Serbest Forum
March 24, 2025, 02:23:51 am
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length

Home Help Gallery Staff List Login Register  

Браво Лъжница ! Гордея се с вас !

Pages: 1 2 [3]   Go Down
  Print  
Author Topic: Браво Лъжница ! Гордея се с вас !  (Read 5418 times)
Analizator
Sr. Member

« Reply #30 on: October 16, 2010, 11:57:03 am »

Gospoda, ne me razbiraite pogreşno!
 Az sum poslednia koito şte trugne da zaştitava represivni metodi na durjavata sreştu naşeto malcinstvo ili sreştu naşata religia. Az samia sum postradal ot komunistiçeskia rejim i sum prejivyal negovite ujasi i mrazya komunistite i durjavnite aparatçici poveçe ot vsiçko.
No  da e yasno edno- nikoi ne e povdigal obvinenie sreştu imama na seloto. Ako çoveka e nevinen, toi nyama ot kakvo da se pritesnyava. Az sum purvia koito uveryavam vi şte izlee gneva si sreşty durjavnite organi koito predpieha razsledvaneto ako se okaje çe tova e opit za namesa vuv naşata religiq i za teror nad musulmanite. Tova e mnenieto i na rukovodstvoto na partyata koyato ima nai-golyama podkrepa sred musulmanskata obştnost v Bulgaria. G-n Unal Lutvi yasno go kaza- nie vyarvame v durjavata i şte im sudesitvame do togava dokato deistvat zakonno i çestno i imat naistina fakti vuz osnova na koito rabotyat.
Ti za sebe si moje da si si prav poradi slujbata ( kokalcheto)  koyato izpylnyavash, no da ni imash za balyci i da si mislish che nyakoy moje da te vzeme na seriozno si e komediya. Tova koeto pishesh mi mirishe na bivsheto BKP otdel propaganda. Zatova az sega ti vikam HASTİR BURDAN!!!
Report Spam   Logged
Pages: 1 2 [3]   Go Up
  Print  

Jump to: