Serbest Forum
February 10, 2025, 11:25:46 am
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length

Home Help Gallery Staff List Login Register  

Смешната Атака

Pages: 1 ... 6 7 [8] 9   Go Down
  Print  
Author Topic: Смешната Атака  (Read 8288 times)
OTTOMAN
Hero Member

« Reply #105 on: May 01, 2011, 01:12:02 am »

Цар Киро към ромите: Този път си дайте гласовете за наши съветници, кметове и президент

Ицо Папата е поръчков свидетел на властта, оплакват се ромски бизнесмени
Патрули от ромски отрядници ще следят наесен техните хора да не продават гласовете си "на други етноси", даде да се разбере в политическо послание по телевизията ромският лидер Кирил Рашков, по-известен като Цар Киро. В предаването "Директно Карбовски" по Нова тв той призова събратята си по цвят да не си продават този път гласовете за 10, 20, 50 лева или за кебапчета и бира.

"Тези 20 лева не могат да ви хранят 4 години след това", каза Кирил Рашков. "Но ако имате ваши съветници, кметове, депутати и министъри, ще си имате защита и парите, които идват по разни програми, ще са за вас".

Цар Киро отрече да има апетити към политиката, синът му Ангел ще се занимава с това. 99% от ромите ми вярват, подчерта той.

Повод за безпрецедентния ангажимент и обръщението на Цар Киро бе назряващата война между ромските кланове, с която се оказва, че лидерите не могат да се справят. В телевизионен мост от дома на Рашкови в Катуница бизнесмени от ромската общност се оплакаха от един от влиятелните "съдии" в ромското мешeре Христо Върбанов – Ицо Папата, като го свързаха не само с рекет и заплахи, но и с няколко знакови убийства от последните две десетилетия.

"През 2006 година ми откраднаха БМВ и 15 хил. лева и до днес не са ми ги върнали", оплака се един от сподвижниците на ромския лидер. Друг каза: "Ицо Папата е поръчков свидетел на властта".

Схемата, която всички описаха, е че Ицо Папата набеждавал някои от по-заможните в общността чрез кошаревски свидетели в тежки престъпления,  след това искал от роднините им откуп, за да оттегли показанията. Сумите, които се налагало да платят, били от четирицифрени нагоре. Върбанов искал да използва Цар Киро за посредник в тези сделки.

"Той е престъпник, Бойко Борисов, Цветан Цветанов, съдът и прокуратурата трябва да се захванат с него, защото има над 20 висящи дела", настоява Цар Киро.

На въпрос не могат ли ромите сами да се справят с Папата чрез своя ромски съд, Рашков се засегна. "Ицо Папата и Цветелин Кънчев не са мешерето", категоричен е той.

http://www.blitz.bg/news/article/106988
Report Spam   Logged
OTTOMAN
Hero Member

« Reply #106 on: May 03, 2011, 12:47:38 am »

Калина Крумова: Нелепо е да се мисли, че Волен Сидеров напуска "Атака"!

Калина Крумова е едно от най-красивите лица в родния парламент, а също и един от депутатите, които никога не спестяват онова, което мислят. Родена е на 7 януари 1985 г. в град Бургас. До избирането й за народен представител Калина Крумова беше тв водещ.
- Калина, има ли поне частица истина в писанията, които обиколиха всички медии – че Волен Сидеров ще напуска партията?
 - Понятието „всички медии” приемам за доста субективно. Да не говорим за първоизточниците на подобни „новини”. Интересно как ще напусне партията нейният основател и лидер....Още повече, когато стои стабилно, като парламентарно представена политическа сила и в решаваща изборна година. Нелепо е...

- Напоследък витае и следният слух – че Слави Бинев напуска, за да играе самостоятелно в политиката?!
 - Казах мнението си за слуховете, „новините”, митовете и легендите, които витаят къде ли не. Слави Бинев сам по себе си е личност, която много открито заявява позициите си, независимо на кого му харесва това или не. Така че, когато той реши да прави каквото и да е, ще изпревари всеки слух и догадка. И то от първо лице.

- А за нападката, отправена от Иван Костов към вашата партия? Думите на Костов са, че „Атака” прикрива сигнали срещу Цветан Цветанов...
 - "Атака" винаги е нападана, когато казва болезнената истина за нещо или за някого, както споменах по-рано. Още повече, когато не се намери начин да се вклини вражда между партията ни и управляващите от ГЕРБ в парламента, сега се търсят други начини да бъдем квалифицирани, обвинявани и какво ли не още. Но това е политиката все пак. Преди да се говори за това какво прикрива "Атака", защо не се попитат хората какво мислят за управлението на Иван Костов и докъде е докарало страната ни, и после да съпоставяме нещата?!

- Калина, виждаме, че все повече жени се кандидатират за отговорни политически постове. Пресни примери са Надежда Нейнски, Меглена Кунева... ти мислила ли си да последваш примера им с някоя спонтанна кандидатура?
 - Не съм болезнено амбициозна, не кроя далечни грандиозни планове. Времето ще покаже.

- А някога получавала ли си неприлично предложение от депутат? Защото допускам, че от други мъже една хубава жена като теб принципно е предвидимо да получава.
- Депутатите не са особена порода хора. Те са такива като всички останали. Хубавите жени в България станаха много, а и с постиженията на съвременната медицина и козметика това не е никак трудно.

- Калина, а какво се случи с разследването ти за „Байландо”? Ти заподозря в некоректност благотворителния формат и сезира СЕМ, защото според теб парите от наградата и от смс-ите не са отишли по предназначение?! В случая трябваше да бъде изпълнена мечтата на малката Рада Рачева, за която до момента нищо не знаем...
 - О, това е казус, от който, колкото и време да ми отнеме, няма да се откажа. Не е докъдето ми се иска на мен, но аз съм търпелива. И с болезнено чувство за справедливост. Защо нищо не знаем за мечтата на Рада, можеш ли да ми кажеш - нали медиите като обществен защитник трябва да задават тези въпроси и да намират отговорите? Защо тези въпроси вече половин година не са зададени?! Както и много други...

Интервю на Анелия ПОПОВА

http://www.blitz.bg/news/article/107130
Report Spam   Logged
asker
Global Moderator
Sr. Member

« Reply #107 on: May 22, 2011, 02:13:40 pm »

Петиция за сваляне имунитета на Сидеров

Петиция до главния прокурор Борис Велчев за сваляне имунитета на Волен Сидеров и привличането му към наказателна отговорност се разпространява по Интернет. Досега подписалите са 1340 души, предаде репортер на БГНЕС.

А ето и текстът на петицията: "Уважаеми г-н Велчев, на 20 май група привърженици на политическа партия Атака, водени от нейния лидер Волен Сидеров осъществиха непредизвикано нападение над богомолци в джамията на гр. София. Поругани бяха правата на български и чужди граждани свободно да изповядват своята религия, имаше ранени. В съгласие с Конституцията на Република България и законите на страната, охраняващи правото на свобода на словото и съвестта, както и в съгласие с разпоредбите на Наказателния кодекс, насочени срещу разпалването на междуетническа и междуконфесионална вражда, моля да се обърнете към Народното събрание на Република България с искане да бъде свален имунитета на народния представител Волен Сидеров и същият да бъде привлечен към наказателна отговорност за организирането и осъществяването на днешното нападение над мюсюлманския храм в София", пише в текста на петицията, адресирана до Борис Велчев. /БГНЕС
http://news.bgnes.com/view/924588
Report Spam   Logged

Atilla Blazhev
Hero Member

Севлиево

« Reply #108 on: May 22, 2011, 06:08:01 pm »

Този празноглавец сидеров, до като не се изгори, няма да се спре. Че си е болен, болен си е. И си е негов проблема. Но да поставя под въпрос етническият мир в българия, си е за трепане това лайно.

Привиждат му се ислямисти, гнезда на ислямски тероризъм, и не знам си още какви си оправдания. Буквално срещу целият свят се е опълчил. Приел е една кръгова отбрана, и всеки който го критикува и обвинява в престъпление срещу етническият и верски мир в българия, и не отговаря на шизофренните му полюции, е ислямист, мекере, подлога, йеничер, и не знам си още какви си глупости, способни да се родят в болната му глава.

И този човек ще изисква, и ще раздава нареждания, еди кой си да бъдел арестуван, понеже размахвал нож в ръката, но без да е наранил някой, в стремеж да се самозащити, и да защити нападнатите хора в Джамията, и това го прави на повод да си показва маймунджулъците, който както е видно, че Доган ги инспирира, а той го възпройзвежда на действие, за да консолидира догановата партия, но инак твърденията са му точно обратните.

Крайно време е, това психично болно същество, да бъде наистина лекуван спешно в медицинско заведение, и това го казвам с цялата си сериозност, защото в предаването на 4 очи с водеща Цветанка Ризова, такива небивали дивотии наприказва, че само един пациент на психо болницата е способен да ги наговори, а не един нормален човек, който да се засрами от провокаторската си дейност, раздухваща неща и събития, който ще са с катастрофални, не само за сидеров и партията му. Но ще са катастрофални, и за мнозина в тази държава от всички етноси, и като един нормален човек да поеме отговорноста за ексцесиите който е създал.

Но той не носи отговорност. Защото болестта му се е обострила в агресивна фикция, и е ескалирала в открита враждебност  и агресия, и няма начин да си понесе отговорноста. Защото психично болните хора, нямат чувството на отговорност, за да се чувстват виновни или отговорни за каквото и да е било. И това ми е Депутат, Политик, и Лидер на политическа партия.

Този сидеров. Си е чист престъпник и мутра, ала края на 80-те, и първата половина на 90-те години на 20 век. Когато така, на пълчища ходеха мутрите, и биеха хората за да ги рекетират, и да ги сплашват, за да си кротуват, и да не се бунтуват срещу комунистическата престъпна власт тогава. Която нагло и безогледно ограбваше българската държава, и държавата беше пред фактически разпад.

Пречела му Джамията заради тон колоните.

А когато Главното Мюфтийство искаше преди 3 г. да строй пет етажна Джамия, с капацитет от 5000 човек. Точно тогава атака най-силно викаха и се деряха, че това не може. И тази Джамия Баня Башъ им е стигала на Мюсюлманите. А още тогава хората предупреждаваха, че ще възникнат подобни звукови проблеми, но не! Привидяха му се тогава ислямски фунадаменталисти, както и сега на този шизофреник сидеров, и на мнозина други политичета като него тогава, им се привидяха, а сега им е проблем децибелите на тон колоните на Минарето на Джамията.

Ако бяха построили този Ислямски Духовен Институт в престижният кв. Малинова Долина, поне лично го знам квартала, бил съм по работа там, точно през тази въпросна година когато искаха да го строят през 2008 г. и на никой нямаше да им пречи Езана, но тогава натиснаха, и проявиха инат, и забраниха градежа, а сега Минарето им било пречело. Хората нямали място на тротоара да се молили. А че храма е с капацитет от 300/350 души, а вярващите Мюсюлмани са над 1500, това за тях няма значение, важното е да има за какво да се заяждат сега, за да си правят политическата си предизборна пропаганда, и да си оправдават агресивните си действия, чрез този акт на нетолерантност, към традиционните вероизповедания.

Изобщо на тези от атака! Може ли да им се угоди? Или нарочно оставят нерешени проблемите. За да имат пред текст, както сега, за да си правят опасни, предизборни силови агитации, и взаимно да си помагат тези две наистина сериозно опасни партии ДПС и Атака.

Този още малко ще за иска да бъде и разрушена Джамията. Понеже е на територията, на християнската му Абсурдина кочина комунистан. Под предлога, че вътре се крият камикадзета опасани с бомби. Как и това не измисли това жалко човеченце, да каже в защитните си реакции. Че е имало камикадзета, който искали във всеки един момент да се самовзривят, и да се затвърди убедително, че този човек наистина гори така яко масло, че вие и стърже на сухо, и че не се търпи покрай него изобщо.

Наистина как някой не вземе и да го гръмне самосиндикално, това рядко миризливо и заразно болно същество сидеров. Както луканов го отсвириха през 1996 г. тези който сега му дърпат конците на този палячо, и това откровено недоразумение сидеров, където и родната му майка се е отказала от него, и да отърве света от него.

А след това и доган да го от стрелят като надут пуяк, и да се укроти наистина положението в българия най-накрая. Че това наистина не се търпи тяхното клинично поведение и на двамата, достойни единствено и само, за стаите с меки стени, и хората с бели престилки.
Report Spam   Logged

Analizator
Sr. Member

« Reply #109 on: May 23, 2011, 12:31:26 am »

http://www.peticiq.com/do_boris_vekchev_za_imuniteta_na_siderov
Report Spam   Logged
Atilla Blazhev
Hero Member

Севлиево

« Reply #110 on: December 21, 2011, 03:25:08 pm »

"Атака" умря. Да живей национализмът!

Още един да напусне парламентарната група на "Атака" и тя ще се попилее на "независими депутати". Толкова дребни, че ще бъде по-лесно да се открие Хигс бозона с андронния колайдер отколкото националист в парламента.

"Атака" се свива до няколко щика. Колкото и да реват гърлата около Сидеров и сие, към пространството, което отливът освобождава, вече прииждат създадени и неродени още националистически формации. Партията на народа на Павел Чернев, Национален фронт за спасение на България, водена от собственика на телевизия СКАТ и в. "Десант" Валери Симеонов. Сидеров беше фаворит на СКАТ през 2005-а, но СКАТ имаше нов за президентските избори - Стефан Солаков... Ще се появят и други клонинги - на отцепници от "Атака", защо не на доведения син и Капка.

В пламенна реч на събора днес лидерът се обърна на 180 градуса срещу ГЕРБ, Борисов и Цветанов. Сякаш допреди няколко месеца не таеше чувства към тях и не искаше нищо в замяна, като една Рада Госпожина.

Ако Бойко Борисов е най-харесваният премиер, значи българското общество е от мазохисти, заяви днес преизбраният лидер на "Атака" Волен Сидеров. Значи в "Атака" страдат от Стокхолмски синдром.

Всъщност от парламентарния престой на "Атака", която е с втори мандат в Народното събрание, избирателите им не разбраха нищо. Освен скандали, яйца по мюсюлмани, обиди, липсваше парламентарна дейност, която да покаже, че от тях има смисъл, че те работят за интересите на хората, които са ги избрали. Извън пропагандни ходове като забраната на новините на турски език и др., чиято цел е подпалване на всякакви анти-турски и анти-цигански настроения. Изобщо омраза.

Не ни трябва атака. Трябва ни, както написа един наш автор, камбаната на Плиска. Сидеров казва, че имало кой да продължи делото му. Всъщност трябва да се почне отново. Неговите дела ги видяхме. Ако ще е национализъм, нека има национална кауза - само не от пропагандното клише "да свалим турското робство".

ПГ на "Атака" се разпадна в края на 40-ото НС, в което влезе с 21 депутати - и напусна с девет независими. Първите четирима се "отписаха" месец след като оня парламент започна работа през 2005-а.

"Не отписвайте "Атака" от новия кабинет. Изчистих листите от службогонци", каза две седмици преди изборите през 2009-а Сидеров. Сгреши. "Атака" не получи нито един пост, дори постче някакво от новата власт. ГЕРБ си пазарува депутати оттам като щайги с ябълки. А депутатите й носят приходи. Това май е единственият начин народният представител да бъде осчетоводен като актив.

ГЕРБ глътна тези хорица, които в следващ парламент едва ли ще се доредят. Затова и кешират престоя си в този. А най-неприятното е, че ние, избирателите, няма как да ги отзовем за предателството им.

От такъв национализъм България няма нито нужда, нито полза. Лошото е, че по-читав засега няма.
Report Spam   Logged

Atilla Blazhev
Hero Member

Севлиево

« Reply #111 on: December 21, 2011, 03:27:28 pm »

Allah бави, но не никога не забравя. По добре ше се живее ако ги няма Атака и ДПС.
Report Spam   Logged

Atilla Blazhev
Hero Member

Севлиево

« Reply #112 on: January 06, 2012, 12:45:12 pm »

какво очакваш от партийна медия Huh?много ясно че ще трият. думата "форум" не е в истинската смисъл на гръцкото понятие, където всеки да си дава мнението .
тук е нещо съвсем друго.

мен как ме изтриха Smiley
щото се "усъмних" в правилната линия на "вожда" Smiley

аз винаги съм бил такъв де.. просто сега се поразписах там малко повече ... и хоп - всичко изтрито . а никога не съм употребявал нецензурен или груб език , камо ли псувни !
единствено и само мнение по темите, което мнение обаче не винаги / дори в повечето / случаи НЕ съвпада с партийната линия.
не бих се регнал отово там , а ако се регна, то ще е на първо място да се изплюя на някои като такива с ник "параграф59" , / дето пропагандира свободата на словото хаха / 
просто заради лозунга и демагогията на ... "параграф"-и  , старц-и , и незнам си още какви партийни комплексари  Smiley Smiley 

това е нормално , свикнал съм на такива платени пратийци , тях това им е работата , но ... просто не се учудвай.
както виждаш , точно пък в него форум , сега усилено се трие, и обратно - се пропагандира в обширни постове боготворенето на "вожда" /мишока в.сидеров/

ошашкаха се , и то много яко ... затова.
но.. нормално ... какво друго да е ? все пак им изстиват местенцата... атака отива в аутсайдерската граница на 4%  ....

та.. както мен ме изтриха, ще се повторя, но е важно - разни регистрации на гамени с псувни, обиди, цинизми и т.н. си седят, докато смислените мнения и постове са тотално изтрити  !
това е отново показателно за мен.
едно е да баннеш някого , друго е педантично да му изтриеш всичките постове.
това означава СТРАХ.
а атакистите /партийците/  в момента голям страх ги тресе.
това е истината.

иначе... има и други форуми със хиляди потребители.
абв не е пример за сериозни дискусии.
заповядай в инвестор , в дата.бг  и др.

пс
съжалявам само за едно - че се изтриха мног онеща относно сребесчовци, юзеирови, атилчовци и други анти-БГ елементи , но пък се пазят скрийншотове, което е достатъчно , но все пак ... ?
очевидно ислямския фундаментализъм не е в приоритетите на модерацията, която спокойно би изтрила всичко в услуга на тези ислямисти , стига аз /или подобни/ хора да не сме във форум атака.

позор и срам за такъв форум, щом поставя националните интереси  и  действа в услуга на такива ислямисти, само и сам она първо място да е "чистото име" на опикания вожд-мишок. Smiley

Мавърче, какво стана бе? копеле! и теб ли те изритаха от форума на батака, без много много да ти се обясняват завалийте. Нали бях шизофреник, който не умее да комуникира с другите, най-вече с батакаджийте, а май сега се приземи много гадно че хленчиш че те били изтрили. Хайде нека да видиш на мен какво ми беше.

Батенце. Това твоето е нищо. Сега остава да започнат да те плюят яростно без да имаш възможността да се защитиш, че да стане гаврата пълна, и някой като теб да започне да те обсъжда на второ място, и всяко негово второ мнение, да е адресирано към теб, че да усетиш вкусът на собствената сио злоба, която пръскаше, и още продължаваш да пръскаш не само по мой адрес, но и по адрес на Сербест форум. Allah забавя, ни никога не забравя. Запомни го това божествено правило, безчестнико славянски.

Спокойно плашило русенско. И от бг-идиоти ще те подгонят. Ще кажеш нещо не което е правилно според политическата им линия на правилно поведение, и от там ще те подгонят без право на защита. Ама карай, вряскай сега, за да видиш че където аз съм минал, ти сега тепърва има да минаваш от там, и да им ближеш гранясалите крака. Хайде сега да ти е честито новото ти призвание, репресиран, заради свободното слово, плъх такъв.

Тук нищо не ти беше. Никой за нищо не те е пипал, ти сам си избра да те изтрият, със хипер спамът ти.
Report Spam   Logged

asker
Global Moderator
Sr. Member

« Reply #113 on: March 06, 2012, 10:23:33 am »

http://www.youtube.com/watch?v=6gzzpZJXyks&feature=related
Report Spam   Logged

asker
Global Moderator
Sr. Member

« Reply #114 on: March 06, 2012, 10:24:33 am »

Лъжите на болният провокатор Сидеров
http://www.youtube.com/watch?v=7faY6-NOizo&feature=related
Report Spam   Logged

Atilla Blazhev
Hero Member

Севлиево

« Reply #115 on: March 24, 2012, 08:11:50 pm »

АТАКА ПОИСКА ИМЕТО НА ВРЪХ МУСАЛА ДА БЪДЕ ПРОМЕНЕНО

Както винаги, този психично болен психопат, се занимава с не това което трябва, а все със странични дейности, от който дейности, няма смисъл, но за да не се акцентира, и за да не пада фокуса върху него, и все по разпадащата му се партия, че сега имената на върховете на BG тръгнал да сменя. Толкова злобен човешки отпадък, преизпълнен с омраза към всичко различно от славянското му потекло на хлебарка, просто не знам как още живее с тази отрова в себе си, а не е умрял животното расистко. Но такива не живеят дълго, само това знам.
Report Spam   Logged

OTTOMAN
Hero Member

« Reply #116 on: March 25, 2012, 02:13:08 am »

Uvajaemi Mustafa,

Rodoostapnitsite porodili se pod vazdeystvieto na Petar I i sled usilenata sotsialna politika na Ekaterina kakto vijdame vse oshte prodaljavat da slavyanizirat svoya narod. Ne e yasno na kogo slujat no v svoite ochi predpolagam se chuvstvat patrioti. Balgarskiyat  narod  edinden shte osaznae tova predatelstvo i shte gi nakaje kakto mu podobava. Zashtoto vsichki znaem che nay-dobriyat sadiya vinagi e bil naroda.

Imenata na mestnosti sela i gradove ne sabili postaveni ot Osmanskata administratsiya. Nikade ne e napisano kak tezi mestnosti i naseleni mesta se narichali predi preimenuvaneto im. Ako imashe takova neshto naroda shteshe da go znae. Kakto dnes se zapazili imenata na sela i gradove s originalnite im imena.

Tezi imena sa postaveni ot samiyat balgarski narod. Veche mnogo pati dokazvahme che maychiniyat ezik na taka narechenite balgari vsashtnost e turskiyat. Mnogo estestveno e tezi naimenovaniya da sa turski. Vsashtnost tozi taka narechen slavyanski ezik e vse oshte nov, a ima ve oshte mestni balgari koito si govoryat na svoya roden ezik turskiyat.
Slavyanskiyat ezik e izmislen ezik za prevejdane na tsarkovna literatura no po kasno nalojen na naroda pak ot takiva podobni "rodolyubtsi".

Slavyanstvoto e stanalo nachin za zavldyavane na teritorii ot Ruskite tsare. Genetichni slavyani nyama Mustafa, ima slavyanizirani narodi mejdu koito e i balgarskiyat. Ako sen napravyat publichno DNK testove tova shte se razbere absolyutno tochno. Tazi istina ya ima v darjavata no umishleno se malchi po tozi vapros. Prodaljitelite na BKP edva li shte obyasnyat tova na naroda. POD PREDTEKST ZA RODOLYUBIE I PATRIOTIZAM VSE OSHTE PRODALJAVAT DA PRISPIVAT TOZI NAROD. TOZI STAR I IZPITAN S VREMETO METOD VSE OSHTE RABOTI I TOVA OZNACHAVA CHE TOZI NAROD VSE OSHTE NE MOJE DA SE RAZVIE, A UMISHLENO SE OSTAVYA DA JIVEE V ONEZI STARI VREMENA ZA KOITO SA IZMISLENI MNOGO IZOPACHENI ISTORII I KOITO NARODA NE MOJE DA PROVERI ZA ISTINNOST.

TOVA E DOBRO ORAJIE ZA POLITITSITE NO V KRAYNA SMETKA ZAGIVA NARODA. S PODOBNI IZMISLENI ISTORII NARODA UMISHLENO SE VAZPITAVA A KAKTO ZNAEM OMRAZATA E VID BOLEST KOYATO PORAJDA MNOGO DRUGI ZABOLYAVANIYA. aKO PROVERIM SHTE VIDIM CHE NARODA E BOLEN MUSTAFA I TO MNOGO BOLEN. HORATA NE NAPRAZNO NAPUSKAT TAZI STRANA.

NEKA DA OSTAVIM NARODA DA GI SADI MUSTAFA. NARODA VINAGI E BIL NAY PRAVILNO RESHAVASHTIYAT SADIYA.

S UVAJENIE   
Report Spam   Logged
Atilla Blazhev
Hero Member

Севлиево

« Reply #117 on: March 25, 2012, 04:19:19 am »

Като каза за местностите наименувани от самите хора, та се сетих за един безспорен факт, с едно подобно нещо за имената на местности.

Имена на местности, който отдавна са им сменени имената по териториалните регистри, но хората просто си ги знаят със старото им име на тези местности, и колкото и да се опитват да ги приеминуват, и след това да ги натрапват в общественото съзнание, така са си останали запечатани в съзнанието на хората.

Та колкото и да ги сменят имената на местностите, тези ненормалници, старите им всенародни имена ще си останат, и няма да се научат хората на новите натрапени имена.

Дори и да го нарекат така този връх Иван Рилски, е няма да го нарека така, а ще си го знам като връх Мусала. Защото не го знаех това нещо, че Мусала, е от Musallah. Демек, мястото на Allah, ако не го беше казал този палячо, нямаше да го знае още този факт.

Но гледай как този малоумник е запознат. Значи действително историята се пренаписва от подобни малоумници, с исторически дипломи. Само остава да приеме Исляма Сидеров, което не е никак невероятно, и да затвори тази страница, в мизерният му до сега животец.

Защото един пример ще дам OTTOMAN.

Бил съм пастир на добитък в с. Горна Росица, в селото което ежегодно се провеждат мотокрос състезания, писта на световно ниво създадена, но съм бил пастир на биволи, през годините 1992/1993 и 1996 г. и имаше местности, с чисто турски имена.

Например имаше една местност, асановото и викахме пастирите. А по регистрите на селото си беше асеновото. Но това е. Пусти му табиет. Не можехме да си извъртим езика, и да го наречем асеновото, а мястността я знаехме като асановото. Понеже тази мера, е била някога на богат турчин от селото. Но след 1878 г. е избягал буквално по нощите, в пределите на Османската империя, от настъпващите руски войски, и нередовен башибозук, от страна на такива малоумници предците им, и си е закопал там златото, за да не го ограбят пътните разбойници бягайки, и така се е спасил в Османската империя, от сигурна смърт. И така е останала с годините тази мера, като асановото, по името на собственикът и, който съм убеден, че наследниците му в сегашна Турция, надали изобщо знаят че е тяхна.

Но мерата винаги така са я наричали през годините хора, от уважение на хората към човека. Явно се е държал добре с тях, за да пазят споменът за него жив, независимо от применуването на мерата.

Нека някой да ми посочи някоя област, именувана на руските т.н. освободители, да се подразбира, поробители. Аз не знам за такива руско езични местности, датиращи от над 200 или 300 г.

А OTTOMAN в това село Горна Росица няма турци като постоянни жители. Има преселници, сезонни работници, покрай местната смесена ферма за биволи и крави, но местни хора с тюркско самосъзнание, и тюрко-арабски имена и тюрко-езични, просто няма като поселение. Само славяни, и много малко влашки цигани, или по известни, като власи.

В селата Ряховците и Петко Славейково, пак в границите на севлиевска община, са села с доминиращо, компактно, тюркско население, преобладават тези села, но в с. Горна Росица няма турци, а околните мери и наиминования на местностите, просто изобилстват от тюрко-езични имена.

Та какво искам да кажа. Че имената са доброто доказателство както го казваш, за принадлежността на хората. Но това че славянската пропаганда през вековете е пуснала много дълбоки, и трайни корени, също е безспорен факт, и много са ми забавни, как автентичните генетични потомци на старите склави, сега славяни, поляци и чехи, не могат да се разбират с тези тук, и със руските и сръбски т.н. славяни.

Просто на хората историческо им име, са го узурпирали нахални узурпатори, и им го използват името за злостна пропаганда, за да си прокарват техните откровенни шизофрении и психопатии. За да си компенсират недостака че сами са си предали родът и езикът, едните тюркският си корен, другите циганският си корен, все на някого по нещо му лиспва.

Най-много са страдали от пан-славянската идея, както казваш на руските царе и императори, точно носителите на славянството поляците. И най-първи който са били смазвани и угнетявани от насилствено трансформираните тюркски народи в славяни, са пак поляците.

Да не забравяме през 1939 г. убийствата на хиляди полски офицери, от нахлулата руска паплач в Полша, и тоталните разстрели на тези офицери.

Това кога един народ? който е сроден на друг народ генетично, ще го стори.

Казвал си че по времето на Османската империя, е имало братоубийствени войни, имперски опоненти за царският престол на султана, и са стигали до имперската столица Цариград, сваляйки един или друг владетел, но не е било чак такова чудо, един тюркски народ, да обезглавява друг тюрски народ, елитът и армията му, в лицето на командващите го офицери.

Биели са се, така е. Имало е братоубийствени войни така е. В кое семейство няма бой за надмощие. И аз като малък съм се бил с брат ми за надмощие, и съм търпял поражения от него, като по малък и по слаб от него тогава. Но да не би сега да се мразим, или да се нараняваме като братя. Не, точно обратното. Посегнели му някой на брат ми, независимо че и през годините сме имали известни търкания, и противоречия, вътре в семейството ни, пак поради тази причина, семейната, но посегнели му някой на брат ми, все едно на мен посяга, а всяко посегателство над семейството ми, не го оставям без ответ.

Но да не се отклонявам. Свалят даденият владетел, и толкова. Дадат амнистия от страна на новата власт, и по кадърните офицери ги преназначавали на старите си длъжностти. Защото не малко време отнема обучението на нови офицерски кадри и редови съсътав, в една имперска армия.

Един път стикована идеологически и военно една армия, лесно се разформирова, но много трудно се реоорганизира, и създава като кадрови състав, и най-вече като военен потенциал, за да воюва качествено и ефективно, на бойното поле, с нужните и бойни качества.

Вярно. Времената са били много трудни и динамични, и доста турболентни, но не съм никъде прочел, за подобни изцепки в Османската империя. Това че историческите шарлатани си ги преписват тези качества, на тези който са им платили, или направо да си го кажем, си ги измислят разни несъществували събития, е съвсем друго на въпрос. Но такова нещо като това в Катин, е нямало през времената на Османската империя.

Уж меката на славянството Русия, а унищожават по много брутален начин, традиционните славяни, поляците. По този брутален, нечовешки начин.

Просто над тези неща, не ти или аз, а разните им промити мозъци, ако са им останали такива, нека да се замислят логично, а стига са продължавали злостната имперска руска политика, политика, целяща не тяхното благоденствие, а точно обратното, тяхното разорение, но като има кой да вярва на тези славянски глупости и идеологически пан-славянски безумия, за това старите и изтъркани номера, все още сработват.
Report Spam   Logged

Atilla Blazhev
Hero Member

Севлиево

« Reply #118 on: March 25, 2012, 05:47:51 am »

И за болестите, наистина че си много прав OTTOMAN. Т.н. българи, са на едни от челните места по онкологични заболявания, и заболяванията на духът, но да си го кажем направо, психично болни са една доста голяма част от това общество.

На никого не се подигравам, защото знам че и на мен това може да ми се случи. Но дразнещото в случаят е. Че хора с явни психични заболявания, като този на снимката наречен Волен Сидеров, вместо да се лекуват в психо болница, лидери на партии са ги направили, и ги толерират и допускат до политическият живот на страната. И луди, на останалите хора луди викат.

Пак ще се дам себе си лично за пример в това отношение.

Мнозина препознават в мен, изостреното ми чувство за справедливост, преминаващо понякога и в агресивно поведение, предизвикано от по неграмотни хора, с единствената цел да те провокират, за да се почувстваш зле емоционално, а гте щастливи. Така е, защото по принцип и в реалността съм си нервен от много малък, и не понасям някой да ми се качва на главата, или да ме убеждава в неща, в който съм убеден от личен опит. И не допускам да ме мачкат по какъвто и да е начин.

Но заклевам се, че тези нерви, не ми се отразяват на здравето и най-малко. Дори може да се каже. Че с нервите както се казва, изпускам си парата, за да не се трупа в мен, и някой ден да се разболея от някое онкологично заболяване.

Каквото имам да кажа го казвам, а за последствията не ме интересува след това. Повярваи ми, и в реалността съм така. Не съм само форумен бабаит.

Вярно е. По някога ме изкарват от равновесие, такива отпадъци като mav например преди 2/3 дни, пишещ под псевдонима Gagauz. Но това излизане от кожата, и най-малко го задържам вътре в себе си, а дори ми помага да разредя трупащото ми се напрежение, изхвърляйки го навън, но това че в неподходяща среда го сторих тук, за което пак се извинявам.

А не съм като разните им там турбо-националистически идиоти.

Външно са харизматични, привлекателни, и често и външно красиви, няма спор за славянските-шовинисти. Но вътрешно са опустушени от към емоции. Всичко го трупат вътре в себе си, като раково обраувание, но не го осъзнават, че тази непотребна злоба която я трупат върху себе си, тях ги удря, а не околните.

За пореден пример ще дам пак семейството си. Обичам да давам примери, от живата реалност. Но този път снаха ми давам за пример. Е толкова злобен човек, не знам дали има скала за злоба на света, защото ако я има, ще я потроши убедително. Но от толкова злоба, че преди няколко дни я видях от 3 г. насам за първи път, в хипер маркетът, който е срещу моят блок в Севлиево, толкова се е стопила, че като призрак се е превърнала.

Това на какво смяташ че се дължи. На това което се спотайва вътре в нея, злобата, и сляпата омраза, която нея я изяда, а не тези срещу който плюе отровата си, но и въпреки всичко. Отглеждат си я тази смъртна злоба, и си я подхранват с още злоба.

Само ми обясни. Как можеш да се излекуваш от едно заболяване, като се инжектираш с друго заболяване, или подхранваш старото си заболяване, с още по голяма сила да се развива в теб. Това само мазохисти и самоубийци могат да го вършат.

Мислят си, че като издразнят някого, като го провокират, или нападнат, и че на него се прехвърля болестта им. Това не са престъпленията им който ги вършат. Да ги препишат на враговете си, и хоп, отупат си ръцете, и работата е ОК.

И наистина че може да има заговор за унищожаването на тази категория хора. Но този заговор, не е по митичният план Ран-ът, а си е изцяло на медицинска основа, съставен изцяло от тях самите си.

Натрови съзнанието на един човек, с отровни мисли и емоции, накарай го да се чувства емоционално зле, и го остави да умре, от изядащата го злоба. Ето това им е конспирацията, която ги унищожава.

Но това не искат да го осъзнаят разните им там турбо-националисти. Че не турците и марсианците са им врагът, а това което е вътре в тях. то си ги изяда и унищожава, те са им врагът, а не черните врани, и белите лисици, както проглушават ушите на света, че все друг им мисли злото, и иска да ги унищожи, а самото зло, в тях самите им си живее доста комфортно и уютно. И както се вижда. Че нямат желанието да го изкарват от там това зло, и да заживеят по спокоен и уравновесен начин на живот.

Ами като не искат да се спасят от този нечовешки кошмар, в който живеят цял живот, и умират в този кошмар, и си остават и след смъртта си в него. Ами да им помогнем бе OTTOMAN какво друго можем да им помогнем? като те на себе си не искат да си помогнат, а искат други да им бъдат енергийните кошечета за боклук, на техните страхове и кошмари.

За това УСПЕХ им пожелавам, в самоунищожението им. И по малко да обвиняват останалите хора, който знаят как да си живеят живота спокойно и в пълна хармония със себе си и със Allah за собственото си унищожение, защото никой не им е виновен на тези безчестници, че се самоубиват така по този начин...
Report Spam   Logged

antiES
Newbie
*

« Reply #119 on: March 25, 2012, 02:51:57 pm »

аз пък мисля,че българите се събуждаме  и ако не друго поне започваме да мислим логично,а логичното мислене води винаги до правилното решение.
Report Spam   Logged
Pages: 1 ... 6 7 [8] 9   Go Up
  Print  

Jump to: