Serbest Forum
March 18, 2025, 09:55:27 pm
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length

Home Help Gallery Staff List Login Register  

БЪЛГАРИЯ Е МЪРТВА ! МИР НА ПРАХА Й !

Pages: [1] 2 3 ... 5   Go Down
  Print  
Author Topic: БЪЛГАРИЯ Е МЪРТВА ! МИР НА ПРАХА Й !  (Read 8040 times)
asker
Global Moderator
Sr. Member

« on: March 09, 2012, 04:44:47 pm »

петър8,

Mного бих искал всички Български граждани да разберат че България и политиката не вървят както би трябвало да е.Всичко в България се прави с цел.И Атака и ДПС са част от тази игра или "game".Много бих искал всички Български граждани -без значение вяра ,религия и език да сме единни и да се стремим да направим и оставим добро бъдеще за идните поколения

Здравейте скъпи мои опоненти и приятели .
С мене се случи нещо потресаващо - поне за мене.На 09.03.2012 имах делова среща с мой колега - турчин от България , който работи в и за водещите турски болници.обсъдихме възможностите за съвместна работа .И след това той ми показа каталог на тези болници .Не съм виждал подобно неЩО - това си е космическа медицина без аналог в Европа .И след като се разделихме ме налетяха следните горчиви мисли :
1.За да го постигнат това неЩо колегите ми в република Турция са им били нужни 20 години - всичко е почнало за тях през 1991.
2.Постигнали са го с пълното съдействие на всички турски правителства .
3.В БЪЛГАРИЯ НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА РАЗЧИТА НА ПРАВИТЕЛСТВЕНА ПОДКРЕПА.
4.В БЪЛГАРИЯ Е НАЛИЦЕ ЕДНА ГРУБА , НЕПРОЗРАЧНА , НАГЛА , ТЪПА , КОРУМПИРАНА И НЕКАДЪРНА АДМИНИСТРАЦИЯ ЧИЯТО ЕДИНСТВЕНА ЦЕЛ Е ДА ПАРАЗИТИРА НА ГЪРБА НА ХОРАТА.
5.ТАЗИ АДМИНИСТРАЦИЯ НЯМА ИНТЕРЕС В БЪЛГАРИЯ НЕЩАТА ДА СЕ ОПРАВЯТ ЗАЩОТО ТОГАВА НЯМА ДА Е ГРУБА , НЕПРОЗРАЧНА , НАГЛА , ТЪПА , КОРУМПИРАНА И НЕКАДЪРНА , А ЩЕ Е БЕЗРАБОТНА И ГЛАДНА.
6.ТАЗИ АДМИНИСТРАЦИЯ БАВНО ПИЕ СОКОВЕТЕ НА БЪЛГАРИЯ.
7.КАТО РЕЗУЛТАТ ОТ ВСИЧКО ТОВА - БЪЛГАРИЯ Е МЪРТВА .

ТАЗИ БЪЛГАРИЯ - НА ВАСИЛ ЛЕВСКИ - ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА , В КОЯТО ВСИЧКИ ЩЕ СА РАВНИ БЕЗ РАЗЛИАК НА ВЯРА И НАРОДНОСТ Е МЪРТВА.УБИХА Я НА 09.09.1944 И ДОСЕГА РЪФАТ ОТ ТРУПА Й.

ЗАТОВА АПЕЛЪТ МИ КЪМ ВСИЧКИ ВАС - МОИ ОПОНЕНТИ И ПРИЯТЕЛИ ( НАДЯВАМ СЕ ) Е СЛЕНИЯ :
- НЕ СЕ МЪЧЕТЕ ДА РЕАНИМИРАТЕ БЪЛГАРИЯ - ТЯ Е МЪРТВА БЕЗВЪЗВРАТНО ;
- НЕКА Я ОСТАВИМ ДА ПОЧИВА В МИР - ВИЕ И АЗ НЕКА СЕ СПАСЯВАМЕ ПО ШИРОКИЯ СВЯТ .
-АКО ИМАТЕ ЖЕЛАНИЕ - ХРИСТИЯНИТЕ ЗАПАЛЕТЕ ЕДНА СВЕЩ ЗА УПОКОЙ ДУШАТА НА БЪЛГАРИЯ , А ИЗПОВЯДВАЩИТЕ ИСЛЯМА - АКО ИМАТЕ ЖЕЛАНИЕ - ПО ЕДНА МОЛИТВА ЗА БЪЛГАРИЯ - ПОНЕ ЗАРАДИ КОСТИТЕ НА ДЕДИТЕ ВИ В ТЕЗИ ЗЕМИ .

И АКО НЯКОГО СЪМ ОБИДИЛ ВОЛНО ИЛИ НЕВОЛНО - ПРОСТЕТЕ МИ .ПРОЩАВАМ НА ВСИЧКИ КОИТО СА СТОРИЛИ СЪЩОТО С МЕНЕ.
НА ДОБЪР ЧАС ПРИЯТЕЛИ
Report Spam   Logged

Pages: [1] 2 3 ... 5   Go Up
  Print  

Jump to: