Serbest Forum
March 21, 2025, 06:36:25 pm
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length

Home Help Gallery Staff List Login Register  

Кой иска смъртта на България от векове?

Pages: 1 2 [3]   Go Down
  Print  
Author Topic: Кой иска смъртта на България от векове?  (Read 2127 times)
samvoin
Guest
« Reply #30 on: August 14, 2010, 08:08:54 am »

Много искам у нас, законите да са като в Иран, по - много въпроси.
Единствената ми лека резерва, е верския характер на тази страна и смъртното наказание, но иначе има чудесни други закони които трябва да взаимстваме днес, за да има държавност у нас.
Report Spam   Logged
samvoin
Guest
« Reply #31 on: August 14, 2010, 08:30:17 am »

Самотни воине

ти не споменаваш за турците и другите етноси разбира се но ни даваш достатъчно ясно ние да разберем това.

Какви са твоите условия за да могат тези хора да живеят в България? Какви са критериите би ли ни обяснил?

Тъй като ти не си туркомразец,
моля те извини се от името на хората които преставляваш на невинните хора прокудени от тези земи за тези години. И ги покани обратно в България защото това е нашата земя и вината ни е само че сме се родили там.

Днес в Турция живеят около 10 000 000 турци изгонени от България под различни предлози от 1890 година насам. Още веднъж казвам Граждани единствената вина на коите е че са родени по тези земи.

Моля те още веднъж, извини им се и ги покани да се върнат по родните си места на тях и на техните родители. Турците никога не са били против законите на България и винаги са ги спазвали.

ТОва ще ти даде чест и достойнство пред всички. Аз съм сигорен че вече има здравомислещи хора като теб в България.

Очаквам да направиш това в този форум защото този форум е независим форум и отразява реалността в България спрямо нейните граждани без разлика на етническа принадлежност и поддържа тезата че България е за всички нейни граждани родени или не по тези земи но за нейното единство и сплотеност.

Форум който живее с идеалите на Левски за свята и чиста република и който винаги ще поддържа единството в многонационална България.

ОЧАКВАМЕ С НЕТЪРПЕНИЕ ТВОЕТО ПИСМО.
Аз мога да се извиня, само и единствено ако ми предоставиш някакви доказателства и данни, че аз или мои преки роднини или предци, са участвали в подобни процеси за които говориш /и чиито твои данни, веорятно един обективен исторически анализ, ще коригира много сериозно, меко казано/.
Иначе, аз вече споделих тук че не само не си спомням мои предци да са убивали цивилни турци или прогонвали от домовете им /или изобщо невъоръжени турци/, както и някой от хората които уважавам и считам за истински и честни български патриоти, но и вече казах че имам жестоко убити мои предци в Одринска Тракия и други - прогонени и спасили се по - късмет. Не си спомням обаче да съм изразявал някога мнение, че всеки човек с турска етническа принадлежност, е длъжен да се извинява на мен и българите, за това, за да пребивава в България или нещо подобно и в частност ти, нали /макар и да носиш ника на империя - масов убиец на българи, а аз не знам да величая, някакъв символ на масови убийства и касапници над турци /?
Не знам дали се усещаш в момента че човека който се опитва да внушава колективни етнически и национални вини /нещо срещу което този форум уж се обявява/, си ти, а не аз.
Ако внушаваме колективни вини на цели етнически и религиозни още повече общности, нима ние не ставаме вече наистина завършени ционисти, днес? Тъй като те са номер едно в това и тъй като пък колективните вини които Ватикана вменяваше на евреите,че всеки евреин е длъжен да страда заради разпъването на Исус - бил той и неталмудист и че мрази Християнството и е враг, както Хитлер внушаваше колективни вини, както Сталин...
Днес ционистите са последните "отличници" в тази насока. Искаш да приличаме всички на тях ли? И как ще се борим и докажем на Провидението, че ние сме нещо по - добро от тях и че нашата победа ще е победа на доброто, ако заприличаме на тях?
Хитлер искаше да премахне световното им господство, но не се усети накрая как заприлича на тях и взе да ги копира и така неговия удар не ги унищожи, а ги направи само по - силни...
В България може да има много етноси, които да са равноправни и равнопоставени /живущи според Заветите на Левски - заложени в една нова Конститяция/, но не може да е многонационална и да има много нации, както и не може човек да има две нации.Трябва да се прави разлика между религия, нация и етнос - три различни неща.
Всеки трябва и може да избира максимум една нация, ако е лоялен и иска друга, нека отиде в държавата на нацията, към която сърцето и усещането му го тегли и да бъде продуктивен и градивен за нея, а не деструктивен за чужда нация. Нима не е справедливо така?
Ти не може да си последовател на Левски и неговите Завети, докато си поклонник и почитател на империята срещу която води борба и от която загина като Мъченик! Точно така, както не може да си член на БКП, БСП или която и да е от сега съществуващите партии и да си последовател и почитател на Илия Минев.
Това е просто чиста проба цинизъм!
Report Spam   Logged
samvoin
Guest
« Reply #32 on: August 14, 2010, 10:31:32 am »

Кой уби Н.В. Цар Борис III?

От Британското посолство до Държавния департамент 1

Меморандум

След внимателно проучване на приготвения от Службата за военна информация документ “Дългосрочен план за България” (2), правителството на Нейно Величество намери за необходимо, че е полезно да представи следния доклад, относно политиката му спрямо България и позицията му, относно пропагандната насока, приета във връзка с тази политика.

През месеците, предхождащи скъсването на дипломатическите отношения през март 1941 г., между нашата страна и България, многократно са отправяни предупреждения до Българското правителство, относно последствията, които биха настъпили, след капитулацията на България пред Германия и преди всичко при нападение от страна на България срещу нейните съседи! Правител-ството на Нейно Величество предостави на вниманието на България цялата мотивация и безрезервната подкрепа, за да запази нейната независимост. Въпреки това, България най-накрая отстъпи пред немския натиск и когато немските войски навлязоха в нейната територия, активно им сътрудничеше, една позиция, която бе в ярък контраст с пасивната позиция на принудителна жертва, като Дания например! По-късно, когато Германия нападна Гърция и Югославия, Българската войска последва германците като чакали, използвайки тяхната слабост, предявявайки големи териториални претенции спрямо тези страни, които Българското правителство обяви със задоволство още през януари 1940 г. и тържествена надутост.

Пълномощният министър на Нейно Величество сър Джордж Рендъл при своите последни разговори с Царя на българите (3) и с българския председател на министерския съвет (4), даде на България ясно да разбере, че тя трябва да поеме отговорността за всички последствия от предателската й постъпка. Струва си да се отбележи, че когато сър Джордж изрази своето дълбоко съжаление, че въпреки опитите на правителството на Нейно Величество да спаси независимостта на България, те са пропаднали, г. Филов отговорил, че въпросът за независимостта на България е единствено и само от компетентността на Българското правителство и без необходимостта от наша помощ! На това пълномощният министър на Нейно Величество отговаря, че той ще си вземе сериозна бележка за това становище, тъй като то би било от голямо значение при една бъдеща конференция да го знае, че българския председател на министерския съвет в критичен момент от българската история, е поел пълната отговорност за резултата, който позицията на българската правителствена политика би имала в края на краищата върху независимостта на България. При това, по време на двата разговора, нито българския цар, нито неговият министър можаха да изтъкнат по-добро извинение за капитулацията на България от това, че една победа на Германия изглежда неизбежна!

Поради това правителството на Нейно Величество възприема решението на България да влезе в Оста, като резултат на преднамерено решение, взето с пълното съзнание, съобразно предупрежденията за последствията. Англичаните отказват да признаят анексията на гръцки и югославски територии от България и те, по такъв начин, не се чувстват обвързани със запазването на суверенитета на Българската държава. Становището на правителството на Нейно Величество относно бъдещето на югоизточна Европа, е този район да бъде групиран в някаква формална федерация, точната формула на която, съответно – механизма на федериране и нейните външни и вътрешни граници, би била установена при една бъдеща мирна конференция между заинтересованите воюващи държави, при специалното сътрудничество и съгласие на СССР. Такава конференция, естествено, би трябвало да включва България, като предварителните, бегли сондажи, които правителството на Нейно Величество е имало по този въпрос с правителството на СССР, последното, по принцип, не е изразило несъгласие, за включването на България в тази организация. От друга страна, невъзможно е все още да се каже, дали България ще бъде част от тази организация или независима държава, и дори и, че много от българите, биха били кръвно заинтересовани, за създаването на независима държава, правителството на Нейно Величество намира за неразумно да се обвързва с гаранции от подобно естество.

А що се отнася до отношението на правителството на Нейно Величество спрямо династията на Сакс Кобурготите, ще припомним, че настоящата война е третият случай (5), в който член на тази династия, участва във вероломно нападение срещу своите съседи. Но факт е освен това и че, отговорността за сегашната ситуация, не може да се прехвърли от Царя върху българското правител-ство, тъй като то е обявено от българите като негово създание. Ако бъдещето на югоизточна Европа е на федерални основи, то още повече не би имало място за една България, управлявана от член на сегашната царска фамилия, поради естествените справедливи чувства на ненавист, с които тя би била посрещната от съседните й държави, и особено от царските фамилии на Гърция и Югославия. Поради това правителството на Нейно Величество не може да има повече никакви контакти с Цар Борис, за чиято участ то не е заинтересовано (6), нито пък биха искали да имат нещо общо с днешното българско правителство. Царят е компетентен човек, лукав, слабохарактерен, неспособен на смели решения, досущ като баща си. Всички опити за му се окаже подкрепа, с надежда България да се откъсне от Оста, по всяка вероятност биха пропаднали и ние просто бихме се компрометирали в очите на нашите балкански съюзници и пред света, като при това бихме си навлекли неизчислими беди и усложнения в бъдещите ни планове за съдбата на югоизточна Европа.

В този аспект политиката на правителството на Нейно Величество спрямо България, както и пропагандата срещу България, би била от същото естество. Генералната линия бе посочена в ме-морандума, предоставен пред Държавния департамент на 6 април 1943 г. Ние само бихме втълпили на българския народ, че отговорността за днешната злочестина, в която се намира, се дължи изцяло на днешния режим и че единствения му изход е да се опълчи срещу хората, които са ги предали – или по пътя на революция или чрез безусловна капитулация пред освободителните армии, когато му дойде времето. Ние нищо не обещаваме, както и не даваме никакви гаранции за бъдещето на България, като при това българския народ трябва да бъде уверен, че чрез една почтена капитулация, ще намери единствен изход от сегашната злочестина.

Вашингтон, 16 август 1943 г.

-----------------------------------------------------------

1 Foreign Relations of the United States. Diplomatic Papers. 1943. Washington: United States Government Printing Office, 1963, Volume I: General, pp. 495-497: 741.74/12.

2 Не се намери екземпляр от този документ на Службата за военна информация сред документите й в Националните архиви.

Дали е активен и досега! - редакция

3 Борис III от дома Сакс-Кобург от 5 III 1941 г.

4 Богдан Филов от 5 III 1941 г.

5 Междусъюзническата война, Първата световна война и Втората световна война. - редакция

6 Настоящето показва как само след три дни е задействан планът по отравянето на Цар Борис: от английската служба MI5 (Military Intelligens Five Division) на принцеса Мафалда (+ 28 август 1944 г.) се предава тихоокеанската отрова грузу на новия (от 6 VII 1943 г.) италиански посланик в София Mamelli (бадолист), който намазва с нея отвътре чашата за кафе предназначена за Цар Борис III по време на обяд с обща храна...

На погребение на Царя германската делегация водена от Кайтел е получила изричното разпореждане от Хитлер да взема храна единствено от Главната квартира!

Монархическо-консервативенъ съюзъ.

http://monarchism.blog.bg/
Report Spam   Logged
samvoin
Guest
« Reply #33 on: August 14, 2010, 10:33:23 am »

http://bgsviat.narod.ru/BulgAria_koqto_izgubihme.htm

http://nezavisim.net/

http://www.imadrugpat.org/protocoli.html

http://www.youtube.com/watch?v=nQXgIMK1pIM&feature=channel

http://www.youtube.com/watch?v=Il5PX-ok9LQ&feature=channel

http://www.youtube.com/watch?v=34vOwxA3a7c&feature=channel

Report Spam   Logged
OTTOMAN
Hero Member

« Reply #34 on: August 14, 2010, 12:55:43 pm »

Уважаеми съфорумци

Самотният воин както разбрахме превърна форума в съвсем друга посока. Мен не ме интересуват деянията на евреите от векове насам. Мен ме интересува как народа в българия да бъде по добре утре.

Той е типичният пример за хората от българия нарекли себе си българи.

Това са мислите на хората в българия, мисли които таят дълбоко в душите си.

Други коментари мисля че са излишни.
Ако ви интересува еврейският въпрос през погледа на самотният воин и извадки от различни издания то приятно четене ви желая.

Grin Grin Grin Grin

Report Spam   Logged
samvoin
Guest
« Reply #35 on: August 14, 2010, 04:54:07 pm »

Уважаеми съфорумци

Самотният воин както разбрахме превърна форума в съвсем друга посока. Мен не ме интересуват деянията на евреите от векове насам. Мен ме интересува как народа в българия да бъде по добре утре.

Ако ви интересува еврейският въпрос през погледа на самотният воин и извадки от различни издания то приятно четене ви желая.

Grin Grin Grin Grin

Мен пък ме интересува, ама това кога България верно ще вземе да се учи от Турция, ама в неколко конкретни насоки, като например:

- драконовски мерки по - пазене на границата.

- драконовски мерки по - пазене на Национален Флаг, Национален Химн /с който се става и ляга/ и всички национални светини, както и културно и историческо наследство и памет и образователна система относно историята, особено.

- интензивност на въоръжаване и брой на армията /в съотношение според населението на страната и интензитет на развитие/.

- режим на носене и използване на огнестрелно и друго оръжие.

- поведението което настоящото турско управление има спрямо турските малцинства в света /било то дето турците могат да се наречат национално малцинство, или където са просто колонизатори и гастарбайтери/, такова да имаме ние към страните с български етнически и национални малцинства /разбира се да не отиваме толкова далеч в исканията си, спрямо страни в които българите не са коренно население и територии които не са техни, по - историческо право. Макар че завоеватели и окупатори, не сме били никъде дето пребивават българи и не сме натрапници, нито поробители и колонизатори със сила и взлом./.

Разбира се, политиката спрямо крадци, изнасилвачи и пр.и действията на тамошните власти в тази насока, както и на тия в арабския свят нямада ги коментирам,не одобрявам крайната жестокост тя колкото и справедливада е, макар чеи нашия Кан Ювигии Крум я прилагаше, сега все пак сме 21 веки смятам че ще е напълно достатъчно да се даде просто правото на почтенния гражданин да носи оръжие, да го използва при самоотбрана  изаплаха за живота, здравето, имота си и тези н аблизките и приятелите си, или на останалите свои почтенни съграждани.
Не съм привърженик естествено и на смъртната присъда...
Report Spam   Logged
Serbest Korkmaz
Global Moderator
Hero Member

« Reply #36 on: August 14, 2010, 06:53:48 pm »

Уважаеми съфорумци

Grin Grin Grin Grin

Иса, Оттоман е прав ние не сме антисемтски форум. Аз лично нямам нищо против еврейският (хазарският)  народ, а съм против ционистката агресивна доктрина на унищожаване, покоряване и смилане на други народи. Този форум е отворен да се дискутират най-вече актуални проблеми в България свързани с нейният просперитет. Разбира се може да се дискутират и други проблеми, но те нетрябва  да се превърнат в основен за форума ни.

Ционистите не са проблем само за България. Те са проблем за целият свят. Все повече хора разбират тяхната арогантност затова те все повече ще бъдат пренебрегнати. Както ние оставихме българските шовинист-ксенофоби да се давят в собствената си злоба така и ти остави ционистите да си счупят главата. Другите народи не ядят трева и ще им покажат среден пръст и дузпа след това.

Затова Иса престани да копи-пействаш еврейските проблеми. Ционистите сами да сеспасяват от кашите в които се забътркват.  Този форум е за : Мир, Справедливост, Равнопоставеност и Просперитет в България. Тук е място за спделяне най-вече на собствени мнения , не за копи-пейст. Нека първо решим бълггарските си проблеми и тогава ще решим проблемите на другите.

П.С. - Иса, престани да ни занимаваш със ония с кепетета. Не са пък чак толкова влиятелни за колкото ни представяш.

Report Spam   Logged
samvoin
Guest
« Reply #37 on: August 15, 2010, 12:55:50 am »

Иса, Оттоман е прав ние не сме антисемтски форум. Аз лично нямам нищо против еврейският (хазарският)  народ, а съм против ционистката агресивна доктрина на унищожаване, покоряване и смилане на други народи. Този форум е отворен да се дискутират най-вече актуални проблеми в България свързани с нейният просперитет. Разбира се може да се дискутират и други проблеми, но те нетрябва  да се превърнат в основен за форума ни.

Ционистите не са проблем само за България. Те са проблем за целият свят. Все повече хора разбират тяхната арогантност затова те все повече ще бъдат пренебрегнати. Както ние оставихме българските шовинист-ксенофоби да се давят в собствената си злоба така и ти остави ционистите да си счупят главата. Другите народи не ядят трева и ще им покажат среден пръст и дузпа след това.

Затова Иса престани да копи-пействаш еврейските проблеми. Ционистите сами да сеспасяват от кашите в които се забътркват.  Този форум е за : Мир, Справедливост, Равнопоставеност и Просперитет в България. Тук е място за спделяне най-вече на собствени мнения , не за копи-пейст. Нека първо решим бълггарските си проблеми и тогава ще решим проблемите на другите.

П.С. - Иса, престани да ни занимаваш със ония с кепетета. Не са пък чак толкова влиятелни за колкото ни представяш.

Би ли ми казал, какво определение влагаш в думата "антисемитизъм"? Щото се наслушахме вече на това клише от медиите, които често спрягат и клишето "ислямски тероризъм", "Ал кайда", Бен Ладен, "ислямизация", "ислямизъм" и пр. особено от 11 септември 2001 година насам, а преди това - цели 50 - 60 години клишетата "холокост", "многострадални евреи", "бугари - фашисти и шовинисти", "германци - зверове, хитлеристи и фашисти - масови убийци на жени и деца, пък поляци, евреи и англосаксонци - "Ангелчета Небесни" и многострадалци", "Хитлер - невиждано и нечувано до момента чудовище, звяр и диктатор - без аналог до момента по - престъпления срещу чоечеството, дето искало да владее света самоцелно и щело да изтреби всички негерманци и нерийци ако победи случайно във ВСВ, пък при победата на хоммосексуалиста Чърчил, сакатия чифут и наследственообременен масон - Франклин Делано Розенфелд - син на дезертьор и хазарка и тиранина Сталин - настанал поголовен мир и благодат за всички народи" и пр...
Та тия същите - глашатаите на световното господство на Израел, знам че клеймото "антисемитизъм" е част от тяхната лексика и ме учудва при тебе, като несъгласен с тях да речем, че присъства също?
Но хайде да направим един "разбор" на тая дума. Ако проследим митологичната история, с така наречения Сем или Шем и проанализираме научно кои са "семитите" и къде живеят днес, ще стигнем до извода че всъщност семити, може би са една част от бедуинските и скитащите се из пустинята племена и вероятно доста по - голяма частот палестинците, отколкото евреите имат така наречена "семитска кръв" у тях и са вероятните потомци на народите, които са живели по - онези земи, в които се развиват Библейските митове и митовете на Танаха, съответно.
Сред евреите, тези които днес се заявяват като такива и последователи на Юдаизма, една много малка част може да се каже че имат нещо общо антропологически и родствено с племената - вероятни потомци и клонки на Сем или Шем /явно приели Исляма, в голямата си част/ и това са така наречените евреи - сефаради, от които почти няма в световния еврейски елит в сянка, а и на политическата сцена на Израел /повечето са ортодокси/ и които всъщност не са интернационалните така наречени евреи, може би като изклчим Шарон и Олмерт само от израелските политици, които видимо спадат към сефарадите или сефардимите - доста визуално идентични с палестинците, според мен.
Ако аз съм "антисемит", то трябва да съм преди всичко антиарабин. А такъв не съм бил, не съм и мисля че няма да бъда, но напротив, винаги съм отстоявал колкото икъдето могакаузата наповечетоарабскиобщностии нации и съм ги определял като приятелски народи и като общо - взето трудолбиви и съветстни хора, с които нямаме нито исторически, нито настоящи причини за каквито и да било дразги. Така че антисемити, може да са всъщност само и единствено хазарите - евреи и талмудисти, които обаче употребяват част от семитите срещу друга част, подобно именно на ортаците им на Балканите - македонистите и ги впримчват в братоубийство посредством техната секта и псевдонаучната им исторически неиздържана и шизофренна теория за "семитизма" и "антисемитизма"...
Против хазарите, не казвам че имам нещо, отвори Талмуда и Протоколите на ционските мъдреци и щевидиш добре там кой против кого има и е имал нещо /българите - в частност националистите, показахме единствени в Европа през ВСВ, колко много "против евреите" имаме.../.Аз само "бия камбаната" кой е срещу нас и защото и съм длъжен да го правя, когато рода и вярата ми са под заплаха - нашето жизнено пространство и живот, нашата идентичност, да изчезнат посредством един вековен коварен план, за който е останал сляп и не е включил и възбудил и до днес своята "имунна защита".
Всъщност, този пъклен заговор обаче, не идва нито от хазарите, нито от юдеите или евреите като цяло, тоя заговор идва от англосаксонците - тамплиери, изоставили Христа - отдали се на соломоновите тайни и злодейски формули - закопани от самия него за владичество над света и манипулация над народите - взети от египетските фараони и после прилагани от римляните и всички пъклени империи, които човечеството познава и от всички псевдоидеологии и вече свързали се с талмудистите - юдеи, сиреч с поюдейчените хазари на тая сатанинска и антихристка основа, срещу останалото човечество и те със своята мощ и сила, със своите изобретения и зъл гении и военен триумф, им дадоха силата и мощта в света, те - англосаксонците и започнаха братоубийствената кървава война срещу християните и европейските бели народи първо, срещу древните цивилизации с духовност, после я пренесоха и срещу други народи и цивилизации, които пречат на сатанинските им пъклени планове и всичко останало беше следствие от техния заговор - създаване на пъклени империи и пирамиди, на псевдоидеологии и подтиснически строеве, отричащи и газещи религията и първо Християнството, а днес и Исляма. Разкола между народите и вътре в един народ и между религиите /за да докажат на света, колко страшни и зли са те и как трябва да ги отхвърлим/...
Да, парадокса е че в дъното на тая конспирация са те - бял народ, гениален и арийски по - кръв, но с антиарийски цели и отродили се от алчност и злоба братоубийци - самозабравили се, тръгнали по - пътя на враколашкия окултизъм и силите на злото, които да съхранят световната им пагубна мощ.
Истината е че и тайния англосаксонски елит, от който идва началото на злото и корените и днешния еврейски - хазарски елит, всъщност принадлежат към нашата раса и кръв, а предците им и към нашата религия, но те са отродители, братоубийци и окултни враколаци и вампири - умствено увредени людоедци с едипови комплекси и хомосексулни - антиприродни отклонения.
Техното генетично израждане и умствени или ментални увреждания, доколкото ги има, са не от расово смешение в случая, а от кръвосмешение и междуроднински бракове на които ги подучи сатанизма им, в името на алчността и парите - на "Мамона".
Те не принадлежат към канибалско негърско племе, но са канибали и людоедци по - дух и ум - изродили се потомствено с времето и станали братоубийци - антихристи и антиарийци /всъщност научно верната теория, е тази на човешката деволция, не еволционната теория, уж на Дарвин дето марксизма ни пробутваше!/ , антиевропейци, антиазиятци и същевременно расисти и верски фундаменталисти, само че вярващи в пълната сила на материалното, злото и нисшото и на коренно противоположно на всичко онова, в което истинския редови мюсюлманин и християнин вярват и това пренесоха тотално на целия юдейски изкуствено създаден народ, голяма част от който предполагам не съзнава към каква гибел и война с цялото останало човечест вовърви и го водят равините му - неофарисеи, както турците у нас не съзнават към каква бездна ги води ДПС, а някога османската доктрина...
Моето мнение е че една бъдеща национална партия в България, трябва да се яви своего рода Освободител на редовите евреи от техните "абсолтни водачи" - равините - наследници на фарисеите и от техните господари - чиито всъщност духовни и нравствени роби са те, въпреки финансовата мощ която им дават за сметка на всички останали - тамплиерите. Както и на турците от ДПС, освен на българите - от плевелта посята за да ги задушава и спира от техния естествен път на развитие.
Те трябва да разберат, че в Талмуда не са Заветите на техните Пророци от Танаха и че макар че им внушават че стават господари на света, те стават едни роби на една клика - душевни и нравствени и при това събиращи омразата и негативите съвсем оправдано и разбираемо от всички останали народи по - света, чиито удар ще понесат един ден неизбежно и то жесток и смъртоносен, ако продължат по - тоя път, със или без българи на земното кълбо.
Цялото това просветление, е възможно да дойде само по Пътя очертан от Заветите и Пътя на нашия Спасител - Исус Христос и Пътя на техното допълнение - специално за нас - българите, намиращо се в Заветите на Апостола на Свободата - Васил Левски.
Това е верния път, стига всички които трябва да схванат неговото послание, отправено към тях.
Report Spam   Logged
Atilla Blazhev
Hero Member

Севлиево

« Reply #38 on: August 15, 2010, 07:34:13 am »

То по тази причина, за да се разгранича от етническият признак на Еврейте (Хазари) и за да не обиждам обикновенните Евреи (Хазари) по кръв и по произход, на техните сънародници ционисти, който определено използват дори собствената си кръв за пушечно месо, за да си прокарват незбелязано интересите и агресивните си политически възгледи, аз лично им викам на този вид продали се "евреи" на златният Телец, гърбави носове или Телците (Телета).

Какво искам да кажа с това Телета или Телци?...  Понеже се знае и от Корана и от Библията! древният юдейски етнос, подлъгани от собствените си първенци и първосвещеници, са ги въвели в грях и заблуда и са се кланяли на златен телец, изработен от човешка ръка, пренебрегвайки заповедите на техният истинен БОГ Йехова, че Муса (Моисей) му се е наложило да строши в земята, неръкотворните в момент на свещенна ярост, първи каменни скрижали с десете Божии заповеди на скрижалите, че му се е наложило на пророка Муса, да се върне за втори път на планината Синай за да проси от ЙЕХОВА (АЛЛАХ) ГОСПОД на който както му е удобно да нарича ГОСПОД, прошка заради неразумието на древните юдей и да вземе вторите каменни скрижали с десете божии заповеди. 

Както се знае! сегашните ционисти, единственно и само злато и пари им е в мисълта и как с тези пари и злато да завладеят света, унищожавайки милиони невинни човешки животи и им се кланят на тези неща, златото и парите като на златен телец, изработен от самите тях, като замисъл, като идол и като начин на вяра в творението, а не в твореца.
Един вид съврменният златен Телец наречен Холокост и една камара други техни план програми, на който им се кланят и не се срамуват да дамгосват с етикета "антисемит" всеки който им се противопоставя на цинизма и алчноста, а истината е че те са най-големите "Антисемти" изтребвайки едно коренно семитско, Мюсюлманско, Палестинско население, потомци на точно същите тези древни юдей, останали да живеят по светите земи за всички религии по света, след разрухата на древна юдея от редица империи и нашественици.

Така че наистина трябва да се прави разлика от плявата и зърното. Плявата са ционистите, а зърното са обикновенните евреи, който и те са задушени в смъртоностната прегръдка на фашизираният ционизъм не признаващ нито Бог, род, нито родина, а само една маниакална привързаност към златото и парите.

За това не бива да се напада обикновенното население, жертва както всички останали народи по планетата земя, а трябва да им се разяснява с търпение, че техните господари са всъшност тяхното най-голямо зло и проклятие, а не всички останали народи и етноси по земята, както им втълпяват още от детската люлка ционистите на собствените си сънародници по права линия, че евреите са мразени само защото са евреи. Няма нищо подобно. Злото произтича от същите тези ционистки пропагандатори и на тях трябва да им дирят сметка, а не на съпротивляващото се население на планетата земя, който искат да отхвърлят ционисткото робство и заробване.

Лошо е когато чужд народ се вдигне срещу една установена диктатура на капитала и бруталната военна сила! Но още е по лошо, когато собствените ти сънародници се надиганат и ти потърсят сметка за престъпленията ти. От близкият и роднината най-боли и трудно се преживява унижението, така и ционистите! Трудно преглътват освестяването на собствените им сънародници за техните заблуди насаждани с векове и от поколения и за това са увеличили натиска неимоверно много върху най-будната част от Израелското общество, свещенниците (равините) който първи :ТУК: надигат глас срещу ционистката диктатура.
Report Spam   Logged

samvoin
Guest
« Reply #39 on: August 16, 2010, 10:57:34 am »

Юноша

Христо Смирненски

Аз не зная защо съм на тоз свят роден,

не попитах защо ще умра,

тук дойдох запленен и от сивия ден,

и от цветната майска зора.

Поздравих пролетта, поздравих младостта

и възторжен разтворих очи,

за да срещна Живота по друм от цветя

в колесница от лунни лъчи.

Но не пролет и химн покрай мен позвъни,

не поръси ме ябълков цвят:

пред раззинали бездни до черни стени

окова ме злодей непознат.

И през облаци злоба и демонска стръв

черна сянка съзрях да пълзи —

златолюспест гигант се изправи сред кръв,

сред морета от кръв и сълзи.

В полумрака видях изтерзани лица,

вред зачух плачове като в сън

и жестока закана на гневни сърца

се преплете с оковния звън.

Аз познах свойте братя във робски керван,

угнетени от Златний телец;

и човешкия Дух — обруган, окован,

аз го зърнах под трънен венец.

И настръхнал от мрака на тази земя,

закопнях, запламтях и зова:

— Ах, блеснете, пожари, сред ледна тъма!

Загърмете, железни слова!

Нека пламне земята за пир непознат,

нека гръм да трещи, да руши!

Барикаден пожар върху робския свят!

Ураган, ураган от души!...

И тогава — залюбен в тълпите, пленен

от лъчите на нова зора, —

без да питам защо съм на тоз свят роден,

аз ще знам за какво да умра.

"Работнически вестник", 2 септември 1922

Report Spam   Logged
Pages: 1 2 [3]   Go Up