Serbest Forum
February 17, 2025, 01:38:20 pm
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length

Home Help Gallery Staff List Login Register  

Правила на Сербест Форум!!!

Pages: 1 [2] 3 4 ... 11   Go Down
  Print  
Author Topic: Правила на Сербест Форум!!!  (Read 9353 times)
Atilla Blazhev
Hero Member

Севлиево

« Reply #15 on: April 25, 2010, 03:21:26 pm »

Такива  луди хора в нормална страна като САЩ не биха излязли от затвора заради ксенофобските си изказвания. Ако имат бизнес или притежават имоти  биха им отнели всичко чрез дела за расизъм.

Сербест, ти за това ТУК ли говориш? ами само погледни в една държава като САЩ за какви дребни неща съдят по една камара години затвор. Тези виртуални форумни герой, а инак реални мишки братчето ми, за тоновете расистки материал сигурно ако имат по 100 живота дадени им от АЛЛАХ, то тези животи със сигурност ще ги прекарат доживотно в затвора. Могат да оплюват САЩ че е диктаторска система, че е полицейска държава, но там хората строго съблюдават дали се спазват законите, а не като тук, законите са една отнесена констатнтна величина, от която никои не се претиснява и не спазва. Спазва се само за дребни риби като нас, който се стараем да живеем мирно и тихо, но за политическите шарлатани и престъпници законите изобщо не важат за тях.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Българин 18 г. зад решетките в САЩ Осъдиха Ивайло Иванов за свастики

Българинът Ивайло Иванов бе осъден в Ню Йорк на 18 години затвор за незаконно притежаване на оръжия и антисемитски прояви, съобщава електронното издание на местния вестник "Бруклин ийгъл. Присъдата, издадена от съдията от Върховния съд на Бруклин Нийл Джон Файъртог, бе очаквана, след като по-рано този месец 39-годишният Иванов се призна за виновен. В замяна на това той получи по-малко наказание. Като част от споразумението с прокурорите, българинът се отказа от правото си да обжалва присъдата. Преди официалното прочитане на присъдата, Ивайло Иванов заявил, че само е рисувал със спрей нацистки свастики, за да привлече вниманието към антисемитизма. Той определил притежавания от него арсенал от самоделни бомби като странно хоби и признал, че по онова време е взимал амфетамини. "Моите намерения и мотивация... за извършването на това престъпление от омраза не бяха основани на антисемитизъм; бе точно обратното", уверил Иванов, който бил облечен в еврейска религиозна дреха. Той обяснил, че е действал заради "нашата толерантност към един добре известен антисемит" - намек за иранския президент Махмуд Ахмадинеджад, който призовава за изтриване на Израел от картата. "По същество тя отваря вратата за всички с подобни убеждения да дават израз на своята омраза и антисемитизъм без последици", предупредил Иванов. Българинът поднесъл неколкократно извиненията си на града и на еврейската общност. Той уверил, че арсеналът от оръжия и бомби, които държал в дома си, не бил предназначен да навреди на никого. В реч, която произнесе на 24 септември 2007 г. в Колумбийския университет в Ню Йорк, иранският президент заяви, че страната му не признава държавата Израел, тъй като тя се основава на окупацията и расизма. Същия ден, Ивайло Иванов изрисувал със свастики автомобили, тротоари и синагоги в Бруклин. Българинът бе арестуван през януари 2008 г., след като по грешка се прострелял в пръста и отишъл да потърси помощ в болница. Това позволило на полицията да влезе по следите му и да открие оръжейния арсенал в неговия дом, припомня БТА. АСН
Report Spam   Logged

Atilla Blazhev
Hero Member

Севлиево

« Reply #16 on: April 25, 2010, 03:27:13 pm »

Тези дни тук, ще седна и от начало ще започна последователно да извличам бисерите на атакаджийте Сербест. И всичкото ще е единственно и само обида и призоваване към геноцид над мюсюлманското население не само в българия, но и в света. Чисто и просто ще ги селиктирам така всяка една тема отнасяща за ксенофобия ще я приложа, но изчакай малко време, това е много материал братче, седмици ми трябват за да го извлека, няма да ми е лесно, но каквото от мен зависи, ще го сторя.
Report Spam   Logged

Serbest Korkmaz
Global Moderator
Hero Member

« Reply #17 on: April 25, 2010, 03:55:20 pm »

Тези дни тук, ще седна и от начало ще започна последователно да извличам бисерите на атакаджийте Сербест. И всичкото ще е единственно и само обида и призоваване към геноцид над мюсюлманското население не само в българия, но и в света. Чисто и просто ще ги селиктирам така всяка една тема отнасяща за ксенофобия ще я приложа, но изчакай малко време, това е много материал братче, седмици ми трябват за да го извлека, няма да ми е лесно, но каквото от мен зависи, ще го сторя.

Благодаря ти Мустафа . Ако може направи скриншот на материалите, защото като им стане горещо тези мишки могат да изядат помията си и да се направят на ни лук яли ник лук мирисали. Даже клеветници могат да ни изкарат Grin !
[/b]
Report Spam   Logged
Atilla Blazhev
Hero Member

Севлиево

« Reply #18 on: April 25, 2010, 04:12:23 pm »

Благодаря ти Мустафа . Ако може направи скриншот на материалите, защото като им стане горещо тези мишки могат да изядат помията си и да се направят на ни лук яли ник лук мирисали. Даже клеветници могат да ни изкарат![/b]

Надали ще тръгнат да си трият постингите прекалено много са. Но за всеки случай ще изпонаправя снимки на всичката им плесен на компютърът ми, за да не се загуби нещо случайно.
Report Spam   Logged

silvia
Guest
« Reply #19 on: April 26, 2010, 09:18:16 am »

Това тука не е форум на "Атака".
Надявам се, че не искате и да бъде.

Ако искате да спорите с атакаджиите - към тях се обърнете.
Да пускате тук непрекъснато цитати от друг форум, за да покажете може би колко са лоши всички, които не са мюсюлмани, да искате непрекъснато да демонстрирате с примери една крайност, за да оправладавето може би насъскването на друга, е всичко друго, само не и опит да се отхвърлят крайностите. Има хора, впрочем, и аз познава такива - които и във форума на "Атака" ги банират и трият, и тук... За голямо съжаление.
Някои може би искат светът да е прост и едноизмерен, но той не е такъв. Не отблъсквайте точно онези, които мислят със собствените си гласи, без значение дали за едно нещо ще са прави, за друго не, без значение дали за едно ще са на вашето мнение или становище, за друго - не. Това всъщност значи диалог и демократично пространство - място, където не всички мислят еднакво.

Report Spam   Logged
silvia
Guest
« Reply #20 on: April 26, 2010, 09:38:32 am »

Ние истинските патриоти ( да ние сме истинските патриоти ,а не ксенофобите от Атака ) и демократи трябва да съберем такива изказвания и да изпратим до Президента на САЩ, на ЕС и до Министър-Председателя на България и да им благодарим за сплазването на законите в България.

Фюрерът на тези, които искат да " прекарат всички мюсюлмани по нож" днес е Председател на Парламентарната група по националната сигурност и е бил щедро спонсориран от Ахмед Доган лидер на уж ДПС.

Ще помоля Мустафа лично или ако не иска лично нека да предостави пак изявленията от форума към официоза на Атака аз да ги предостави на горепосочените инстанции. В САЩ ще ги изпратя и до Хилари Клинтън нека Държавният Департмент ги има предвид, когато подготва докалада за България за тази година. Ще ги изпрратя и до CNN,Asociated press , DW ,BBC нека целият свят види ,кои са партньорите на на правителството в България.

Нашият форум трябва да бъде инициатор на такива мероприятия дами и господа. Само така ще бъде полезни на българският народ да се освободи от фашизираните лумпени от Атака.

Силвия казва не обиждайте България. Макар, че никой досега не е правил това. Страна, която позволява такива груби нарушения на човешките права заслужава най-обидните думи, които съществуват на този свят. Но ние сме интелигентни хора и няма да го направим.

Аз само ще я критикувам като каза ,че България е една объркана страна с огромен процент от хората с тотално объркана морално-ценостна система. На уличен език това означава, че са луди. Например този Аменхотеп минава за тартор в форума на Атака. За какво питам аз ? Затова ,че иска физическо унищожаване на мюсюлманите.

Това са подсъдни неща в целият свят. Волен Сидеров е престъпник само заради форума на Атака. Престъпници управляват управляваха България по време на тройната коалиция ,както виждате и днес престъпник е начело на Комисията по ДАНС.
Ъози престъпни к днес има пълната власт прозиолазля от народа да преследва такива като Сербест Коркмаз .
За какво ? -Затова ,че иска Мир, Справедливост,Равнопоставеност, и Просперитет в България. Те не искат това те искат : Мюсюлманите под ножа. И ахмед Доган им давал пари затова.
Такива  луди хора в нормална страна като САЩ не биха излязли от затвора заради ксенофобските си изказвания. Ако имат бизнес или притежават имоти  биха им отнели всичко чрез дела за расизъм.

Тези, които казват ами народа не е виновен затова жестоко грешат. Властта на Волен Сидеров е произлязла от народа.
Фюрера и станал Председател на комисията на ДАНС с решение на българският парламент. Всички бългаски граждани са виновни за съществуващата кесенофобия в страната. Най-малкото с това ,че мълчат за тези фашистки изказвания.

P.S.- Ако Бойко Борисов посети Кърджали нека местни мюсюлмани да му благодарят за изказвания като на Аменхотеп.
Аз считам за обида към всички добронамерени пищещи сравняването на форума с фашисткият форум на Атака.
Нашата Силвия пак почна да се еб.ва, форумът бил заприричал на форума на Атака. Силвия чела ли си някъде в този форум обратното: "На всички мюсюлмани под ножа " ?

Аз мисля, че такива изкавания като на Силвия за очерняне на форума не трябва да се допускат на открито, защото с това само се цели себеизтъкване. Виждате ли ме колко съм патриотака. Да голяма патриотка : която тръгнала да защитава България преди да бъде обидена, но за "Мюсюлманите под нож" мълчи. Форума няма нужда от двуличници.

Считам ,че критиките към форума трябва да бъдат отправени само и единствено на лични към админа и модераторите с цел ако са градивни да се помогнат за правилното градене.

Ако нищо друго не правите, освен да четете форума на "Атака", наистина трудно бих могла да ви кажа каквото да ви кажа. Има толкова много българи, които нито влизат, нито пишат, нито четат този форум; вие ката ден ли влизате там да четете?

Колкото до Волен Сидеров и до партия "Атака", много пъти бях написала в стария Сербест форум, че тази партия никога нямаше да влезе в парламента, да придобие за това достатъчно електорална подкрепа, ако преди това ДПС не беше започнало твърде много да злоупотребява с власт. (ДПС, впрочем, ако някой не помни, съществува от 20 години, "Атака" - от доста по-малко.) Аз съм човек, който все пак през цялото време е следил политичесдкия живот на тази страна. И добре знам, че през 1999 г. примерно тук имаше някакви националистически формации, които един файтон избиратели имаха, те бяха карикатурни малко или повече в очите на мнозинството избиратели.

Впрочем, ако днес, през 2010 г., искате да се борите срещу ДПС и срещу "Атака", провокирайки крайни настроения, вместо да ги туширате, нито срещу "Атака" ще се преборите, нито срещу ДПС. ДПС ще продължава да звучи "по европейски", колкото е еднолична, особена и свървана с много злоупотреби да е тази партия. А "Атака" ще продължава да пробутва един твърде елементарен, карикатурен патриотизъм, срещу който гласовете на нормалните хора, които не са никакви фенове на Сидеров, може и да не се чуват толкова, защото нормалните хора не размахват лозунги, не пишат глупости по националистически форуми, не гонят никого, не крещят.

Report Spam   Logged
balkanturk
Guest
« Reply #21 on: April 26, 2010, 10:00:43 am »

Ако нищо друго не правите, освен да четете форума на "Атака", наистина трудно бих могла да ви кажа каквото да ви кажа. Има толкова много българи, които нито влизат, нито пишат, нито четат този форум; вие ката ден ли влизате там да четете?

size]

Ne vajno kolko bulgari vlizat v foruma na Ataka. Vajno e che tova e forum na oficialnoto pechatno izdanie na partiya Ataka i v nego se otpravyat prizivi za fizichesko unishtojenie na etnicheski malcinstva-turci,cigani i evrei.Vsochki zapadni medii,Evropeyskiyat parlamen,Darjavniya departament na USA i instituciite v Bruksel shte badat osvedomeni sas bogat snimkov material za tova kak se tolerira v Bulgaria nasajdaneto na etnicheska i verska netarpimost i razpalvaneto na rasova omraza.Partia Ataka tryabva da bade zabranena sas zakon a liderite i da lejat pone po 20 godini v zatvora.
Report Spam   Logged
Mod_1
Guest
« Reply #22 on: April 26, 2010, 10:13:47 am »

Ако нищо друго не правите, освен да четете форума на "Атака", наистина трудно бих могла да ви кажа каквото да ви кажа. Има толкова много българи, които нито влизат, нито пишат, нито четат този форум...

http://www.alexa.com/siteinfo/vestnikataka.com#trafficstats

http://www.alexa.com/siteinfo/news.bg#trafficstats

http://www.alexa.com/siteinfo/dnevnik.bg#trafficstats
Report Spam   Logged
silvia
Guest
« Reply #23 on: April 26, 2010, 10:17:41 am »

Ne vajno kolko bulgari vlizat v foruma na Ataka. Vajno e che tova e forum na oficialnoto pechatno izdanie na partiya Ataka i v nego se otpravyat prizivi za fizichesko unishtojenie na etnicheski malcinstva-turci,cigani i evrei.Vsochki zapadni medii,Evropeyskiyat parlamen,Darjavniya departament na USA i instituciite v Bruksel shte badat osvedomeni sas bogat snimkov material za tova kak se tolerira v Bulgaria nasajdaneto na etnicheska i verska netarpimost i razpalvaneto na rasova omraza.Partia Ataka tryabva da bade zabranena sas zakon a liderite i da lejat pone po 20 godini v zatvora.

Съгласна съм, че за крайни националистически изявления трябва да се сезират, уведомят Европейският парламент и други институции.

Искате ли обаче тук, в този форум, непрекъснато да спорите задочно с атакаджиите, да ги корирате, цитирате, издирвате техни крайни мнения и пр.? Ами ако искате, това направете. Така обаче един ден - не че бих искала да се случи -  атакаджии, не някакви други, може би ще станат по-честите гости на този форум. Ако им стане интересно, ако намерят тук повод за собствените си "вдъхновения", може те да почнат да влизат тук толкова често, колкото вие влизате там.

Report Spam   Logged
balkanturk
Guest
« Reply #24 on: April 26, 2010, 10:19:25 am »

A otdelen vapros e Silvia , s kakvo se zanimavat mladejkite organizacii i tehnite taka narecheni ''fizkulturni drujestva'' na partii kato VMRO,BNS i Ataka. Da ti kaja li che v tezi fizkulturni drujestva oshte ot malki gi nadahvat sreshtu turcite , obuchavat gi da boravyat s ognestrelno boyno orajie i t. n. I tova pod blagosklonniya pogled na bulgarskite vlasti. Sega pri tova pravitelstvo hepten se razgashtiha.Za kakvo li se gotvyat ? I ya mi kaji  ako turcite v Bulgaria sformirat takova drujestvo i zapochnat voenna podgotovka kakto pravyat pishman nacionalistite kakvo shte stane? Shte graknete che tova sa provokacii i ne znam oshte kakvo.Dvoynite bulgarski standarti gi znaem.
Report Spam   Logged
silvia
Guest
« Reply #25 on: April 26, 2010, 10:25:09 am »

Не разбирам защо точно си пуснал всички тези линкове - смяташ ли примерно, че в. "Дневник" е националистически, расистки, не знам какъв вестник?

И още нещо - трафикът, който се отчита и за сайта на в. "Атака", както и за всеки други сайт, не отчита етническата принадлежност на читателите, нито мотивацията им да влязат. Кой може да каже колко хора, които са отваряли този сайт, го отварят, защото им харесва как се списват материалите там, и въобще идеите на "Атака" им харесват, и колко подобни на теб примерно хора, по съвсем други причини т.е., влизат?

Report Spam   Logged
balkanturk
Guest
« Reply #26 on: April 26, 2010, 10:35:00 am »

Sportno drujestvo '' Edelvais''  Angry

Националната гвардия по немска телевизия

http://www.youtube.com/watch?v=Qv41r4G3_w8&feature=related

Report Spam   Logged
Mod_1
Guest
« Reply #27 on: April 26, 2010, 10:37:06 am »

Не разбирам защо точно си пуснал всички тези линкове - смяташ ли примерно, че в. "Дневник" е националистически, расистки, не знам какъв вестник?

Има толкова много българи, които нито влизат, нито пишат, нито четат този форум

Май не ме разбра. Дневник и Нюз Бг са едни от най четените и ги сравних. Не съм казвал, че са расистки.

И още нещо - трафикът, който се отчита и за сайта на в. "Атака", както и за всеки други сайт, не отчита етническата принадлежност на читателите, нито мотивацията им да влязат. Кой може да каже колко хора, които са отваряли този сайт, го отварят, защото им харесва как се списват материалите там, и въобще идеите на "Атака" им харесват, и колко подобни на теб примерно хора, по съвсем други причини т.е., влизат?

Така е. Но същото се отнася и за Дневник и Нюз.БГ. Вижда се,че рейтингът на Атака е по висок от посочените за пример.
Report Spam   Logged
silvia
Guest
« Reply #28 on: April 26, 2010, 10:44:01 am »

A otdelen vapros e Silvia , s kakvo se zanimavat mladejkite organizacii i tehnite taka narecheni ''fizkulturni drujestva'' na partii kato VMRO,BNS i Ataka. Da ti kaja li che v tezi fizkulturni drujestva oshte ot malki gi nadahvat sreshtu turcite , obuchavat gi da boravyat s ognestrelno boyno orajie i t. n. I tova pod blagosklonniya pogled na bulgarskite vlasti. Sega pri tova pravitelstvo hepten se razgashtiha.Za kakvo li se gotvyat ? I ya mi kaji  ako turcite v Bulgaria sformirat takova drujestvo i zapochnat voenna podgotovka kakto pravyat pishman nacionalistite kakvo shte stane? Shte graknete che tova sa provokacii i ne znam oshte kakvo.Dvoynite bulgarski standarti gi znaem.

Аз от тебе чувам, че младежките организации на ВМРО, БНС и "Атака" се занивали с това да обучават деца и младежи да боравят с огнестрелно оръжие. Ако това е вярно, би било много чудно, че не се е появило като новина никъде в цялото шарено, многообразно медийно пространство. Трудно е в днешно време да скриеш нещо напълно от публичното внимание. Във всеки случай не смятам, че това може да ни реши проблемите - боравенето с огнестрелно оръжие - то може само да ги задълбочи. В България поне по закон за притежанието на огнестрелно оръжие се иска разрешително. И стрелянето въобще (ако изключим многото баровци, мафиоти и техните бодигардове; както и това, което е останало от армията)  се практикува само в клубовете по спортна стребва.

Ако все пак се случват някакви подобни тайни обучения, те не биха били законни, струва ми се.
Не знам откъде имаш подобна информация и дали тя наистина е вярна -
аз поне, както вече споменах, за първи път чувам такова нещо.

Report Spam   Logged
balkanturk
Guest
« Reply #29 on: April 26, 2010, 10:52:38 am »

Cheesy Tay li. Ami pogledni klipovete. Te sami se reklamirvat v internet. A bulgarskite vlasti se pravyat na ni luk yali ni luk mirisali. I gleday do kraya vtoriya klip .Vij kakvo kazva predstavitelkata na pravozashtitnata organizaciya. Nikakvi deystviya ne se predpriemat kogato bulgarin ubie nyakoy ot malcinstvata ! Tova e konstataciya na bulgarska organizaciya.
Report Spam   Logged
Pages: 1 [2] 3 4 ... 11   Go Up
  Print  

Jump to: