЛИРА ДЕКВАЛИФИКАЦИЯТА НА РАБОТЕЩИТЕ ТУКА И СЕ ПОЛУЧАВА ЕДИН ПОРОЧЕН КРЪГ.И НА ВЪРХА - ОНАЗИ АДМИНСТРАЦИЯ ЗА КОЯТО ГОВОРЕХ .

Относно заминаването ми .Следните са мотивите ми :
- лични - да си изплатя борчовете ; да спестя някой лев
- други - спестя ли малко пари ( а с моята професия не са толкова малко ) и реша да се върна ще стана независим от администрацията на България  ; ставайки независим ше мога да действам за обновяването на България защото ще имам свобода на действие .Промяна могат да инициират само свободни и заможни хора - бедняците , които са зависими от заплата , работодател , банки - не ги търсете да станат инициатори на промяна.Те са толкова изтормоземи че няма да се справят.
Report Spam   Logged

Pages: [1] 2 3 ... 5   Go Up
  Print  

Jump to: