Serbest Forum
March 20, 2025, 04:09:26 am
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length

Home Help Gallery Staff List Login Register  

?

Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: ?  (Read 408 times)
asker
Global Moderator
Sr. Member

?
« on: December 04, 2010, 03:16:39 pm »

НИЕ СМЕ НАВСЯКЪДЕ

asker tarafindan silinmistir
Report Spam   Logged

Share on Bluesky Share on Facebook

Serbest Korkmaz
Global Moderator
Hero Member

« Reply #1 on: December 04, 2010, 03:49:38 pm »

[/quote]

Kircaalli haber gibi gotverenlerin halkimizi "temsil" etmesi bizim icin super tehlikeli bir durum. Bunlar senelerce DPS turk dusmanlarini destekleyip halkimizin uyutulmasina yardim ettiler. Bir demokratin bile bu soykirimcilara reklam yapmasi cok uzucu bir durum.  Problemlerini anliyamiyan bir halk, problemlerinden kurtulamaz.
Report Spam   Logged
Serbest Korkmaz
Global Moderator
Hero Member

« Reply #2 on: December 04, 2010, 03:53:22 pm »

Yapma Asker Turk sehitlermizi o Turk dusmanlarininla bir yoruma koymak sehitlerimize saygizisliktir. Allahini seversen yapma.
Report Spam   Logged
asker
Global Moderator
Sr. Member

« Reply #3 on: December 04, 2010, 04:09:43 pm »

Sen beni eger o "gotverenlerlen" bir tutarsan diyecek sozum yok.Bir bilsen ben neler elde ettim ve neler yapiyorum boyle konusmuyacaksin, ama seni de anliyamiyorum kimsin ve amcin ne?Senden bunu beklemezdim.Neyse.Bagzilari yanliz buyuk buyuk konusup birsey yapmiyor,bagzilari hasir altinda su gibi.Hepimiz degisigiz ve baskayiz.Kime ne dersin?Nasilsak oyleyiz ve herkezi oldugu gibi kabul etmeliyiz?

Kircaalli haber gibi gotverenlerin halkimizi "temsil" etmesi bizim icin super tehlikeli bir durum. Bunlar senelerce DPS turk dusmanlarini destekleyip halkimizin uyutulmasina yardim ettiler. Bir demokratin bile bu soykirimcilara reklam yapmasi cok uzucu bir durum.  Problemlerini anliyamiyan bir halk, problemlerinden kurtulamaz.
Report Spam   Logged

Serbest Korkmaz
Global Moderator
Hero Member

« Reply #4 on: December 04, 2010, 04:25:02 pm »

Sen beni eger o "gotverenlerlen" bir tutarsan diyecek sozum yok.Bir bilsen ben neler elde ettim ve neler yapiyorum boyle konusmuyacaksin, ama seni de anliyamiyorum kimsin ve amcin ne?Neyse.Bagzilari yanliz buyuk buyuk konusup birsey yapmiyor,bagzilari hasir altinda su gibi.Hepimiz degisigiz ve baskayiz.Kime ne dersin?Nasilsak oyleyiz ve herkezi oldugu gibi kabul etmeliyiz?

Kardesim, sana hic bir vakit gotveren demedim ve demende. Gotverenlerin kim oldugunu biz cok iyi biriyoruz. Buyuk ,buyuk konusmadan derin uykuya dalan halk uyandirilmaz. Bana inandiysan tesekurler. Ne yazik ki diyelreini inandiramadik.Bir halkin 90 % derin uyuduysa benim ve bir kac kisinin bunlari uyandirmaya gucumuz etmez. Boyle halk Vesuviy vulaknin patlamsindan sonra halkin durumuna donur.

1994 saygili Mehmed Hoca sonra ise Guner Tahir halki uyandirmaya calistilar. Bu halk gayet cok zor uyanir. Bir kednini unutmus halk icin hic birkimsenin kendizini kurban etmesine deymez. Su anda Bulgaristan kokenli dunyada en az 3 500 000 turk var. Kaci burada ya buna benzer forumlar kurmus ?

Neden ben kendimi felaket edecegim uykucular icin ?

Beni simdiye kadar anlamadiysan sigur zor anliyacaksin. Benim icin merak etigin, bilmedin birseyler varsa sor. Ister aciktan ister ozelden. Sana dogru cevap vermektem hic bir zaman icin cekilmem.

O verdigin resimli yorum Muzzeki Ahmed haininlen basliyor ve sonunda sehitlerimizin heykelinle bitiyor. Oyle bir sey yapmak turk ve musluman halkkimniza bir saldiridi olduguna eminim. Boyle toplanmaklar senelerce DPS hainlerinin tarafindan halkin aklini yikamak icin kulanildilar.

Asker kardesim beni daha iyi anlamak icin kendimi biraz daha iyi anlatayim. Her bir turkler arasinda toplanimizda DPS icin laf ciktiginda demisim : Benim icin DPS'ye oy verenler turk ve musluman deyildir. Bunu ben  Gazi Mustafa Kemal Pasa ve Kiymetli peygamberimis Muhammed dediklerini okuyup sonuclandiriyorum size.

Benim icin baska birseyler oyrenmek istersek sor kardesim sikilma. Cevap verecegim. Amacim ne mi ? Bulgaristanda Turkler uykudan uyandirip kendilerine dondurmek. Bolgeye normal demokrasi gelsin. It oglu itler halkin yoneticisi olamasinlar. Ve buna benziyen hep iyi seyler.

Saygilarimla !

Report Spam   Logged
Serbest Korkmaz
Global Moderator
Hero Member

« Reply #5 on: December 04, 2010, 04:52:38 pm »

Bakiyorum basligini silmisin. Ondan ben benim yazdiklarima su basligi vermege karar verdim.

Su resimde insanlari :

Ben boyle goruyorum.

Halkini satan Muzekinin elinde fotograf makinesi elinde kalmis. Yukardaki resimde gorebilirsinis.

Derin uykuya dusup uyanamiyanlar.

P.S.- Insallah darilmazsin. Gercek dostlar dusundeklerini biribirinin yuzune soyler. Sen dostum olmasan bunlari yazmazdim.
Report Spam   Logged
Serbest Korkmaz
Global Moderator
Hero Member

« Reply #6 on: December 04, 2010, 05:09:10 pm »

Bastan! Before ! Преди ! Gonullu uyku. Доброволен сън-зависим от волята. Не подлежат на съжаление.

Sonra ! After ! Впоследствие.  Gonulsuz uyku ! Принудителен сън-независим от волята. Подлежат на съжаление.

Report Spam   Logged
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: