asker
Global Moderator
Sr. Member

|
 |
« on: October 05, 2010, 03:12:54 pm » |
|
|
|
|
|
|
OTTOMAN
|
 |
« Reply #1 on: October 29, 2010, 04:32:37 am » |
|
Sayin Serbest Kormkazi Chukotya turklerinden selamlar iletiyorum. Unutmasn ki onlar Amerika yollarinda kuzeyde kalmis kizildeililerin atalaridir. Pozdravyavam Serbest Korkmaz ot za nas dalechniya za nego po blizkiya kray Chukotiya s izpalneniya na chukotskite turtsi. Neka da ne zabravya che te sa predtsite na amerikanskite indiantsi. ostanali po patishtata na pat za Amerika.
|
|
|
|
|
OTTOMAN
|
 |
« Reply #2 on: October 29, 2010, 04:50:52 am » |
|
Hakasiya turklerinin sarkilariyla tum forum uyelerine selamlar.
|
|
|
|
asker
Global Moderator
Sr. Member

|
 |
« Reply #3 on: October 29, 2010, 12:49:09 pm » |
|
|
|
|
|
Serbest Korkmaz
Global Moderator
Hero Member

|
 |
« Reply #4 on: October 29, 2010, 02:54:46 pm » |
|
Hakasiya turklerinin sarkilariyla tum forum uyelerine selamlar. Selmalamar icin tesekur ! Biz Turkler buyuk bir milletiz. Ne yazikki Turkiyeden disari doyanlar Turk tarihini iyi bilimiyoruz. Nedense okumadik. Meselea ben Hakaisya turklerini sefte duyuyorum. Serbest Forum gibi bir komunist DPS baskisindan sebrebst olan foumda Turk kardesleriiz icin oyreirsek cok iyi olur.
Tesekurlker Ottman : Hakasiyada canim kardeslerim olduguna yeni oyrendim !
http://tr.wikipedia.org/wiki/Hakasya
http://www.youtube.com/watch?v=dGY7ZXmTTZk&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=Znbc3xvw1TY&feature=related
Benim niyetin bir gun her isi birakip Turk milletlerini dolasmak. Ve bunu bir kitaba aktarmak. Baska merakli varmi ? Gelin birinci kardeslerimiz icin oyrenelim sonrada onlara misafirliye gideriz hep beraber. Nedersiniz ?
|
|
|
|
|
asker
Global Moderator
Sr. Member

|
 |
« Reply #6 on: October 30, 2010, 02:31:19 pm » |
|
t
|
|
|
|
OTTOMAN
|
 |
« Reply #7 on: October 30, 2010, 04:22:36 pm » |
|
Sayin Asker
Biz Turkler her zaman vardik ve her zaman varolacagiz. Osmanlinin cokusu 300 yil surmus ve Osmanli yok olmamis. Amerikanin tarihi 300 yilliktir. Amerikadaki kizilderililer de bizim soydaslarimiz. Onlari da bu kadar soykirim ve toplu katliamlara ugramis yokolmamislardir. Zamaninda Avrupadan Osmanliya calismaya geliyorlarmis. Gunumuzun avrupasini insaa eden yine turk iscisi. Dedigin gibi bize Avrupa lazim degil. Dunyadaki tum turkler her zaman beraberdir. Turkiye hic bir zaman yanlis siyaset yapmamistir. Osmanli modern siyasetin kurucusudur. Osmanliya ihanet eden ve baskalarin yardimlariyla devletlr kuran milletler halen 5 dunya ulkeleridir. Bunlara Bulgaristan dahildir. Bu gun bir Avrupa ulkesi olan Bulgaristan 5 dunya ulkelerinin en son saflarindadir. Ihanetin bedelini odemek zorundadir. Bundan boyle buyuk Turkiye devletine katilmak isteyenler olacaktir. Avrupanin buyuk sirketleri zaten Turkiyeye girmislerdir.
Bu durumda sadece Buyuk Ataturkun sozlerini soylemekten baska bir sey kalmamaktadir.
NE MUTLU TURKUM DIYENE NE MUTLU TURKUM DIYENE NE MUTLU TURKUM DIYENE
|
|
|
|
asker
Global Moderator
Sr. Member

|
 |
« Reply #8 on: November 29, 2010, 03:14:39 am » |
|