Serbest Forum
February 10, 2025, 11:00:49 am
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length

Home Help Gallery Staff List Login Register  

БЪЛГАРИЯ Е МЪРТВА ! МИР НА ПРАХА Й !

Pages: [1] 2 3 ... 5   Go Down
  Print  
Author Topic: БЪЛГАРИЯ Е МЪРТВА ! МИР НА ПРАХА Й !  (Read 7741 times)
petar8
Full Member

« on: March 09, 2012, 03:43:28 pm »

Здравейте скъпи мои опоненти и приятели .
С мене се случи нещо потресаващо - поне за мене.На 09.03.2012 имах делова среща с мой колега - турчин от България , който работи в и за водещите турски болници.обсъдихме възможностите за съвместна работа .И след това той ми показа каталог на тези болници .Не съм виждал подобно неЩО - това си е космическа медицина без аналог в Европа .И след като се разделихме ме налетяха следните горчиви мисли :
1.За да го постигнат това неЩо колегите ми в република Турция са им били нужни 20 години - всичко е почнало за тях през 1991.
2.Постигнали са го с пълното съдействие на всички турски правителства .
3.В БЪЛГАРИЯ НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА РАЗЧИТА НА ПРАВИТЕЛСТВЕНА ПОДКРЕПА.
4.В БЪЛГАРИЯ Е НАЛИЦЕ ЕДНА ГРУБА , НЕПРОЗРАЧНА , НАГЛА , ТЪПА , КОРУМПИРАНА И НЕКАДЪРНА АДМИНИСТРАЦИЯ ЧИЯТО ЕДИНСТВЕНА ЦЕЛ Е ДА ПАРАЗИТИРА НА ГЪРБА НА ХОРАТА.
5.ТАЗИ АДМИНИСТРАЦИЯ НЯМА ИНТЕРЕС В БЪЛГАРИЯ НЕЩАТА ДА СЕ ОПРАВЯТ ЗАЩОТО ТОГАВА НЯМА ДА Е ГРУБА , НЕПРОЗРАЧНА , НАГЛА , ТЪПА , КОРУМПИРАНА И НЕКАДЪРНА , А ЩЕ Е БЕЗРАБОТНА И ГЛАДНА.
6.ТАЗИ АДМИНИСТРАЦИЯ БАВНО ПИЕ СОКОВЕТЕ НА БЪЛГАРИЯ.
7.КАТО РЕЗУЛТАТ ОТ ВСИЧКО ТОВА - БЪЛГАРИЯ Е МЪРТВА .

ТАЗИ БЪЛГАРИЯ - НА ВАСИЛ ЛЕВСКИ - ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА , В КОЯТО ВСИЧКИ ЩЕ СА РАВНИ БЕЗ РАЗЛИАК НА ВЯРА И НАРОДНОСТ Е МЪРТВА.УБИХА Я НА 09.09.1944 И ДОСЕГА РЪФАТ ОТ ТРУПА Й.

ЗАТОВА АПЕЛЪТ МИ КЪМ ВСИЧКИ ВАС - МОИ ОПОНЕНТИ И ПРИЯТЕЛИ ( НАДЯВАМ СЕ ) Е СЛЕНИЯ :
- НЕ СЕ МЪЧЕТЕ ДА РЕАНИМИРАТЕ БЪЛГАРИЯ - ТЯ Е МЪРТВА БЕЗВЪЗВРАТНО ;
- НЕКА Я ОСТАВИМ ДА ПОЧИВА В МИР - ВИЕ И АЗ НЕКА СЕ СПАСЯВАМЕ ПО ШИРОКИЯ СВЯТ .
-АКО ИМАТЕ ЖЕЛАНИЕ - ХРИСТИЯНИТЕ ЗАПАЛЕТЕ ЕДНА СВЕЩ ЗА УПОКОЙ ДУШАТА НА БЪЛГАРИЯ , А ИЗПОВЯДВАЩИТЕ ИСЛЯМА - АКО ИМАТЕ ЖЕЛАНИЕ - ПО ЕДНА МОЛИТВА ЗА БЪЛГАРИЯ - ПОНЕ ЗАРАДИ КОСТИТЕ НА ДЕДИТЕ ВИ В ТЕЗИ ЗЕМИ .

И АКО НЯКОГО СЪМ ОБИДИЛ ВОЛНО ИЛИ НЕВОЛНО - ПРОСТЕТЕ МИ .ПРОЩАВАМ НА ВСИЧКИ КОИТО СА СТОРИЛИ СЪЩОТО С МЕНЕ.
НА ДОБЪР ЧАС ПРИЯТЕЛИ
Report Spam   Logged

Share on Bluesky Share on Facebook

asker
Global Moderator
Sr. Member

« Reply #1 on: March 09, 2012, 04:44:47 pm »

петър8,

Mного бих искал всички Български граждани да разберат че България и политиката не вървят както би трябвало да е.Всичко в България се прави с цел.И Атака и ДПС са част от тази игра или "game".Много бих искал всички Български граждани -без значение вяра ,религия и език да сме единни и да се стремим да направим и оставим добро бъдеще за идните поколения

С мене се случи нещо потресаващо - поне за мене.На 09.03.2012 имах делова среща с мой колега - турчин от България , който работи в и за водещите турски болници.обсъдихме възможностите за съвместна работа .И след това той ми показа каталог на тези болници .Не съм виждал подобно неЩО - това си е космическа медицина без аналог в Европа .И след като се разделихме ме налетяха следните горчиви мисли :
1.За да го постигнат това неЩо колегите ми в република Турция са им били нужни 20 години - всичко е почнало за тях през 1991.
4.В БЪЛГАРИЯ Е НАЛИЦЕ ЕДНА ГРУБА , НЕПРОЗРАЧНА , НАГЛА , ТЪПА , КОРУМПИРАНА И НЕКАДЪРНА АДМИНИСТРАЦИЯ ЧИЯТО ЕДИНСТВЕНА ЦЕЛ Е ДА ПАРАЗИТИРА НА ГЪРБА НА ХОРАТА.
5.ТАЗИ АДМИНИСТРАЦИЯ НЯМА ИНТЕРЕС В БЪЛГАРИЯ НЕЩАТА ДА СЕ ОПРАВЯТ ЗАЩОТО ТОГАВА НЯМА ДА Е ГРУБА , НЕПРОЗРАЧНА , НАГЛА , ТЪПА , КОРУМПИРАНА И НЕКАДЪРНА , А ЩЕ Е БЕЗРАБОТНА И ГЛАДНА.

ТАЗИ БЪЛГАРИЯ - НА ВАСИЛ ЛЕВСКИ - ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА , В КОЯТО ВСИЧКИ ЩЕ СА РАВНИ БЕЗ РАЗЛИАК НА ВЯРА И НАРОДНОСТ Е МЪРТВА.УБИХА Я НА 09.09.1944 И ДОСЕГА РЪФАТ ОТ ТРУПА Й.

ЗАТОВА АПЕЛЪТ МИ КЪМ ВСИЧКИ ВАС - МОИ ОПОНЕНТИ И ПРИЯТЕЛИ ( НАДЯВАМ СЕ ) Е СЛЕНИЯ :
-АКО ИМАТЕ ЖЕЛАНИЕ - ХРИСТИЯНИТЕ ЗАПАЛЕТЕ ЕДНА СВЕЩ ЗА УПОКОЙ ДУШАТА НА БЪЛГАРИЯ , А ИЗПОВЯДВАЩИТЕ ИСЛЯМА - АКО ИМАТЕ ЖЕЛАНИЕ - ПО ЕДНА МОЛИТВА ЗА БЪЛГАРИЯ - ПОНЕ ЗАРАДИ КОСТИТЕ НА ДЕДИТЕ ВИ В ТЕЗИ ЗЕМИ .

И АКО НЯКОГО СЪМ ОБИДИЛ ВОЛНО ИЛИ НЕВОЛНО - ПРОСТЕТЕ МИ .ПРОЩАВАМ НА ВСИЧКИ КОИТО СА СТОРИЛИ СЪЩОТО С МЕНЕ.
НА ДОБЪР ЧАС ПРИЯТЕЛИ
Report Spam   Logged

petar8
Full Member

« Reply #2 on: March 10, 2012, 02:50:32 am »

Няма смисъл всичко това ,
Не можем да реанимираме България.Хората са на светлинни години от нас и не можем да ги настигнем никога.
Аз поне не намирам смисъл да се опитваме да спасяваме България , ама никакъв.
Report Spam   Logged
Analizator
Sr. Member

« Reply #3 on: March 10, 2012, 02:45:41 pm »

Petar8, aко има божия справедливост ( вярвам че има) БГ трябва да удари дъното за да може пак да се издигне ( ако има за това останал още въздух в гърдите си  разбира се)
Господ не наказва греховните общества с тояга а именно по този начин като има дава гордост и надменност, ксенофобия, нацизъм, расизъм  и пр. които с времето действа като гангрена и унищожават целия организам. БГ е нашата обща родина и всички ние я обичаме но това не означава че сме доволни от неадекватното коромпирано топравителство, от държавните инстанции, цивилните организации и пр. Petar8, напълно разбирам разочарованието ти и ако имаш деца бих те посъветвал най-приятелски да се изнесеш от там защото всякаква чалга е станала култура, правосъдието работи за богати и мафиоти и пр. няма да ги изброявам защото ти ги знаеш по-добре и от мен. Животът е твой, децата също. Сегашното време petar8 просто настоява на тези които имат разум да се спасяват дори ако трябва поединично. В ТР никой няма да те пита какъв си, с каква вяра си и пр. а ще гледат дали си кадърен за нещо. Поздрави!!!
Report Spam   Logged
Serbest Korkmaz
Global Moderator
Hero Member

« Reply #4 on: March 10, 2012, 02:55:31 pm »

Момчета, скъпи приятели, има още време до 1 Април. Това някаква шега ли е от името на Петър ? Той толкова много обича България, не вярвам той да е написал това. Моля, разяснете ситуцацията ? 

НА ДОБЪР ЧАС ПРИЯТЕЛИ
Report Spam   Logged
petar8
Full Member

« Reply #5 on: March 10, 2012, 03:25:07 pm »

Здравей Сербест ,
Звучи ти невероятно , нали ? Е , не е първоаприлска шега - аз съм го писал .И наистина се убедих в това , което съм написал .
Направо не ми се мисли вече за България - смятам че ситуацията наистина е неоправима и безперспективна за обикновените хора.
Това , което ми е написал Анализатор вече го правя - в ход е процедурата ми по изнасянето ми от България - ще я напусна огорчен от българите , които от тъпотия , глупост и алчност си съсипаха своето бъдеще и това на децата си .Пак ще кажа - оправия според мене няма тука - защото властващата паразитна прослойка не желае нещата да се оправят

И още нещо , което пропуснах от срещата ми с турския колега - запитах го защо компаняита , за която работи ( турска здравна компания ) не си въведе здравните застраховки в България че белким българит еползват качествено медицинско обслужване .Отговорът беше - "уплашиха се от това колко болни са българите" .За турците знам че не се плашат лесно - за да го кажат - значи са си написали домашното и това , което са видели ги е ужасило - народът наистина е много , ама ,много яко болен .Толкова болен че дори ние българските лекари не сме наясно с пълната картинка.
Report Spam   Logged
OTTOMAN
Hero Member

« Reply #6 on: March 10, 2012, 03:34:42 pm »

PETRE8

NE BIVA DA PRAVISH TOVA KOETO SI NAMISLIL. OSHTE POVECHE SEGA. TAZI BALGARIYA E NASH OBSHT DOM. TRYABVA ZAEDNO DA SE BORIM ZA PROSPERITETA I. NASHETO OTIVANE NE SPASYAVA BALGARIYA. PO E DOBRE DA OBSADIM VAPROSA KAKVO DA NAPRAVIM ZA DA JIVEE TOZI NAROD V EDNA SVOBODNA DARJAVA. NEKA NE ZABAVIM DELOTO ZAPOCHNATO OT LEVSKI NO ZA SAJALENIE IZOPACHENO OT DRUGI SILI.

NEKA BADEM NATSIONALISTI NO NE NA ETNICHESKA OSNOVA, A V IMETO NA BALGARIYA NASHIYAT OBSHT DOM.

S UVAJENIE.
Report Spam   Logged
Analizator
Sr. Member

« Reply #7 on: March 10, 2012, 04:52:25 pm »

PETRE8

NE BIVA DA PRAVISH TOVA KOETO SI NAMISLIL. OSHTE POVECHE SEGA. TAZI BALGARIYA E NASH OBSHT DOM. TRYABVA ZAEDNO DA SE BORIM ZA PROSPERITETA I. NASHETO OTIVANE NE SPASYAVA BALGARIYA. PO E DOBRE DA OBSADIM VAPROSA KAKVO DA NAPRAVIM ZA DA JIVEE TOZI NAROD V EDNA SVOBODNA DARJAVA. NEKA NE ZABAVIM DELOTO ZAPOCHNATO OT LEVSKI NO ZA SAJALENIE IZOPACHENO OT DRUGI SILI.

NEKA BADEM NATSIONALISTI NO NE NA ETNICHESKA OSNOVA, A V IMETO NA BALGARIYA NASHIYAT OBSHT DOM.

S UVAJENIE.

Това което казваш е идеално но за сега е утопия. Средствата за производство бяха донякаде народни но преминаха в ръцете на малка група бивши служители и ятаци от узурпаторското татово време. Именно тези стари узурпатори се престроиха и остроиха в новия капиталистически режим и си взаимопомагат защото от това печелят. В ТР на това му се вика саадет зинджири т.е. и всяка халка на този синджир трябва да е издръжлива за да е сигурен и стабилен синджира. Народа е оставен да ги забавлява Болния сидер и Доган които са от едно и също семейство с боко. Всичко е уредено и работи като часовник. Няма никакви съпротивителни цивилни организации за да има надежда за народа. Народа умишленно е лумпенизиран и е оставен да си играе на ''сляпа баба''. Меркози явно са отредили ролята на българите в ЕЦ т.т. да им берат краставиците и в двата смисъла. Интелигенцията разбра че няма прокопсия и плю в тази орисия. Сега се търсят истински демократи и родолюбци да утърват бъдещето на БГ. Бих се възхитил ако има такива хора в БГ които да жертват своето и на децата си бъдещето и да останат да се борят за идеалите си но се опасявам че може да се стигне до момент в който да се почувстват като ахмаци и да съжаляват че не са се възползвали от попадналите им шансове. От друга страна мисля че с реформи няма да се промени нищо а само ще се протака. Необходими са радикални промени ( революция) а те стават когато на народа му писне и рече ''стига вече''.
Петар8, остави ги лумпените да си пият ракията с киселото зеле, да си празнуват 3 Март и да си мислят че са свободни докато не им падне жетона. Изцазвай брато поне за една десетилетка па после кавото времето покаже. Поздрави!!!
Report Spam   Logged
asker
Global Moderator
Sr. Member

« Reply #8 on: March 10, 2012, 04:56:15 pm »

" народът наистина е много , ама ,много яко болен .Толкова болен че дори ние българските лекари не сме наясно с пълната картинка."

petar8

Ето още един Българин осъзна(Браво са смелоста и признанието)  и признава че наистина Българският народ е болен и то "тежко" благодарение на Българските медии,  Атака и подобни партии,които всяват етническа омраза от десетилетия.
Бях принуден да напусна Родината си България заради  болни мозъци националисти,които до такава степен са ослепели и отдали на болни хора като Сидеров и подобни,че са готови на всичко което кажат такива луди хора,които за пари биха направили и всичко,без да се замислят

Като Български гражданин и Родолюбец, който беше буквално "изритан" или принуден да напусне като стотици хиляди Турци и Малцинства Родината си винаги ми става тежко когато чуя че  някой напуска или иска да напусне България(даже и да е крайен националист) за винаги?

Горчивата истина е че за съжаление както върви и както хорaтa бягат България скоро няма да се оправи

Report Spam   Logged

Serbest Korkmaz
Global Moderator
Hero Member

« Reply #9 on: March 10, 2012, 08:12:52 pm »

Приятели все още имам съмнения, че Петър наистина се е променил толкова много и написал това. Като админ ще проверя дали пише то същото ИП както преди , за да разбера дали сметката не му е хакната. Дотогава все пак вярвайки ,че напосаното е от него написах следното в дна Фейсбук груба. НЕ ВЯРВАМ БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ПРОМЕНИ ЧРЕЗ ДЕМОКРАИТИЧНИ ИЗБОРИ И БЕЗ ВОЕНЕН ПОЛОЖЕНИЕ И ЗАТОВА НЕ ИСКАМ ДА ДАВАМ НАДЕЖДА НИКОМУ, ЧЕ ЩЕ СЪЗДАВАМ ПАРТИЯ. Просто няма смисъл. Българската олигархия независимо от етнос и религия така е поробила народа и се обвързала помежду си ,че само въвеждане на военно положение, мобилизиране на всички олигарси и безработните да ги пазят до доказването на вината им може да спаси страната. Всичко е в ръцете на Росен Плевнелиев. За съжаление не виждам хора с ноу хау да го направят. Аз мога макар ,че хич не ми се захваща с такава тежка работа. Ако иска да спаси страната да ме намери...

Моят коментар в една Фейсгрупа : Адем аби, погледни какво е написал нашият стар познайник от форумите националистта д-р Петър Генов , познат ни чак от форума Ардино.бг от 2005 год. Помниш какви ожестечени спорове имахме с него и неговите хора. Помниш сигурно колко пъти ме заплашваха шовиниситите с убийство, затова че зашитавам угнетените малцинства в страната. Днес след 7 години на борба да видиш и последният Мохикан срещу теб да се откаже от борбата и да изяви желяние да напуска борбата за модерна България е някакси много тъжно. Адем аби и на мен ми омръзна вече . И аз мисля да излизам в запаса братко. Уморен съм вече от тази борба с българската мафия и олигархияи партията на сатаната ДПС. Не ми остана вяра в мнозинството хора вече, аби. Вярвам вече само и единствено в своите сили. Колкото и егоистично да звучи. Аз вярвам ,че като Министър Председател на България мога да променя страна на 180 демократични, модерни градуса от сегашната каша и да я насоча в съсвем друга модерна сфера. Но това ще мине задължително през забрана не само на БСП, ДПС и Атака ,но и разпускане на всички сегашни политически партии. Както и много арести и изземване на имущество придобито от бандинстка дейност. В първите 6 месеца най-вероятно ще се наложи да се управлява от неизвестно място в чужбина, докато оръжейната сила на бандитите се прекършии същите бъдат арестувани. Ако му стиска на Росен Плевнелиев ще знае къде да ме намери. Адем аби аз вече невярвам , каквото и да е било друго да промени България. Трябва да се мине през период от няколко години на Военно положение. И то трябва да започне с военна мобилизация за Ахмед Доган, Иван Костов, Сергей Станишев, Симеон Сакскобурготски, Волен Сидеров и всички по тях в крадливите им клики. Докато нов съд се проинесе за вината им за унищожаването на България. Казвам твърдо : НЕ ВЯРВАМ БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ПРОНЕМИ СЛЕД ИЗБОРИ. НЕ ВЯРВАМ И В БЪЛГАРИЯ ДА ИМА ЧОВЕК , КОЙТО ДА МОЖЕ ДА ПРОМЕНИ СТРАНАТА И СЛЕД ВОЕНЕН РЕЖИМ. Аз знам и мога да го направя . Дали искам ? Ако искат нека се свържат с мен , ще поставя моите условия и ще си помисля. Не горя от желание. Това е адски тежка и трудна работа и изсиква ум като бръснач, екип като юмрук и кооординация като по шверцарски часовник. Трябва да се мине през много непопуларни мерки. И най-вероятно народа няма да види резлутатите веднага, защото ще трябва да се гради на много полета от нулата. Иначе ето какво е написал последният Мохикан вярващ доскоро в сегашна България нашият стар познат д-р Петър Генов. : .......Здравейте скъпи мои опоненти и приятели .

НА ДОБЪР ЧАС ПРИЯТЕЛИ
Report Spam   Logged
Admin
Administrator
Full Member

« Reply #10 on: March 10, 2012, 08:34:48 pm »

Драги съфорумници за да се убедя на 100 % дали написаното е наистина от Петър като админ на форума проверих ИП на сметката му . Да Петре, не ми се вярваше и за да съм напълно сигурен трябваше да го направя. На всички , съфорумци мога да съобща, че написаното е от едно и също ИП, т.е. няма хакване на сметката на Петър 8. Написаното е от него самият, това са негови думи. Браво са смелостта да погледнеш  истината в очите Петре. За съжаление България е неизлечима болна и никакви изборит не ще я променят.

Здравей Сербест ,
Звучи ти невероятно , нали ? Е , не е първоаприлска шега - аз съм го писал .И наистина се убедих в това , което съм написал .
Направо не ми се мисли вече за България - смятам че ситуацията наистина е неоправима и безперспективна за обикновените хора.
Това , което ми е написал Анализатор вече го правя - в ход е процедурата ми по изнасянето ми от България - ще я напусна огорчен от българите , които от тъпотия , глупост и алчност си съсипаха своето бъдеще и това на децата си .Пак ще кажа - оправия според мене няма тука - защото властващата паразитна прослойка не желае нещата да се оправят

И още нещо , което пропуснах от срещата ми с турския колега - запитах го защо компаняита , за която работи ( турска здравна компания ) не си въведе здравните застраховки в България че белким българит еползват качествено медицинско обслужване .Отговорът беше - "уплашиха се от това колко болни са българите" .За турците знам че не се плашат лесно - за да го кажат - значи са си написали домашното и това , което са видели ги е ужасило - народът наистина е много , ама ,много яко болен .Толкова болен че дори ние българските лекари не сме наясно с пълната картинка.
Report Spam   Logged
shana66
Newbie
*

« Reply #11 on: March 11, 2012, 01:29:30 am »

хмммм Малко е трудно да се затрие една държава, която съществува повече от 1300 години! Фактически невъзможно! Българите са минали през какво ли не?! Ще минат и през това.... Друг е въпросът - с цената на какви усилия. Петре, добрите (и не до там) български лекари 100% заминават за Германия...., което е много жалко! Има статистика в БЛС! Каква Турция, какви пет лева?
Report Spam   Logged
petar8
Full Member

« Reply #12 on: March 11, 2012, 03:46:31 am »

[bПетре, добрите (и не до там) български лекари 100% заминават за Германия...., което е много жалко! Има статистика в БЛС! Каква Турция, какви пет лева?][/b]

Ами ето ви материал за размисъл :

www.adcibadem.com.tr

Ще ви хвръкне шапкаъа.Да българските лекари отиват в страни от Западна Европа - Германия , Франция , Испания ,Англия - според това какъв език говорят.И с този феномен е свързан един друг - местен феномен сред лекарското съслови и другите сфери на обществения живот:
ТУКА ОСТАВАТ ПО-НИСКО КВАЛИФИЦИРАНИТЕ СПЕЦИАЛИСТИ ОТ ВСИЧКИ СФЕРИ ; УСПОРЕДНО С ТОВА - НЕ СЕ МОДЕРНИЗИРА ТЕХНОЛОГИЯНИ ПАРК - БИЛО КАТО ТЕХНИКА В МЕДИЦИНАТА, БИЛО КАТО ТЕХНИКА В АРМИЯТА , БИЛО В ДРУГА СФЕРА .ТОВА ОТ СВОЯ СТРАНА СТИМУЛИРА ДЕКВАЛИФИКАЦИЯТА НА РАБОТЕЩИТЕ ТУКА И СЕ ПОЛУЧАВА ЕДИН ПОРОЧЕН КРЪГ.И НА ВЪРХА - ОНАЗИ АДМИНСТРАЦИЯ ЗА КОЯТО ГОВОРЕХ .

Относно заминаването ми .Следните са мотивите ми :
- лични - да си изплатя борчовете ; да спестя някой лев
- други - спестя ли малко пари ( а с моята професия не са толкова малко ) и реша да се върна ще стана независим от администрацията на България  ; ставайки независим ше мога да действам за обновяването на България защото ще имам свобода на действие .Промяна могат да инициират само свободни и заможни хора - бедняците , които са зависими от заплата , работодател , банки - не ги търсете да станат инициатори на промяна.Те са толкова изтормоземи че няма да се справят.
Report Spam   Logged
OTTOMAN
Hero Member

« Reply #13 on: March 11, 2012, 03:58:37 am »

http://www.saglikmerkezleri.net/alman+hastanesi+taksim.hakkinda+detayli+bilgiler.243.html

http://ru.dunyagoz.com/

Petre8

Te sa mnogo ne e samo tazi bolnitsa. Pojelavam ti da otidesh v Turtsiya. Pone vsichko ti e rodno i grada kadeto jiveesh ti e pod raka. Rabira serehsenieto e tvoe.
Report Spam   Logged
petar8
Full Member

« Reply #14 on: March 11, 2012, 07:33:43 am »

Отоман ,
Това , за което говоря е комплекс от 11 многопрофилни болници и още толков аполиклиники .За там - да си призная - мога само да мечтая.Но знае ли човек - един ден може и да стане.
Засега съм се фокусирал върху някоя малка билница във френскоговоряща страна - пък после - ще видим .
Report Spam   Logged
Pages: [1] 2 3 ... 5   Go Up
  Print  

Jump to: