Serbest Korkmaz
Global Moderator
Hero Member

|
 |
« on: March 10, 2012, 08:12:52 pm » |
|
Приятели все още имам съмнения, че Петър наистина се е променил толкова много и написал това. Като админ ще проверя дали пише то същото ИП както преди , за да разбера дали сметката не му е хакната. Дотогава все пак вярвайки ,че напосаното е от него написах следното в дна Фейсбук груба. НЕ ВЯРВАМ БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ПРОМЕНИ ЧРЕЗ ДЕМОКРАИТИЧНИ ИЗБОРИ И БЕЗ ВОЕНЕН ПОЛОЖЕНИЕ И ЗАТОВА НЕ ИСКАМ ДА ДАВАМ НАДЕЖДА НИКОМУ, ЧЕ ЩЕ СЪЗДАВАМ ПАРТИЯ. Просто няма смисъл. Българската олигархия независимо от етнос и религия така е поробила народа и се обвързала помежду си ,че само въвеждане на военно положение, мобилизиране на всички олигарси и безработните да ги пазят до доказването на вината им може да спаси страната. Всичко е в ръцете на Росен Плевнелиев. За съжаление не виждам хора с ноу хау да го направят. Аз мога макар ,че хич не ми се захваща с такава тежка работа. Ако иска да спаси страната да ме намери...
Моят коментар в една Фейсгрупа : Адем аби, погледни какво е написал нашият стар познайник от форумите националистта д-р Петър Генов , познат ни чак от форума Ардино.бг от 2005 год. Помниш какви ожестечени спорове имахме с него и неговите хора. Помниш сигурно колко пъти ме заплашваха шовиниситите с убийство, затова че зашитавам угнетените малцинства в страната. Днес след 7 години на борба да видиш и последният Мохикан срещу теб да се откаже от борбата и да изяви желяние да напуска борбата за модерна България е някакси много тъжно. Адем аби и на мен ми омръзна вече . И аз мисля да излизам в запаса братко. Уморен съм вече от тази борба с българската мафия и олигархияи партията на сатаната ДПС. Не ми остана вяра в мнозинството хора вече, аби. Вярвам вече само и единствено в своите сили. Колкото и егоистично да звучи. Аз вярвам ,че като Министър Председател на България мога да променя страна на 180 демократични, модерни градуса от сегашната каша и да я насоча в съсвем друга модерна сфера. Но това ще мине задължително през забрана не само на БСП, ДПС и Атака ,но и разпускане на всички сегашни политически партии. Както и много арести и изземване на имущество придобито от бандинстка дейност. В първите 6 месеца най-вероятно ще се наложи да се управлява от неизвестно място в чужбина, докато оръжейната сила на бандитите се прекършии същите бъдат арестувани. Ако му стиска на Росен Плевнелиев ще знае къде да ме намери. Адем аби аз вече невярвам , каквото и да е било друго да промени България. Трябва да се мине през период от няколко години на Военно положение. И то трябва да започне с военна мобилизация за Ахмед Доган, Иван Костов, Сергей Станишев, Симеон Сакскобурготски, Волен Сидеров и всички по тях в крадливите им клики. Докато нов съд се проинесе за вината им за унищожаването на България. Казвам твърдо : НЕ ВЯРВАМ БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ПРОНЕМИ СЛЕД ИЗБОРИ. НЕ ВЯРВАМ И В БЪЛГАРИЯ ДА ИМА ЧОВЕК , КОЙТО ДА МОЖЕ ДА ПРОМЕНИ СТРАНАТА И СЛЕД ВОЕНЕН РЕЖИМ. Аз знам и мога да го направя . Дали искам ? Ако искат нека се свържат с мен , ще поставя моите условия и ще си помисля. Не горя от желание. Това е адски тежка и трудна работа и изсиква ум като бръснач, екип като юмрук и кооординация като по шверцарски часовник. Трябва да се мине през много непопуларни мерки. И най-вероятно народа няма да види резлутатите веднага, защото ще трябва да се гради на много полета от нулата. Иначе ето какво е написал последният Мохикан вярващ доскоро в сегашна България нашият стар познат д-р Петър Генов. : .......Здравейте скъпи мои опоненти и приятели . С мене се случи нещо потресаващо - поне за мене.На 09.03.2012 имах делова среща с мой колега - турчин от България , който работи в и за водещите турски болници.обсъдихме възможностите за съвместна работа .И след това той ми показа каталог на тези болници .Не съм виждал подобно неЩО - това си е космическа медицина без аналог в Европа .И след като се разделихме ме налетяха следните горчиви мисли : 1.За да го постигнат това неЩо колегите ми в република Турция са им били нужни 20 години - всичко е почнало за тях през 1991. 2.Постигнали са го с пълното съдействие на всички турски правителства . 3.В БЪЛГАРИЯ НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА РАЗЧИТА НА ПРАВИТЕЛСТВЕНА ПОДКРЕПА. 4.В БЪЛГАРИЯ Е НАЛИЦЕ ЕДНА ГРУБА , НЕПРОЗРАЧНА , НАГЛА , ТЪПА , КОРУМПИРАНА И НЕКАДЪРНА АДМИНИСТРАЦИЯ ЧИЯТО ЕДИНСТВЕНА ЦЕЛ Е ДА ПАРАЗИТИРА НА ГЪРБА НА ХОРАТА. 5.ТАЗИ АДМИНИСТРАЦИЯ НЯМА ИНТЕРЕС В БЪЛГАРИЯ НЕЩАТА ДА СЕ ОПРАВЯТ ЗАЩОТО ТОГАВА НЯМА ДА Е ГРУБА , НЕПРОЗРАЧНА , НАГЛА , ТЪПА , КОРУМПИРАНА И НЕКАДЪРНА , А ЩЕ Е БЕЗРАБОТНА И ГЛАДНА. 6.ТАЗИ АДМИНИСТРАЦИЯ БАВНО ПИЕ СОКОВЕТЕ НА БЪЛГАРИЯ. 7.КАТО РЕЗУЛТАТ ОТ ВСИЧКО ТОВА - БЪЛГАРИЯ Е МЪРТВА .
ТАЗИ БЪЛГАРИЯ - НА ВАСИЛ ЛЕВСКИ - ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА , В КОЯТО ВСИЧКИ ЩЕ СА РАВНИ БЕЗ РАЗЛИАК НА ВЯРА И НАРОДНОСТ Е МЪРТВА.УБИХА Я НА 09.09.1944 И ДОСЕГА РЪФАТ ОТ ТРУПА Й.
ЗАТОВА АПЕЛЪТ МИ КЪМ ВСИЧКИ ВАС - МОИ ОПОНЕНТИ И ПРИЯТЕЛИ ( НАДЯВАМ СЕ ) Е СЛЕНИЯ : - НЕ СЕ МЪЧЕТЕ ДА РЕАНИМИРАТЕ БЪЛГАРИЯ - ТЯ Е МЪРТВА БЕЗВЪЗВРАТНО ; - НЕКА Я ОСТАВИМ ДА ПОЧИВА В МИР - ВИЕ И АЗ НЕКА СЕ СПАСЯВАМЕ ПО ШИРОКИЯ СВЯТ . -АКО ИМАТЕ ЖЕЛАНИЕ - ХРИСТИЯНИТЕ ЗАПАЛЕТЕ ЕДНА СВЕЩ ЗА УПОКОЙ ДУШАТА НА БЪЛГАРИЯ , А ИЗПОВЯДВАЩИТЕ ИСЛЯМА - АКО ИМАТЕ ЖЕЛАНИЕ - ПО ЕДНА МОЛИТВА ЗА БЪЛГАРИЯ - ПОНЕ ЗАРАДИ КОСТИТЕ НА ДЕДИТЕ ВИ В ТЕЗИ ЗЕМИ .
И АКО НЯКОГО СЪМ ОБИДИЛ ВОЛНО ИЛИ НЕВОЛНО - ПРОСТЕТЕ МИ .ПРОЩАВАМ НА ВСИЧКИ КОИТО СА СТОРИЛИ СЪЩОТО С МЕНЕ. НА ДОБЪР ЧАС ПРИЯТЕЛИ
|