Serbest Forum
February 10, 2025, 10:23:51 am
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length

Home Help Gallery Staff List Login Register  

POMИ (Цигани)

Pages: 1 [2] 3   Go Down
  Print  
Author Topic: POMИ (Цигани)  (Read 4839 times)
Atilla Blazhev
Hero Member

Севлиево

« Reply #15 on: November 26, 2010, 06:36:11 am »

Самотни воине, слушай бе .......... ......, кой си ти да ни гониш от бг бе ........... .........?!

deniz не се ядосвай със хора претопени Цигани, като самотното плевенско войниче, който собственият си етнос дори са загърбили в полза на чужд, който им е несвойствен и чужд за тях самите дори, но на сила се насилват за да се препознаят дори сами себе си в Тюрк-Булгурската етно-идентичност.

Но нали завалиите трябва да си признаят грабежа на етническата самоидентичности и по тази причина, са най-силните и най-гръмогласните врекала, всеки да си ходел в родината и държавата, за да не им се напомня на тях самите за произходът им и че по тази логика, те самите трябва да си заминат за Индия и Пакистан.

Така че от отродени Цигани какво можеш да очакаваш? С тези ми думи, не искам да обидя Циганите, а само искам да подчертая, че и самите Цигани са жертва на тези пишман националисти, който тези същите искат да ги интегрират според тяхната расистка политика, но ЕВАЛЛА им на Циганите. Може да са неуки и невежи, но не са и глупави, че да им се оставят тези да ги обработват психологически и да повличат все нови и нови Цигани след лудостите им, в славяно-шовенистичните коптори, хора който са си предали родът и коренът си и по тази прчина,Циганите си ги мразят до смърт и си ги убиват дори.

Така е, защото в тях виждат собствената си Циганщина и Цигания, разбирай Цигания, не като вреден манталитет, както искат постоянно да внушат на общественното мнение, че видиш ли Циганите са престъпна нация. Искам да кажа! като етно-психология и самите Цигани, тези т.н. "българи" ги гонят и преследват, заради предателството им.
За да ги говоря тези неща който сега ти ги казвам. На мен лично са ми го казвали и то Цигани, макар и да бяха затворници, че сегашните т.н. "българи" са нищо друго, освен едни Цигани като тях.

Значи те си ги надушват безпогрешно. Е, и мен ме имаха за българин, нежели че се имам за Тюрк Булгур и че Турците пандизчии, ме разбираха безпогрешно и ме възприемаха като един от тях и с каквото можеха хората ми помагаха и съдействаха, но с мен Циганите не се закачаха, а имаше хора който си ги унижаваха постоянно Циганите, а се имаха за българи. За това сам си отговори! колко са българи тези славяно-Цигани, загърбили собствената си родоина, а тръгнали да викат на другите да се махат от завзетата от тях Тюркска земя.

Така че не им се връзваи на локумените им провокации, защото те на това се надяват и разчитат. Да те ядосат, за да се чувстват те добре малоценните боклуци. Защото те вътрешен баланс и хармония в душата си са неспсобни да постигнат сами, във постоянна война са със самите себе си, а само единственно чрез мъката и траданието или нервите на други, постигат чувството на щастие и превъзходство, но когато човек им демонстрира сила и респект, по ниски са и от тревата тогава и са адски огромни подмазвачи и подлезурковци.

Пример ти давам с Бойко Борисов. Големият надухан националист, а като дойде Ердоган като кученце взе да припка покрай него, а сидеров се покри в девет дупки че в десетата, за да не се срещне с Ердоган, а след това за смеховете не бил разбрал и надува космати гърди като орангутан но пред лицето на врагът си не смее да му се покаже и да се изправи. Но инак пак са безстрашните националисти и Крали Марковци. Един позьор е ББ и всичките като него отродени и претопени славяно-Цигани.

Просто не му давай повод за удоволствие на това доказало се мекотело, самотният солдат за твоя сметка. А ги остави Циганите да си свършат с тях работата и им гледай след това сейра, как врещят като ги бият и се оплакват и на арменският поп дори, но инак са големите герой и великите умове, като са на такова разстояние, за да не могат да ги достигнат Циганите, а са нищо друго освен едни изкуственно надути балони.
Report Spam   Logged

samvoin
Guest
« Reply #16 on: November 26, 2010, 06:42:23 am »

Самотни воине,
слушай бе ( ...изстрито от админ), кой си ти да ни гониш от бг бе (... изстрито от админ) ?!

Не аз. За това ще си има съответните законови и конституционни промени, съответната приета национална доктрина и там ще има ясни критерии за българско гражданство, временно или постоянно пребиваване и конкретен регламент, който всеки трябва да покрие, според това с какъв статут трябва да се ползва.
Тези критерии, няма да саверски, етнически или расови, а ще са изцяло и само въз основа на дела и прояви и на дейност на наша територия!
Като ако имаш контрадействия, на посочените критерии, ще си има органи, процедура на разследване което ще ги установи /От няколко инстанции и експертни органа./ и независим и безпристрастен български съд, със съдебни заседатели, откритост и публичност, както и следващи инстанции на обжалване и съдии - сменящи се ротационно периодично, които ще решават подобни казуси, на кой действията изискват да се снемат гражданските права, на кой действията според постановленията и законовата уредба, изискват да му бъде снето правото на пребиваване в България и да бъде експулсиран в посочената от него страна, под охрана и с еднопосочен билет, както и с черен печат в изходния документ и попадането му в черен списък със забрана да влиза повече в България...
Това ще е в зависимост от пораженията, които твоята антинационална и тежка противообществена дейност е нанесла в обществен план и ако не е коствала човешки животи или тежки последици за нацията и обществото. Ако коства такива, разбира се, че няма да се разминеш само с толкова леко наказание... И ако подбудите ти са етнически, религиозни и с една дума - антинационални и антибългарски.
За да се реши това, ще има регламинтирани в закона действия и съпричастност към такива и спъсик с конкретни примери и прояви, една от които ще е етносепаратизъм /С ясна дефиниция на това понятие и конкретни примери. Както и понятието разпространение на верска и етническа омраза, а също и държавна измяна и национално предателство./, държавна имяна /Съпричастност към чужди служби, ако е нерегламентирана от закона и споразуменията или лобистки интереси, ако си на конкретен пост./ и пр.
Някъде/Като в Иран например.../ бесят за държавна измяна, а аз тук съм свръхтолерантен и хуманен и няма да беся, а просто ще забранявам право на пребиваване и на гражданство на наша територия, както и затвор или изкупителен труд, за действията за които там бесят или разстрелват.
Нещо повече. Всъдебната система и следствените органи, ако аз имам власт, злоупотребата срещу подкуп или предразсъдък от какъвто и да било тип, ще се наказват като държавна измяна и също противонационална и тежка противообществена умишлена дейност!...
С тях ще се занимава специален трибунал - от военен тип.
Report Spam   Logged
OTTOMAN
Hero Member

« Reply #17 on: November 26, 2010, 11:55:40 pm »

I ne day si boje se sbadnat tezi mechti na psiho bolen, samotni voincho koy shte opredelya dali vseki si izpalnyava tezi zadaljeniya?
Kak shte se protsedira ako ne chujdenets a mesten ne gi izpalnyava?
I az sam absolyutno sigoren che ti shte si parviyat korumpiran ako te naznachat na dlajnost koyato shte opredelya dali grajdanite si izpalnyavat zadaljeniyata spryamo natsiyata.

Admina may e darji tuk za razvlechenie.
Interesni vijdaniya kopirash. No tvoeto vreme e otminalo.
Ti si muzeen eksponat.
FOSIL
Report Spam   Logged
Analizator
Sr. Member

« Reply #18 on: November 27, 2010, 06:54:36 am »

Самотния още си бълнува че БГ е независима държава и сигурно не знае че нормите  приети от ЕC са доминиращи и БГ няма как да шава защото постоянно ще яде канчето по главата. Grin
Report Spam   Logged
Atilla Blazhev
Hero Member

Севлиево

« Reply #19 on: November 27, 2010, 07:46:01 am »

Защо си въобразяваме, че сме вечни?

Ей, аман от мрънкалници. Аман от хора по нищо не отличаващи се от самите Цигани. За всяка своя неуправя, Циганите и Турците са им виновни.

А това че бягат в чужбина и не искат да се завърнат и да си живеят в собствената си родина мнозина сега мрънкащи славянски недоразумения на прородата, изобщо не го отчитат като знак на предателство. Бягат там където има келипир и далавера, не искат да остават тук и да се развиват, да се обединяват зад хора и идеи, по никакъв начин не свързани с комунистите и техните пионки в политическите партии, гласуващи за същият този престъпен мафитско-комунистически синдикат, който неименуемо използват и Циганите за маша и като им свърашт работата, геноцида в Руанда ще се премести в българия, само за три месеца ще изличат Циганите, имат опит в изтреблените на цели народи а са ми седнали да ми ръсят мозъци всъшност еди кой си еди какво си.

Не само че не искат да разберат опасноста от комунистическата утопия, чума и подмолна опасност. Ами обявяват задължително за луди, хората опитващи се да им отворят очите и да им кажат къде грешат и да се обединят зад лудите, който са си сложили главите в торбите заради тяхното уж благо, а вместо това, в доста угодническа стойка са се навели и ги клецат тези срещу който най-силно викат, но инак казват за трезвомислещите че са перковци и тъпаци.

Ама нали страхът си казва тежката дума бе. Ако не се натегнат на същите тези срещу който УЖ се обявяват, ще ядат дървото много здраво, а след това не били страхвлици. Че се премятат на всички страни, само и само да оцелеят и да са те отгоре над хората който им помагат, а те да ги унижават. Комунизма наистина си каза тежката разложителна дума. Проми им мозъците. Вгради им страхът като предпазна мярка за комунистите, за да не се бунтуват техните малки човеченца, опитомени от тях, но инак Циганите им били за всичко виновни.

Както се казва, търсят на лекото мекото. Това че не искат да се заселват по селата на дедите си и да усвояват земята си, понеже видиш ли било е изостаналост да живееш на село и да пройзвеждаш продукция, един вид селото го смятат за развъдник на всякакви проблеми и всеки който прозйзхожда от село, е див и необразован селянин или селяндур, а те изтънчените граждани, населили градските гета и те от село, но инак сега са изтънчените граждани.

Селото го смятат за нещо много лошо, това да се самоизхранваш сам, а не да те тровят и дрогират същите тези комунистически говна, чрез хипер-маркетите си за да ти притъпяват вътрешната ти съпротива. Да не си мисли човек?! че в храните не слагат канцерогенни вещества, за да се видиотяват хората и да се държат неадекватно и супер нелогично. Правят го. Който не вярва! ами нека сам да си направи съпоставката и извода, държанието на мнозината граждани на тази държава как се държат неадекватно и супер апатично, също като наркоманите, за да си въобразяваме че в храните не ни слагат дрога под формата на държавен стандарт. На който не му се вярва, ами значи в храните наистина добавят хранителни добавки и разни ГМОта и ЕПЖата, само и само да не се бунтуват хората срещу комунистическата тирания и невярвеащите са под въздействието на тази същтата хранителна дрога.

Не стига че не вярват разните му там славянски негодници в заговора за унищожаване на мислещата част от човечеството, но инак мрънкат от разстояние че Циганите ги били завладявали и че селата им били обезлюдявали, а подържат с недовкатното си поведение същите тези който ги обезличават чрез Циганите сега. Хранителна свръх доза явно са им дали, за да са такива дебили и неверници.

Е те как я виждат емиграцията от града към селото? Сигурно ще изобретяват нови хора и ще ги хвърлят по селата без възможност за препитание? ей така, на голо. И който се опита да излезне от тинята в която са затънали благодарение на комунистическите галеници, който сега най-силно викат и задължително ще става враг на комунистическата нация и народ.

Опита ли се някой да развива селско стопанство, веднага му отнемат труда чрез непосилни данаци и ставки, но инак не искали селата им да се обезлюдявали. Значи те искат селата да се превърнат в едни естественни концентрационни лагери. Да държат селяните без препитание, без възможност за реализация, да си седят гладни и боси и голи по безлюдните им села, понеже на техни нищожни величества, така им се е дощяло, да си играят на господари и роби. Да са господарската класа, а всички останали да са им марионетки и с тях да си правят каквото си искат. 

Е тогава славянската пасминна престъпно наричаща се "българи", която по нищо не отстъпва на Циганите по манталитет и по Цигания, за какво се оплакват тогава? В природата няма празни пространства. Едно пространство като бъде освободено, веднага се заема пространството от нови собственици. А славяните какво искат? Да освобождават пространството, гонейки вятъра на комунистическата промяна, от богати по богати, а те будалите от бедни по бедни и никой да не им го заема опразненото пространство, само защото те така са казали. Друг да им върши работата, а те само да паразитират за сметка на чужд гръб.

Е тогава няма какво да се оплакват и да мрънкат. Каквото сами са си надробили, ами нека сами да си го изсърбат до последната капка горчилка. А не да ми чакат всичко на готово, някой друг да им донесе свободата, някой друг да им оправя проблемите, а след това, те и едно благодаря да не желаят да кажат на благодетели те си. Като не знаете да целувате ръце, ще целувате Цигански задници, задници славянски.
Report Spam   Logged

samvoin
Guest
« Reply #20 on: November 27, 2010, 09:00:57 am »

I ne day si boje se sbadnat tezi mechti na psiho bolen, samotni voincho koy shte opredelya dali vseki si izpalnyava tezi zadaljeniya?
Kak shte se protsedira ako ne chujdenets a mesten ne gi izpalnyava?
I az sam absolyutno sigoren che ti shte si parviyat korumpiran ako te naznachat na dlajnost koyato shte opredelya dali grajdanite si izpalnyavat zadaljeniyata spryamo natsiyata.

Admina may e darji tuk za razvlechenie.
Interesni vijdaniya kopirash. No tvoeto vreme e otminalo.
Ti si muzeen eksponat.
FOSIL
Ами касае се точно за нечужденците, защото чужденеца ако има граждански права, вече няма как да е чужденец и ако е поискал това и е отговорил на условията и изискванията да бъде български гражданин.
Казах кой ще следи за това - честен, безпристрастен и независим български съд, с драконовски и граждански контрол над него и с тежки наказания за корупция и злоупотреби в него!
А това какъв съм аз и какъв бих бил акосъм на висок пост, не ти си лицето което определя, най - малкото защото не ме познаваш и защото нямаш никакъв реален поглед върху моя живот и морал.
Още по - малко пък, ти си лицето което ще определи и от което зависи, дали аз ще достигна някога до такъв пост или не.
Report Spam   Logged
samvoin
Guest
« Reply #21 on: November 27, 2010, 09:19:14 am »

Самотния още си бълнува че БГ е независима държава и сигурно не знае че нормите  приети от ЕC са доминиращи и БГ няма как да шава защото постоянно ще яде канчето по главата. Grin
Нали се сещаш, че ЕС не е вечна и непроменяема величина и не е Божие лоно, за да е нещо неразрушимо?
Скоро ще бъдем свидетели на това, как ЕС отива там където отидоха любимата ти Османска империя, СССР и СФРЮ/СРЮ/КЮ и ако съм живто гава и го надживея заедно с българската нация, ще сритам с удоволствие съдрания му син парцал /С който контейнерите ще бъдатна пълнени и няма да струва нищо и като вторична суровина./, който няма да има стойност и на кенефена хартия, когато отново химна "Шуми Марица" - истинският български химн, загърми и затрещи по нашите улици и училища, заедно с нашата възродена народна армия - с бодра маршова стъпка /Изпълняваща своите истински задължения - опазването на границите на свещенното Отечество!/!
Която армия и нация, винаги е надживявала тираничните и мракобесни - душегубни империи на злото и сатаната /Новите богоборчески "Вавилони".../, които са искали да ни затрият!
Още сриването на Вавилонската кула от самия наш Бог, доказва категоричната правота на национализма в човчеството и че това е единствения Богоугоден път, който обаче също може да бъде постлан с тръни и да "обърне каруцата", ако по него не се върви с най - правилният темп и по най - правилния начин!
Новите Вавилони, винаги са си чупили зъбите на България!
Освен това, присъединяването ни там е нелегитимно, тъй като българският народ не е питан дали иска да е там - на общонароден референдум, с даване правото с еднакво медийно време и двете страни в този спор да се произнесат и да изнесат своите тези ЗА и ПРОТИВ, което е чисто погазване не само набългарският национален и териториален суверенитет, против народната воля, но е и в грубо нарушение на каквито и да било елементарни демократични норми, респективно антиконституционно деяние!
Един ден, онези които ни набутаха там и искаха дани набутат по този начин, трябва лично да плащат пред българският народ високата цена, която ни косваше като последици и лично да отговарят за това!
С една дума - пикая на твоя ЕС, на неговите директиви също и бих го заявил от позицията си на управник, ако управлявах България! Grin
Впрочем, това бих казал в първите си изречения, на първото си обръщение към нацията.
Report Spam   Logged
samvoin
Guest
« Reply #22 on: November 27, 2010, 09:33:05 am »

Защо си въобразяваме, че сме вечни?

Ей, аман от мрънкалници. Аман от хора по нищо не отличаващи се от самите Цигани. За всяка своя неуправя, Циганите и Турците са им виновни.

А това че бягат в чужбина и не искат да се завърнат и да си живеят в собствената си родина мнозина сега мрънкащи славянски недоразумения на прородата, изобщо не го отчитат като знак на предателство. Бягат там където има келипир и далавера, не искат да остават тук и да се развиват, да се обединяват зад хора и идеи, по никакъв начин не свързани с комунистите и техните пионки в политическите партии, гласуващи за същият този престъпен мафитско-комунистически синдикат, който неименуемо използват и Циганите за маша и като им свърашт работата, геноцида в Руанда ще се премести в българия, само за три месеца ще изличат Циганите, имат опит в изтреблените на цели народи а са ми седнали да ми ръсят мозъци всъшност еди кой си еди какво си.

Не само че не искат да разберат опасноста от комунистическата утопия, чума и подмолна опасност. Ами обявяват задължително за луди, хората опитващи се да им отворят очите и да им кажат къде грешат и да се обединят зад лудите, който са си сложили главите в торбите заради тяхното уж благо, а вместо това, в доста угодническа стойка са се навели и ги клецат тези срещу който най-силно викат, но инак казват за трезвомислещите че са перковци и тъпаци.

Ама нали страхът си казва тежката дума бе. Ако не се натегнат на същите тези срещу който УЖ се обявяват, ще ядат дървото много здраво, а след това не били страхвлици. Че се премятат на всички страни, само и само да оцелеят и да са те отгоре над хората който им помагат, а те да ги унижават. Комунизма наистина си каза тежката разложителна дума. Проми им мозъците. Вгради им страхът като предпазна мярка за комунистите, за да не се бунтуват техните малки човеченца, опитомени от тях, но инак Циганите им били за всичко виновни.

Както се казва, търсят на лекото мекото. Това че не искат да се заселват по селата на дедите си и да усвояват земята си, понеже видиш ли било е изостаналост да живееш на село и да пройзвеждаш продукция, един вид селото го смятат за развъдник на всякакви проблеми и всеки който прозйзхожда от село, е див и необразован селянин или селяндур, а те изтънчените граждани, населили градските гета и те от село, но инак сега са изтънчените граждани.

Селото го смятат за нещо много лошо, това да се самоизхранваш сам, а не да те тровят и дрогират същите тези комунистически говна, чрез хипер-маркетите си за да ти притъпяват вътрешната ти съпротива. Да не си мисли човек?! че в храните не слагат канцерогенни вещества, за да се видиотяват хората и да се държат неадекватно и супер нелогично. Правят го. Който не вярва! ами нека сам да си направи съпоставката и извода, държанието на мнозината граждани на тази държава как се държат неадекватно и супер апатично, също като наркоманите, за да си въобразяваме че в храните не ни слагат дрога под формата на държавен стандарт. На който не му се вярва, ами значи в храните наистина добавят хранителни добавки и разни ГМОта и ЕПЖата, само и само да не се бунтуват хората срещу комунистическата тирания и невярвеащите са под въздействието на тази същтата хранителна дрога.

Не стига че не вярват разните му там славянски негодници в заговора за унищожаване на мислещата част от човечеството, но инак мрънкат от разстояние че Циганите ги били завладявали и че селата им били обезлюдявали, а подържат с недовкатното си поведение същите тези който ги обезличават чрез Циганите сега. Хранителна свръх доза явно са им дали, за да са такива дебили и неверници.

Е те как я виждат емиграцията от града към селото? Сигурно ще изобретяват нови хора и ще ги хвърлят по селата без възможност за препитание? ей така, на голо. И който се опита да излезне от тинята в която са затънали благодарение на комунистическите галеници, който сега най-силно викат и задължително ще става враг на комунистическата нация и народ.

Опита ли се някой да развива селско стопанство, веднага му отнемат труда чрез непосилни данаци и ставки, но инак не искали селата им да се обезлюдявали. Значи те искат селата да се превърнат в едни естественни концентрационни лагери. Да държат селяните без препитание, без възможност за реализация, да си седят гладни и боси и голи по безлюдните им села, понеже на техни нищожни величества, така им се е дощяло, да си играят на господари и роби. Да са господарската класа, а всички останали да са им марионетки и с тях да си правят каквото си искат. 

Е тогава славянската пасминна престъпно наричаща се "българи", която по нищо не отстъпва на Циганите по манталитет и по Цигания, за какво се оплакват тогава? В природата няма празни пространства. Едно пространство като бъде освободено, веднага се заема пространството от нови собственици. А славяните какво искат? Да освобождават пространството, гонейки вятъра на комунистическата промяна, от богати по богати, а те будалите от бедни по бедни и никой да не им го заема опразненото пространство, само защото те така са казали. Друг да им върши работата, а те само да паразитират за сметка на чужд гръб.

Е тогава няма какво да се оплакват и да мрънкат. Каквото сами са си надробили, ами нека сами да си го изсърбат до последната капка горчилка. А не да ми чакат всичко на готово, някой друг да им донесе свободата, някой друг да им оправя проблемите, а след това, те и едно благодаря да не желаят да кажат на благодетели те си. Като не знаете да целувате ръце, ще целувате Цигански задници, задници славянски.

Ами аз например знам и доста турци у нас и изобщо, на които циганите или българите пък са им виновни за всичко.
На съседите ни въобще пък, българите са им изцяло виновни.
Например на сърбите, понеже българите от Западните покрайнини държат целата им власт в центъра на техната кочина и са и виновни за техната мизерия /Понеже единствени не знаеха да си търсят правата с АК в ръка, като останалите заобикалящи ги - сега на ход са и унгарците... Ама верно и че ние немахме и автомати и немаше кой да ни даде - нито "големи батковци" - външни покровители, нито собствена държава.../ и несгоди, когато падат пияни пред тех, за бомбардировките 1999 -а година и 1941 -а година...
За всичко.
Така че, общо взето, на Балканите върви верижно тенденцията, все някой май да ни е виновен за всичко, който най - малко ни е виновен и от който най - малко зависи нашето настоящо положение в страната ни?
На теб пък, националистите на България са ти виновни, които 66 години вече не са виждали власт в тази страна и днес въобще отсъстват като политически субект в нея, ако изобщо и преди 66 години наистина са имали власт...
Report Spam   Logged
Analizator
Sr. Member

« Reply #23 on: November 27, 2010, 09:51:23 am »

Самотен, твоето е само блян. Големите европейски босове не хвърлят сено пред магарица която не я ..... Kiss Kогато харчите европарите е сладко нали, но когато дойде ред за другото Kiss вдигате врявате. Най-етественния закон е че всяко кефче рано или късно се заплаща. До вчера се биехте по гърдите че са ви приели в Европа но скоро разбрахте че пак сте влезли в погрешен дом. Повикали магарето да отиде на сватба но то отказало защото знаело за какво го викат там. Жалко че вие разбрахте защо ви приеха но вече е късно чадо. Сега ще играете това каквото ви свири Ханс, Le Pen  и Едуард.
Report Spam   Logged
samvoin
Guest
« Reply #24 on: November 27, 2010, 10:31:13 am »

Самотен, твоето е само блян. Големите европейски босове не хвърлят сено пред магарица която не я ..... Kiss Kогато харчите европарите е сладко нали, но когато дойде ред за другото Kiss вдигате врявате. Най-етественния закон е че всяко кефче рано или късно се заплаща. До вчера се биехте по гърдите че са ви приели в Европа но скоро разбрахте че пак сте влезли в погрешен дом. Повикали магарето да отиде на сватба но то отказало защото знаело за какво го викат там. Жалко че вие разбрахте защо ви приеха но вече е късно чадо. Сега ще играете това каквото ви свири Ханс, Le Pen  и Едуард.
Първо, не съм харчил никакви "европари". Май ме бъркаш с някои други, като например испанците и гърците, които многови се ще на вас дапоследвате?
Ние само сме давали на ЕС, а аз лично нищо не съм видял и стотинка от тия "европари".
Това е просто пълнене на джобчетата на тукашните масонски "братя" - от западните, като награда за разорението на българската енергетика и на отдаването за изкупуване на безценица на българската земя и недвижимо имущество в неконкурентоспособна - умишлено създадена среда.
Само затворените блокове на АЕЦ "Козлодуй", ни носеха пет пъти повече пари от тия митични "еврофондове", дето нищо не видехме и не изпитахме от тех /Е, ако имаш в предвид вашите хора от ДПС - да, ТЕ си напълниха джобчетата от тия фондове и изхарчиха парите.../.
Второ, несъм се бил никога в гърдите с членството в ЕС, посрещнах 2007 -а година в траур и 1 януари 2007 -а година за мен беше най - черния ден, който помня в живота си!
Това беше национална катастрофа и истинското погребване на България за мен.
Трето, не съм бил никога привърженик на влизането на България в ЕС. Нито аз, нито мой близък.
Нещо неясно?
За ЕС, можете да се барабаните самовие - турците и дае чест това за вас, че щели да ви вземат там и да ви признаят за "европейци".
Истинския българин, никога не етърсил признание от Европа, защото такова не му е нужно, тъй като той е създателя на Европа и Европа е създадена в следствие на него и му е длъжна, не обратното!
Тя е тази която съществува благодарение на на си която е създадена и опазена от нас - не обратното, за да и сечувствам длъжен в исторически план за каквото и да било.
Напротив, помня само ножове в гърба ни от тази Евр/е/опа /Като почнем още от "кръстоносците", които преминаха от тук или направиха тоя неуспешен опит, не по - различно от османските орди.../!
Report Spam   Logged
Atilla Blazhev
Hero Member

Севлиево

« Reply #25 on: November 27, 2010, 11:11:24 am »

На теб пък, националистите на България са ти виновни, които 66 години вече не са виждали власт в тази страна и днес въобще отсъстват като политически субект в нея, ако изобщо и преди 66 години наистина са имали власт...

Знаеш ли! смятам да се позова този път по изключение като източник, с това ТУК недоразумение на природата, което недоразумение в цялото си недоразумение, изрече една доста смислена и разумена приказка през 2005 г. в предизборната нощ.

Когато Атака надуваха пилешки мускули че са влезнали в парламента и да не повярва човек, че комунист може да говори и наистина смислени неща, макар и под формата на моментни проблясаци, ЧЕ ПОСЛЕДНИЯТ ОКОП НА КОМУНИЗМА Е НАЦИОНАЛИЗМА.

И колкото и да не ми се иска, не мога да не го призная това което го каза Каракачнов. То само като го погледнем и него самият горкият как безнадеждно се е вкопчил във председателският пост на МВРО и дърпа конците на младите и заблудени хора, а той изсмуква жизнените сокове на самата организация като имоти и като наеми от имоти и като гледаме в последно време откровенията на бате ви боко тиквата и неговият солташак Волен Сидеров, как лека полека реабилитират другаря им Тодор Живков, наистина думите за окопалият се комунизъм в националистическата идеология е много вярно.

То и тази идея ще е пресушат с расиските си изцепки, разните сидеровци и каракачановци, а след това какво следва? Досещам се какво може да следва!? Това което стана и в Руанда през далечната 1994 г. за три месеца са избити над 800 000 хиляди Руандиции Тутси по особенно жесток начин, със мачета и с камани.

Та какво ги спира същите тези комунистически мекотели? свършили всякакъв кредит на доверие по всевъзможни начини, изтисквани като портокал в сокоизтисквачка, да предприемат някоя самоубийственна дивотия като Геноцид над несъгласните с тях антикомунисти, че и малцинства дори. Те го имат опита, от Русия, от Украйна, от България, От Камбоджа, от Китай и в момента дори. Та така че тези нямат мозъци и като нищо биха го сторили да спретнат както си спретнаха етническо прочистване в Босна, та какво им пречи ако ги изкомандват от Москва да я свършат тази лудост отново и избият милиони хора, само и само да им оцелее кървавата им комунистическа идеология, напарфюмирана сега за аромат с националистическа ориентация, а всъшност са си едни лицемери. КОМУНИЗМА НЕ Е МНЕНИЕ, КОМУНИЗМА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.

Циганите им вършат сега черната работа, а като дойде време вече да не им трябват, Циганите и те ще бъдат положени на дръвника на заколение. Но това няма как да им се обясни на хората, защото изскуственно ги държат в невежество, благодарение на разните Цигански Ахмед Догановци, Волен Сидеровци, Назми Мюмюновци и донове и разни комунистически мърши и сред самите Цигани, за да не знаят какво и тях го очаква в неясното бъдеще.

Така че замисли се дали в този му вид национализмът ви?! е най-правилен! Или е една бъдеща предпоставка за някоя подобна Руандийска лудост, на която краят и ще е доста непредвидим и неясен.

Report Spam   Logged

samvoin
Guest
« Reply #26 on: November 28, 2010, 12:17:29 am »

Знаеш ли! смятам да се позова този път по изключение като източник, с това ТУК недоразумение на природата, което недоразумение в цялото си недоразумение, изрече една доста смислена и разумена приказка през 2005 г. в предизборната нощ.

Когато Атака надуваха пилешки мускули че са влезнали в парламента и да не повярва човек, че комунист може да говори и наистина смислени неща, макар и под формата на моментни проблясаци, ЧЕ ПОСЛЕДНИЯТ ОКОП НА КОМУНИЗМА Е НАЦИОНАЛИЗМА.

И колкото и да не ми се иска, не мога да не го призная това което го каза Каракачнов. То само като го погледнем и него самият горкият как безнадеждно се е вкопчил във председателският пост на МВРО и дърпа конците на младите и заблудени хора, а той изсмуква жизнените сокове на самата организация като имоти и като наеми от имоти и като гледаме в последно време откровенията на бате ви боко тиквата и неговият солташак Волен Сидеров, как лека полека реабилитират другаря им Тодор Живков, наистина думите за окопалият се комунизъм в националистическата идеология е много вярно.

То и тази идея ще е пресушат с расиските си изцепки, разните сидеровци и каракачановци, а след това какво следва? Досещам се какво може да следва!? Това което стана и в Руанда през далечната 1994 г. за три месеца са избити над 800 000 хиляди Руандиции Тутси по особенно жесток начин, със мачета и с камани.

Та какво ги спира същите тези комунистически мекотели? свършили всякакъв кредит на доверие по всевъзможни начини, изтисквани като портокал в сокоизтисквачка, да предприемат някоя самоубийственна дивотия като Геноцид над несъгласните с тях антикомунисти, че и малцинства дори. Те го имат опита, от Русия, от Украйна, от България, От Камбоджа, от Китай и в момента дори. Та така че тези нямат мозъци и като нищо биха го сторили да спретнат както си спретнаха етническо прочистване в Босна, та какво им пречи ако ги изкомандват от Москва да я свършат тази лудост отново и избият милиони хора, само и само да им оцелее кървавата им комунистическа идеология, напарфюмирана сега за аромат с националистическа ориентация, а всъшност са си едни лицемери. КОМУНИЗМА НЕ Е МНЕНИЕ, КОМУНИЗМА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.

Циганите им вършат сега черната работа, а като дойде време вече да не им трябват, Циганите и те ще бъдат положени на дръвника на заколение. Но това няма как да им се обясни на хората, защото изскуственно ги държат в невежество, благодарение на разните Цигански Ахмед Догановци, Волен Сидеровци, Назми Мюмюновци и донове и разни комунистически мърши и сред самите Цигани, за да не знаят какво и тях го очаква в неясното бъдеще.

Така че замисли се дали в този му вид национализмът ви?! е най-правилен! Или е една бъдеща предпоставка за някоя подобна Руандийска лудост, на която краят и ще е доста непредвидим и неясен.

Националистическа организация в момента в България на практика няма.
"Атака" няма смисъл да я коментирам въобще.
Особено тоя мандат, някой за да я счита за националистическа и българска или трябва да е тежко слабоумен или трябва да е силно платен от настоящия рержим и всеки нормален що годе човек знае това.
"БНС" и МВРО са организации, на които им се плаща от чужди сили или организации свързани с такива, за да разпалват верско и етническона прежение. Не за да спасят и възродят България и дая предпазят от чуждонаионални нашествия, които стават реално в момента, както и от истинските и чуждиподтисници и неприятели.
Едната и се плаща да разпалва етническо напрежение, с един конкретен - втория по големина етнос.
На другата - с втората по големина религия, като това спомогне час по - скоро българите - мюсюлмани да бъдат дебългаризирани и да станат евентуален електорат на Доган или етносепаратисти. Както и да наклонят към Турция, естествено.
Трупа наречен БНРП, който не знам дали и на книга още съществува, няма смисъл да го коментирам, в който само  си загубих времето да участвам.
Антон Сираков и "Нова сила", на пръв поглед имаха добри идеи като се отцепиха от "Атака", но когато чух кои сав структурите им и разбрах, че възстановяват "Атака" от  2005 - а, разбрах че е безсмислено да си губя времето и там и че нищо няма да постигнат.
Те нямат първото важно правило - истински критерии за кадрови подход и подбор и за кадрова и йерархична селекция.
В момента тази партия, я има също така само на книга и е неспособна да промени каквото и да било, нито да поеме властта у нас.
Останалите, няма смисъл да ги изброявам, тъй като всеки мислещ и запознат човек със сегашната световна картина, ще ги разбере на кого служат и чие  "ехо" са у нас.
"Жокер" - на едно племе - секта, с най - голямо световно влияние в момента и на една създадена от него /И в тайните окултни сатанински общества - контролиращи човечеството./, по редица оценки най - агресивната, шовинистична и расистка държава, която последните два века познават и най - ненаказаната за погазване на световното право /Също създадено за да бъде погазвано брутално от едни и да подтиска други в техния суверенитет и развитие./.
Report Spam   Logged
asker
Global Moderator
Sr. Member

« Reply #27 on: November 28, 2010, 01:34:21 pm »

Edin ot problemite na romite
http://www.youtube.com/watch?v=m4IEnXKMpQc&feature=related
Report Spam   Logged

samvoin
Guest
« Reply #28 on: November 28, 2010, 03:06:52 pm »

Кога ще отидат багерите при еврейските незаконни палати и мезонети на Витоша и по морето?
Ами в Кърджалийско - при ДПС велможите?
Report Spam   Logged
deniz
Full Member

« Reply #29 on: November 30, 2010, 09:35:44 am »

Прочете тази статия, преди малко я копирах от нюза! Това вече- без думи!!!
-------------------
-------------------------------------------------------По 2 години условно за убийците на Аспарух от Самоков30.11.2010, 12:02 (обновена 30.11.2010, 16:52)
Ина Друмева
Коментари (33)

© wtv

Софийски окръжен съд осъди Георги Стробански, Стефан Цонев и Стефан Ангелов на 2 години условно за убийството на 17-годишиния Аспарух Асенов от Самоков.

Тримата получиха и между 3 и 5 години изпитателен срок и ще трябва да заплатят общо 90 хиляди лева на родителите на убитото момче от ромски произход, както и разноските по делото.

Наказателното производство по отношение на четвъртия участник в жестокия побой, Кристиян Иванов, е прекратено, тъй като той е в много тежко здравословно състояние след претърпяна катастрофа.

Четиримата младежи са осъдени за това че в съучастие са убили по непредпазливост Аспарух Асенов, като убийството е вследствие на умишлено нанесена средна телесна повреда.

Припомняме, 17-годишният Аспарух Асенов беше убит на 21 август 2007 година в Самоков в близост до полицейското управление. Към този момент Стефан Цонев и Кристиян Иванов са били непълнолетни.

Съдът прецени обаче, че Стефан Цонев може да носи отговорност, тъй като макар и непълнолетен е осъзнавал постъпките си и до какво могат да доведат.

Минути преди началото на съдебното заседание бащата на убитото момче Иво Атанасов посочи, че не става въпрос за кражба на кокошка, а за убийство на човек и заяви, че очаква подсъдимите да получат поне 10 години затвор.

Пред Нюз.бг той сподели, че му е много трудно да вижда трите момчета, които се разхождат свободно по улиците в Самоков и тримата са с мярка за неотклонение подписка.

Иво Асенов разказа, че това е единственият му син и много е разчитал на него. По думите на почернения баща Аспарух много му е помагал в работата и това убийство не е заслужено по никакъв начин.

Опечалената фамилия излезе от съдебната зала след прочитането на присъдатата с викове, крясъци и сълзи. Близките на Аспарух смятат, че решението на съда е несправедливо и че ромската общност се дискриминира. Според близките правосъдието не гледа еднакво на българи и роми.

Лидерът на Евророма Цветелин Кънчев също дойде в съдебната зала, за да чуе присъдата, да покаже солидарност към родните на убитото момче и да им окаже морална подкрепа.

Той коментира, че единственото успокоение за тези хора е, че присъдата може да бъде обжалвана в 15-дневен срок пред Софийски апелативен съд.

Кънчев подчерта, че е особено разтревожен, тъй като ако роднините на Аспарух Асенов загубят вяра в правосъдието по думите му може да се стигне до алтернативно правосъдие.

Той се опасява и не изключва възможността семейството на жертвата да вземе закона в свои ръце, ако присъдата бъде потвърдена и на втора инстанция.

Report Spam   Logged
Pages: 1 [2] 3   Go Up
  Print  

Jump to: