Драги съфорумници за да се убедя на 100 % дали написаното е наистина от Петър като админ на форума проверих ИП на сметката му . Да Петре, не ми се вярваше и за да съм напълно сигурен трябваше да го направя. На всички , съфорумци мога да съобща, че написаното е от едно и също ИП, т.е. няма хакване на сметката на Петър 8. Написаното е от него самият, това са негови думи. Браво са смелостта да погледнеш истината в очите Петре. За съжаление България е неизлечима болна и никакви изборит не ще я променят.
Здравей Сербест ,
Звучи ти невероятно , нали ? Е , не е първоаприлска шега - аз съм го писал .И наистина се убедих в това , което съм написал .
Направо не ми се мисли вече за България - смятам че ситуацията наистина е неоправима и безперспективна за обикновените хора.
Това , което ми е написал Анализатор вече го правя - в ход е процедурата ми по изнасянето ми от България - ще я напусна огорчен от българите , които от тъпотия , глупост и алчност си съсипаха своето бъдеще и това на децата си .Пак ще кажа - оправия според мене няма тука - защото властващата паразитна прослойка не желае нещата да се оправят
И още нещо , което пропуснах от срещата ми с турския колега - запитах го защо компаняита , за която работи ( турска здравна компания ) не си въведе здравните застраховки в България че белким българит еползват качествено медицинско обслужване .Отговорът беше - "уплашиха се от това колко болни са българите" .За турците знам че не се плашат лесно - за да го кажат - значи са си написали домашното и това , което са видели ги е ужасило - народът наистина е много , ама ,много яко болен .Толкова болен че дори ние българските лекари не сме наясно с пълната картинка.