Защо не отидеш в Златоград, или в Ксанти да попиташ мюсюлманите като какви се определят по - народност?
Познавам помаци от Златоград, опрдеделят се като помаци. Знам, че има и такива, които преди по време на натиска са се определяли като българи зорлем, а има и асимилирани помаци, които се определят като българи.
А Полковник Серафимов и Мустафа - Маню Шарков и те ли се определяха като "помаци"?
Винаги е имало некадърни, натягащи се индивиди, които за службичка лизеха на властимащите задника такива имаше и сред нас турците. Един от тях е любимеца ти Ахмед Доган. Като студент тройкаджия през летният пек вместо да отиде на море като българите или на поле като нас турците, той ровил костите в в турските гробища е Шуменският край и после във вестник Заря се хвалел, че бил намерил кръстове
. Човек, който му напомни този епизод състудента му Методи плати с живота си. Затова вие българите разрешавате днес на този сатана да краде колкото си иска. Познай къде са другите гъотверени ? - В Дуписе
.
Ами българите - мюсюлмани край Волга, така наречените чуваши, и те ли са "помаци" или са отделна народност?
Засега ще те поздравя с една песен на прабългарски език. Аз турчина , правоверният и те братята ни татари правоверни не сме загубили езика на дедите си. Аз я разбирам тази обща с прабългарите братовчедка на 95 %, а ти "българино"... ?
http://www.youtube.com/watch?v=6143jKQwNf8&feature=related
Кой е асимилираният тук ? Те, които говорят на езика на пра-пра дедите си или ти тюрко-българина, който неможе да ги разбираш ? Кой кого заблуждава ? Ти си жертва на славяно-шовинизма. Проповядваш езика, културата и религията на тези, които са те асимилирали и откраднали идентичността ти, че даже и мен ме караш да пиша на езика на славяните, а не прабългарите защото ти безвъзвратно си загубил идентичността си и нямаш и представа от езика на Аспарух.
Köküne dön yalnız asker sen dedelerının dilini bile unutmuşsun ! Накарай някой турчин да ти преведе това изречение на езика на прабългарите-тюрки. На истинският български език.
П.П- За останалата ти приказка от 1001 нощ ще отговоря друг път, че стана късно в индианската земя.