Serbest Forum

Български Форум => Мястото на Atilla Blazhev => Topic started by: Atilla Blazhev on February 06, 2013, 06:26:34 pmTitle: Кой кой е в България
Post by: Atilla Blazhev on February 06, 2013, 06:26:34 pm
Помаците искат възможност за самоопределение

(http://bnr.bg/sites/horizont/society/bulgaria/PublishingImages/23431/13-02-06-82207_1.jpg)

Да се даде възможност на помаците да се самоопределят, а не да се причисляват към българите или турците, поискаха от Европейския институт "Помак".

Помаците могат да бъдат мост между балканските страни и искането да имат право да се определят като такива не е прокарване на външна политика, обясни председателят на Европейския институт "Помак" Ефрем Моллов:

Нашето финансиране по никакъв начин на института не е свързано с някакви турски пари или с някакви турски дарения.

Според представителите на Европейския институт "Помак" държавата и медиите създават икономически и административни пречки помаците да живеят добре. Рамадан Кехайов обясни:

Тези, които ни разделят, политиците и различните партийни величия, които винаги по време на избори се опитват да играят с така наречената етническа карта.

От сдружението посъветваха държавите, които тепърва ще влизат в Европейския съюз, първо да решат проблемите си с малцинствата.


Title: Re: Кой кой е в България
Post by: Atilla Blazhev on February 06, 2013, 06:54:09 pm
"Искат да им се даде възможност да се само определят помаците на каквито те си решат. А бе кой ги пита тези помаци бе. Помаци ще ми бъдат. Я един нов възродителен процес, и да си научат истинският си произход. Кой са те че ще казват на какви ще се само определят. Ами така де. Живеят в BG и са BG граждани и това автоматично ги прави и етнически българи".

Подобни заплашителни изказвания, ще зазвучат от страна на разни националистически говеда, относно желанията на хората да се само определят на каквито те си решат. Защото в крайна сметка, помаците са си отделни индивиди, родени, възпитани, отраснали както всички останали нормални хора и деца на тази тук свещена за всички ни земя. И на тази база, тези хора са узрели за това да се само определят на каквито си искат. Не може някакви си невежи националистически нещастници, да им казват на хората те какви са по произход, при положението че те нито са им родители, нито пък най-малко настойници, че да им казват унизително как да се държат и на какви да се имат.

Иска помакинята да ходи с шалвари, ОК! традиционна модна линия. Иска помака да носи брада като салафит, добре, нова прическа, и пак модна, но този път бръснарска линия. Само не мога да разбера. Какво толкова се дразнят малцина на това, че хората искат да се носят като пингвини. Ами така им харесва, нека да си ходят. Не ми пречи, нито пък искам да ми се пречи. А и Помаците не са малки деца, че да бъдат постоянно принуждавани и превъзпитавани тези хора на какви да се чувстват. Ама били насила ислямизирани.

Добре бе Холам.

Като са насила принудени за да приемат исляма, кой ги спира сега да се откажат от него? и да преминат в християнството. Що за безумни твърдения, че са били насила по мюсюлманчени. За да не искат да приемат УЖ старата им вяра, ами значи не са карани на сила, а по свое желание са го приели този насила наложен Ислям. Защото в крайна сметка, хората казват. Ние сме помаци, и точка по въпроса. Инак всичко останало е израз на враждебност към тези хора, и открит шовинизъм. ОК! И славяни да са помаците. На мен не ми пречат. Но важното е че се наричат помаци, и за мен са помаци, а не българи, турци, джагатайци и джинджифайци, понеже някой си така е казал, или каквито и да са били други.

Убеден съм че турската държава никога не е имала етнически претенции към помаците, защото в самата Turkiye в състава на турската държава съвместно си съжителстват 75 народности, и помаците са 76 народност. Помаците, единственото което им е общото с тюрките, и гьок-турците, като единственото което обединява тюрки и помаци, е исляма, като една общо споделяна вяра в сунната. Но инак пак го казвам. Помаците имат пълното право да се само определят ако искат и на марсианци. АЗ лично ги приемам за равноправни на мен хора, на събратя по вяра, може да не сме една кръв с тях, но важното е че сме една вяра, и споделяме сходни верски убеждения.

И това са хора, с всичките им права и задължения, и като такива смятам да ги приемам и за в бъдеще време. А не да бъдат разглеждани помаците като черноработниците на търтеите, знаещи само да хленчат и да мрънкат, и да си търсят вечните си изкупителни жертви, за собствените си неудачи, в преизпълненият им комплексиран живот. И няма да позволя! Казвам го най-категорично. няма да позволя. Някакви си себични националистически малоумници, да ми казват заставайки ми насреща агресивно, аз как трябва да мисля, и как да разсъждавам за помаците, за торлаците, и за когото и да е било, в нашата обща Родина.

Нека някой да опита да ми казва на сила какво трябва да ми е мнението, или убеждението ми, и най-вече как да си обичам родината и всичко свързано с нея, и му обещавам че денят на страшният съд ще настъпи за него незабавно. За един за много малко щеше да настъпи, но му го предотвратиха дадени мои съветници, съветвали ме да не се занимавам с него.

Така че благоразумно е да бъда, и не само АЗ, но и мнозина като мен държани настрана от всякакви претенции, да се занимават и провокират опасни тенденции, че накрая от провокатори, на провокирани ще се окажат те, а не провокираните първоначално.

За това да си стоят мирно и кротко на задните си части, за да няма чудеса в живота им безполезен след това, като задължително други ще им бъдат виновните за техните им неприятности след това...


Title: Re: Кой кой е в България
Post by: Atilla Blazhev on April 08, 2013, 06:40:07 pm
Казват някой същества, че по времето на Станишев е било много хубаво. Ами добре. Нека да поразгледаме хубавите и лошите страни за предпоследните четири години, 2005/2009 година, по времето на Станишев, Сакскобурготски и Доган. Хубавите страни на Станишев. Повишаването на пенсиите и заплатите. ХМ! чудно, от половин час се опитвам безпристрастно да си напрегна мозъка за други хубави и положителни неща направени от Станишев, и честно казано, не мога да се сетя. Нека сега да погледнем лошите му страни.

Подписването на супер неизгодните за България договори с руската страна, относно по доставката на природен газ и петрол.

Повишаваха се действително пенсиите и заплатите, за известно време, и респективно цените вървяха след пенсиите и заплатите, изяждайки инфлацията повишените пенсии и заплати.

След това. Убийствена корупция, и пълната абдикация от задълженията си на държавният апарат. Кражби и присвоявания с милиарди, и спрени евро-субсидии заради батко и братко. 2005 година, наводненията в Цар Калоян, и до сега има не обезщетени хора.

2006 година. Беше година на бум на престъпността и отвличаният с цел откуп.

Пак през същата 2006 година. Едно от най-зловещите убийства, на две непълнолетни деца и момичета в Пазарджик. И упоритият отказ на Станишевите прокурори да разследват истинските подбудители и извършители, на това нечовешко, и брутално убийство, на тези две деца, и момичета, нека Бог да им упокой душите.

Лятото на 2006 година. Протеста на миньорите, протест окървавен от станишевата милиция тогава, и репресираните по РПУ-та и МВР-та стачкуващи миньори, и последвалото смазване на протеста им на хората, с палки и щитове.

Пролетта на 2007 година месец май. Протеста на работниците от комуналните услуги, и последвалата смрад по улиците на София, от неприбраната смет от контейнерите.

2007 година. Две момичета приятелки от деца, пътуващи в личният и автомобил на едното момиче, шофирайки по улицата Алабин в София, пада цяла масивна част от много стара сграда, строена през деветнадесети век, и ги примазва до смърт в собственият им автомобил гробница. И до сега няма наказани и осъдени безотговорни общински служители по относно обезопасяването на въпросната сграда убиец в София. И този случай е потулен още тогава от станишевата администрация, понеже и там се преплитат престъпните схеми на комунистите и станишевите пей сърчица, в градоустройствените канцеларии на общинските администрации.

2007 година. Протестите на учителите, и последвалата станишева цинична подигравка с тях и трудът им.

2007 септември месец. Циганските метежи от Виетнамските общежития, и заплахите за взривяване на етническият мир в България, от дадени среди и политически партии.

Полицейските пушения на цигари на открито, и пиене на минерална бутилирана вода. С две думи, негласните полицейски протести през 2008 година, и оплаквания им за окаяният им вид на полицаите, от към униформи, не добрите условия на труд за полицейските служители.

Взривът на улично-магистралният бандитизъм, и не малкото ограбени турски гастербайтери по пътищата на България, и последвалите откази от адекватни разследвания, от страна на станишевата тогава милиция.

Да не говорим за взривът на домовите кражби, и пак упоритите откази от адекватни разследвания.

Спрените газови доставки през зимата на 2009 година, и неадекватното изпълнение на аварийните планове за осигуряване на населението със резервен природен газ, и последвалите студени седмици, благодарение на разпродажбата на сребърният резерв, от инертни материали и природни ресурси, от станишева страна, съхранени в специални хранилища, в случай на спиране на доставките по трасетата идващи от Русия (СССР).

Догановите домогвания да става Хидроинжинер и неговите консултации за милиони евро от джоба на българският данъкоплатец през 2008 година.

Пак през същата 2009 година, бруталното разпръскване на протестиращите пред парламента на 14 януари. Хайде, за себе си не смятам да говоря, че Станишев тогава си направи долнопробен предизборен червен PR за моя сметка. Осъждайки ме, показвайки колко е бил заинтересован, пишман престъпниците такива като мен тогава, да бъде ли осъждани, за да замажат очите на ЕК, че се върши някаква съдебно-изпълнителна работа, по осъждането на големи риби. А истинските престъпници, разхождащи се с по не малко висящи дела, се радват на благоволението свише, и бяха, и са все още имунизирани от към съдебни преследвания.

След това упоритият отказ за допускане на ОССЕ да присъства на изборите през 2009 година, наблюдавайки дали протичат свободно и честно изборите в България тогава. И всичкото това като се започне от 2005 година, ами няма година през която година да е нямало или протест, или някое знаково убийство, престъпление или пък протест, срещу криминално-престъпното ръководене на България която я готвят отново и отново да става Губерния на России. И всичкото това е по хубавото време на другарят Станишев.


Title: Re: Кой кой е в България
Post by: Atilla Blazhev on April 08, 2013, 06:40:26 pm
Хайде моля ви кажете ми!? и кое му е хубавото на Станишев и партията му? че аз явно съм малък, и че нищо не разбирам, и нямам със сигурност никакъв реален поглед над нещата, че съм жалка жертва на дивашката западна платена Демокрация, според изразните средства на истинските платени писатели на заплата към Позитано 20.

И това ми го казват същества, имащи се за хора, а са били нищо повече, от едни партийни членове по времето на комунизма, и не си го и крият дори. А би трябвало да се срамуват, от партийната им принадлежност. Че именно такива донесоха бедите на България, с техните малки кражби.

И тези червени консуматори и доброволни подлоги, са довели България до три фалита през цялото им ръководене на България, като не е забравено какво донесе това хубаво БСП на България през годините 1996/1997 година. Защото явно аз съм малоумен и нищо не разбирам, че някакви си мой комшии в блокът ми, се опитват да ме убеждават в обратното, че е било хубаво по времето на комунизма, и по времето на Станишев 2005/2009 година. Но аз пък им казвам. Да не забравяме все пак на Жан Виденов зимата му, че да си правим свободните илюзии, да им вярваме на някакви блудкаво-сладникави приказки от сорта. Ама беше много хубаво през времето на комунизма. И това го твърдят пак тези същите същества, който мислят не с главите си, а с телевизорите и вестниците си, който от там каквото им напишат, за тях е удивителната и безспорна истина, която не подлежи на оспорване.

И от такива червени консуматори, се очаква да са народа на България. Ами честно казано. Аз такива сънародници нямам, а и не искам и да имам. Който да оневиняват комунистическите престъпления, набеждавайки останалите хора, за изцяло техните им престъпления, казвайки че те са ги извършили тези драстични нарушения на всякакви норми и закони.

Ами не искам такива да са ми нито съграждани, нито съкварталци, нито пък най-малко комшии по вход.

Това че ги пиша всичките тези неща тук, не означава че не съм я опровергал въпросната другарка партийна членка и комшийка. Ами не продължих да споря с нея, защото я виждам че е толкова заблудена и зомбирана, че не си заслужава на такива консуматори да им се отварят очите, защото те просто не си го и заслужават като отваряне на очи. Защото никой не им е длъжен да им смила информацията предварително, а те само да консумират като енергийни вампири, до следващото колективно енергийно хранене.

Твърдят че са умни и интелигентни, ами време им е да започнат да мислят сами с главите си който са им на раменете, а не да им мисли някой друг вместо тях, а след това да твърдят че ти си зомбито на което му плащат, за да си изразява собствените си убеждения, понеже мислиш и разсъждаваш самостоятелно, а не се оставяш някой друг злонамерен отпадък да те манипулира, и да те води за носа на сляпо.

А има и друго нещо.

Не искам да водя диспути с такива същества, с такива консуматори, защото ми е проблем осъществяването ми на комуникация с такива същества. Понеже съм нервен и спирхав, и мисълта ми е по бърза от желанието ми да кажа нещо, опровергавайки лъжите и заблудите им, и задължително пропускам несъзнателно много съществени аргументи и неща, с който да ги опровергая в диспута ми с други събеседници, с противоположни на моите убеждения убеждения. Убеждения който ги изразяват по много груб и агресивен начин, налагайки ги без да се интересуват че другите имат мнение по политическите въпроси.

И винаги по тази причина, избирам винаги писмената форма на диспут.

Защото тук като седна пред клавиатурата, и се съсредоточавам сам, без дразнители, и написвам абсолютно всичко което пропускам да кажа в един разгорещен диспут, или във един словесен дуел, без никакви пропуски, а и винаги мога да цитирам дадени изказвания на даден човек, в случай че се отрече от някой свой изказвания. Защото в реалността, каже нещо, и винаги може да отрече че не го е казал, и да се извърти както на него му изнася, или не му изнася. А тук винаги мога да го притисна с написаното от него, и да го изоблича в лъжа, защото всичко е черно на бяло. И поради тази причина, винаги използвам писмената форма на комуникация и контакт с други събеседници къде по желание, къде по нежелание, и тук винаги излизам победител.

Защото до сега не помня да имам срамна загуба, когато съм влезнал в дуел с когото и да е било. Затова сега оставям размислите за хората, и някой друг път, ще си поиграя да изследвам хубавите и лошите страни на комунизма, който е бил премахнат пак според приказките на въпросните същества от моят блок, за да се настанели гадните седесари, а те да са бедни горките, тънещи в мизерия, а си купуват плазмени телевизори зад над 1000 лева, и електро-велосипеди. Карат ми по два, три автомобила, и то на Дизел, но инак нямали пари, и били много бедни.

Два пъти разходки до градове като София си правят. А София е на 170 километра от Севлиево. Аз до едно село на баща ми не мога да си позволя да отида по финансови причини, те до София ми се разхождат. И това са бедняците на България. А бе бедняци бе, живи да ги оплачеш и ожалиш. И това са все същества консуматори, който са видели само хубавите му страни на комунизма, и продължават да му ги виждат, но лошите му страни изобщо не ги знаят, и не ги познават, а и не искат и да ги опознаят, и пак по тази причина си го искат пак онзи техен безметежен и сладък комунизъм, през който се крадеше без лимитно, и се стигна до тези му логично вредни последици, на няколко милиардни външни дългове.

И ако бяхме оставили комунизма, или ако го въведем отново в онзи му познат формат от преди 10.11.1989 година, просто изключително много бързо ще настигнем северно-корейците по жизнен стандарт, и начин на живот, че дори ще ги и задминем в свличането си надолу в бездните на комунистическият ад, който отново ни приготвят.

Просто убедил съм се, че комунизма не е мнение, а е престъпление, и психично заболяване. Да искаш да консумираш, а нищо да не произвеждаш, или ако произвеждаш, то да произвеждаш количественото, като унищожаваш качественото, и будните и мислещите хора да ги прогонваш, и да ги опровергаваш с икономически средства, да им доказваш че не са нужни, и че са излишни в България, за да можеш да се само лансираш ти, неукият и невеж червен селяндур, и партиен БСП член, а мислещата част на нацията ни, да напуска България, за да мие мръсните чинии на Запада и на САЩ по ресторантите им за бързо хранене, и с това да им се подиграваш допълнително, че са неспособни да се само реализират в родината им, задължително провалени от разните натегачи и подлезурковци.

Е аз пък не го искам този уродлив, див съветски тип на сталинов комунизъм. Количеството да определя качеството, и това да е вярната формула за успешно гражданско общество. За останалите не знам, а и не ме интересува за тях и мнението им честно казано. Но това и най-малко няма да ме възпре, или пък да ме откаже, за да им попречвам на такива консуматори, който искат отново и отново да възстановят онова тяхно златно време на безвремие, каквото си беше през комунизма, и да се стремят пак да си го налагат над останалите хора комунизмът им, за да си живеят те сладките си и бохемски сънища, чувствайки се на осмото небе от измамното щастие, от това друг да страда заради теб, за да си ти добре и щастлив. И за това до последно ще си браня свободата и правата си, пък ако ще и да умра след това, и най-малко ме вълнува, или пък ме интересува...


Title: Re: Кой кой е в България
Post by: Atilla Blazhev on May 23, 2013, 10:49:48 am
Документ доказващ, че ДПС е спонсорирала Атака

(http://www.extremecentrepoint.com/wp-content/uploads/2013/05/862931_n_thumb.jpg)

В последните дни, се свалят напълно маските на новата национал-социалистическа кюрдска идилия между трите партии БСП/ДПС и Атака, влизайки в повече от безпринципни коалиции, доказващи че последните две партийни фракции, са рожба на незаконната БКП и наследницата БСП, узурпирайки буквално властта насила, чрез чудовищни лъжи и манипулации, но не и предполагат какъв последен автогол си вкарват сега в момента, с тази им фанатична припряност с която искат да захапят властта, за да могат да крадат и грабят за пореден път BG. До сега все са оцелявали тези престъпни партии и организации, рожба на уродливата БКП, но това ще им е наистина за последно нещо което правят. От там нататък ги чакат не хубави времена, че никой, абсолютно никой на този шибан свят няма да им помогне да се съживят отново. Защото след това и Путин и сбирщината му наречена Русия (СССР) да се готви, а след него и новият им световен ред на богоизбраните илюминатски педали и психопати да се готвят, да се свлекат в ада, подпомогнати от собствената си безмозъчна алчност и ненаситност. Сами си включиха режима на самоунищожение.


Title: Re: Кой кой е в България
Post by: Atilla Blazhev on November 06, 2017, 02:44:00 pm
Оказва се, че подписалите рамковата конвенция през 1998 г. си нямат и на хал хабер от нищо...

1. Не знаят, че дори Конституцията от 1947 г. признава националните малцинство и според нея в паспортите се вписва народността и религията на всеки български гражданин.
2. Не са чели въобще международните мирни договори подписани от България веднага след руско-османската война през 1977/1878 г. и не знаят точно какви права се гарантират чрез тях на тюрко-ислямското малцинство в България.
3. Не знаят какво е национално, етническо, религиозно и културно малцинство.
4. Въобще не са чували идентификационния сигнал на тюркските емисии на Радио София до 1981 г. "- Драги слушатели, започваме излъчването на емисиите ни за НАСЕЛЕНИЕТО ОТ ТЮРКСКИ ПРОИЗХОД В БЪЛГАРИЯ на средни вълни 245, 304, 604 и 855 кHz."
5. Понятие БЪЛГАРСКИ ТЮРКИ Е наложено принудително от диктатора Тодор Живков няма и не може да съществува, както и не може да съществува понятието тюркски българи (Или българи живеещи в Република Турция).
6. Нямат си и на понятие за 585-те тюркски училища през учебната 1936/1937 г. като тяхната бройка нараства двойно в началото на 50-те години на XX в. А през 60-те години безкомпромисно са закрити и плячкосани от БКП.
7. За съществуващите като официален документ относно 3339 вакъфски имота, 70% от които са конфискувани принудително и плячкосани от управниците в България от 1879 г. насам... ДА ПРОДЪЛЖАВАМ ЛИ С ГАФОВЕТЕ НА ТЕЗИ, КОИТО САМО ЗАРАДИ ЛИЧНИ ОБЛАГИ ТВЪРДЯТ И ТРЪБЯТ, ЧЕ СА ГОВОРИТЕЛИТЕ НА ТЮРКИТЕ В БЪЛГАРИЯ?...

(https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/23316572_863053410515973_9183389172453513758_n.jpg?oh=81fdb692c5a639810d0b58bf6c7969aa&oe=5AACCEF7)
(https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/23172788_863053513849296_3643958752584921320_n.jpg?oh=54a46e592e8df8065604e657a3f026d1&oe=5AAB1777)
(https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/23167474_863079650513349_4495669902491986552_n.jpg?oh=b86d8a1d37bc3ce1c1158027a94caa87&oe=5AAC68F2)
(https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/23231402_863052790516035_8367679222961540893_n.jpg?oh=1cd30997ca2e161271000b4fb2abb7e2&oe=5AA71165)
(https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/23172762_863053097182671_7481757734915946556_n.jpg?oh=135a7d712577017f619a64af9d5e43d9&oe=5AA246EB)