Uvajaemi e_fatihan,
Yavno ne si zapoznat s tazi tema. Predlagam ti da ne ya komentirash.
Tvoite veroyatnosti za pomagachite bi tryabvalo da ima i nyakakva osnova. Kak mislish po kakav nachin sa pomagali na завоювателите? Kakvo e oznachavalo da pomagat i kak se e osashtestvilo tova na praktika? Prilika na dumi ili igra na dumi moje da se pravi po mnogo nachini nali?
Следя от години форума и с интерес наблюдавам развоя на нещата. Няма как да не спомена че съм впечатлен от идеите и познанията на няколко потребители, които споделят интересни постинги и извън настоящия форум. В интерес на истината не успях да се привържа към тази платформа. Сега вероятно идва въпроса, от къде идва тая не-мотивираност и защо не ми се пише, и дори не ми се чете. Ами отговора е много елементарен: Убеден съм че много читатели са забелязали невежеството в коментарите написани от някои потребители и особено просташките мнения на лицето с ника "OTTOMAN". Наистина не мислех да го казвам направо но провокиран от начина му на посрещане за "Добре дошъл" ме накара да си излея душата. Турците в СИ България били пра-българи, ДНК-то им еди какво си. Доста му е объркана главата и акъла му е останал в посланията на "възродителния процес". Наистина няма смисъл да се спори и пише с хора които ме съмнява да имат завършен 8-сми клас. Жалкото е че шовинистите макар и злобни, са със много по-голям интелект от такива палячовци и на върха на всичко се изгражда грозна картина за турския елемент в България. Предполагам че просто от добри намерения се толерира от администратора смешното или по-скоро малоумно поведение на такива лица. И все пак не ми е ясно за какъв "чомак" такъв индивид е модератор във форум. Не е ли ясно че това само отдалечава от идеята за нашата кауза която има нужда от подкрепата на широка маса, но не и водачеството на представител без интелектуален багаж. Имаме нужда от финансиране, широка пропаганда и най-вече от действия. Обратно, видимо непросвтенени "чешити" само наливат масло в кандилото на булгаристанските служби водени от Държавна сигурност /ДС/ и техните пипала като ДпС. Целта е да се преспи турската маса и в края на краищата да се унищожи духовно и физически всичко турско, било с асимилация или изселване. Може би звуча грубо но не намирам смисъл да се мълчи че в случай ми се е отдал повод от поредна провокация от кух източник. Просто все някой трябва да каже че форума се грози и така се пропъждат доста случайно попаднали читатели.