OTTOMAN
|
 |
« on: July 27, 2010, 02:26:08 pm » |
|
Самотнивоине ти пак си забъркал каша бе приятелю. Ти понякога четеш ли това което пишеш? Не сме длъжни да си напрягаме мозъците в загатване на твоите мисли нали? Определи най сетне дали ще разсъждаваш с чувствата или с логиката. Какво значи, «Аз в Рибново не знам да има друг етнос освен българският, както и някой да говори друг майчин език, освен българският /родопски диалект/» Да ти обяснявам ли или че в родопите българска етническа группа няма? И откога днешният българският език има родопски диалект? Ръвта на тези хора по родопските села няма нищо общо с чистата българска кръв. Или какво искаш да ни внушиш с това Както не знам и в някое туркоезично село, да се празнува с особено въодушевление 3 - и март, с каквото тази година се празнува в Рибново, където е видимо че редом с останалите българи считат че на този ден е настъпило тяхното Освобождение и са припознавали Османската империя като поробител /иначе не биха си оставили толкова българи - мюсюлмани костите край Одрин/. Проповядваш национализъм ли? Какво празнуваш на 3 март бе приятелю Освобождение или истинското си поробване? Помисли си за чистката на руснаците през тези години. Или ти е малко мозъчето и не го разбираш? Още един бисер на болен мозък «аз въобще примерно не считам гърците за православни и поставям Православието на сърбите под съмнение, но както и да е това.» Това е най извишеното ти изказване гений на невежеството. Ти май си мислиш че православието е българска религия? Никога никой не ти ли е казвал че Източно православната църква произлиза от Гърция? Че Гърците са приели християнството в този си вид много преди балканските народи да са знаели за християнството? И кой си ти че се съмняваш в религията на другите? Кой ти е дал това право? Още един бисер «То можем силно да спорим и колко от турците са баш мюсюлмани, особено у нас които съм срещал и се определят като такива, ама хайде.../.» Това е още по голяма подигравка с религията не се ли усещаш? Пак ще ти кажа никой не ти е дал право да решаваш кой каква религия изповядва и кой колко вярва. Няма баш мюсюлмани има само мюсюлмани. Пореден бисер «Това не значи че в тази посока са постигнали цялото това съзаклятие такива успехи, каквито си въобразяват, щом в Рибново все още се тачи 3 - и март и така ще бъде во веки веков!» Това няма да коментирам. Само мисля че има нарушение на правилата на форума. Предлагам да се разгледа участието на Самотниятвоин в този форум.
|
|
|
|
|
|