Serbest Forum
December 06, 2024, 07:45:54 pm
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length

Home Help Gallery Staff List Login Register  

ПДП- Партия на Демократичният Просперитеm

Pages: [1] 2   Go Down
  Print  
Author Topic: ПДП- Партия на Демократичният Просперитеm  (Read 1297 times)
Serbest Korkmaz
Global Moderator
Hero Member

« on: September 24, 2010, 02:27:51 am »

Времето за празните приказки мина !

Кои от вас искат да участвуват в организирането и учредяването на Партия на Демократичният Просперитет. Първата в България неетническа, модерна, демократична партия в  ръководсвото, на което поне на ниво заместник-председател да има предствител на основните четири етноса и основните две религии в България .

Всички, които искат да се включват тук или на лични нека заявят с какво биха помогнали !

На празни приказки и глупави демонстрации сме "наядени". Имали ли ви за идеята или не? Готови ли сте да сложите "главата си в торбата" за демократичното бъдеще на Родината ни Република България ?  И за изграждане на справедлив обществен договор в страната.

Борбата ще бъде безмилостна жестока. Страхливците да не тръгват. Срещу нас ще бъде цялата мутро-олигархия, която не иска България да се промени и да престане да бъде бананова република - лесна за крадене.

Има ли ви ?

Кой колко сериозни хора може да привлече към идеята ? Предлагам, когато сме готови за учредяването,   то да бъде в Кърджали! Най-мултиетническият град в България.

Молбата ми към вас ще бъде да разпостранявате тази тема по-всевъзможни демократични форуми и начини. Нека тези, които искат да се борят за Мир, Справедливост, Равнопоставеност и Просперитет в България да узнаят и заповядат тук, в Сербест Форум да коментираме кога и къде да се учреди тази универсална, модерна, демократична, неетническа партия.

Report Spam   Logged

Share on Facebook Share on Twitter

OTTOMAN
Hero Member

« Reply #1 on: September 24, 2010, 04:19:02 am »

AZ SAM ZA.

Report Spam   Logged
deniz
Full Member

« Reply #2 on: September 24, 2010, 11:08:34 am »

Здравейте отново! Аз съм - ЗА!
Report Spam   Logged
YUZEIROV
Full Member

« Reply #3 on: September 24, 2010, 06:57:12 pm »

radvamse che zapochvate neshto istinsko. sigorno vi e omraznalo da komentirate s godini. az sam sas vas.

no poneje imam lichen opit vav tazi nasoka,shte premina napravo po sashtestvo.

1.triabva da se zapazi imeto vav sofiiski gradski sad.
2.da se saberat 50 uchrediteli,koito da priemat uchreditelna deklaratsia i da ya publikuvat nai malko vav edin natsionalen vesnik.
3.vav srok ot 90 dni sled publikuvaneto triabva da se organizira uchreditelno sabranie na koeto triabva da prisastvat 500 uchrediteli,koito shte uchrediat partiata i shte priemat ustava i rakovodnite organi.
4.vav 90 dneven srok sled uchredyavaneto na partiata triabva da se vnesat deklaratsiite i molbite za chlenstvo na 2500 chlena vav sofiiski gradski sad.

ima oshte desetina neshta koito triabva da se svarshat no niama da se spiram na tiah za da ne vi otegcha.

vsichko tova iziskva strashno mnogo vreme i pari.
imam izgradeni strukturi koito shte izpolzavam za tazi vasha ideya i za da moga efektivno da vi podkrepia a ne samo na dumi shtevi otpusna 5000 leva kato nachalo i shte vi dam oshte tolkova kolkoto vie uspeete da saberete pomejdu si.
Report Spam   Logged

Uploaded with ImageShack.us
asker
Global Moderator
Sr. Member

« Reply #4 on: September 25, 2010, 01:12:23 pm »

Ето това е нашият Кардеш Юзеиров?

Allah Ragzi olsun Yuzeir seninle,Kardesin Ali  ve Adem Kardeslen.Sizleri Allahim aramizdan eksik etmesin.Sizler cok buyuk isler yaptiniz?Bizlerden pek coklari,hala farkinda degiller?.Gercekci olalim bircogumuz forumlarda  lal-lak'dan baska birseyler yapmadik?

Щях да се отчаям много ако не беше подкрепата ти, но си знаех че  винаги си готов за всичко.
Юзеиров Кардеш,ако евентуално се стигне до това(аз лично малко се съмнявам че от тази инициатива ще излезе нещо(дано съм се излугал)) твоята помощ, опит и знания в тази област ще са много полезни.Жив и здрав да си

radvamse che zapochvate neshto istinsko. sigorno vi e omraznalo da komentirate s godini. az sam sas vas.

no poneje imam lichen opit vav tazi nasoka,shte premina napravo po sashtestvo.

1.triabva da se zapazi imeto vav sofiiski gradski sad.
2.da se saberat 50 uchrediteli,koito da priemat uchreditelna deklaratsia i da ya publikuvat nai malko vav edin natsionalen vesnik.
3.vav srok ot 90 dni sled publikuvaneto triabva da se organizira uchreditelno sabranie na koeto triabva da prisastvat 500 uchrediteli,koito shte uchrediat partiata i shte priemat ustava i rakovodnite organi.
4.vav 90 dneven srok sled uchredyavaneto na partiata triabva da se vnesat deklaratsiite i molbite za chlenstvo na 2500 chlena vav sofiiski gradski sad.

ima oshte desetina neshta koito triabva da se svarshat no niama da se spiram na tiah za da ne vi otegcha.

vsichko tova iziskva strashno mnogo vreme i pari.
imam izgradeni strukturi koito shte izpolzavam za tazi vasha ideya i za da moga efektivno da vi podkrepia a ne samo na dumi shtevi otpusna 5000 leva kato nachalo i shte vi dam oshte tolkova kolkoto vie uspeete da saberete pomejdu si.

Report Spam   Logged

Serbest Korkmaz
Global Moderator
Hero Member

« Reply #5 on: September 25, 2010, 01:37:01 pm »

Asker, kardes senin dedigin bu forumun "lak-laklari" olmasaydi. Ne Yuzeirovlar bilecekti neyin nasil yapilmasi lazim diye. Ne de biribirimizi taniyacaktik. Yakinda birmasiz yazmadim. Nedense Yuzeiroflan sen ustume geldiniz sankim ben suclumusum Bg-da Turkler bataktamis diye.

Bereket Ottoman ve Kartal kardesin yazilarinla Forumu Kircaali Seytan forumun yolunu turmadi.

Yuzeir kardes her zaman oldugu gibi erkek cikti ve madi destegini gostrerdi. Bes bin leva ben de veriyorum baslangic icin. Ve daha cok madi ve zamanimla destege hazirim. Lazimsa en az 3-4 bisnesimi birakip Bulgaristani koy koy gelzmeye hazirim. Ben anliyorum kriz zamaninda herkezin gucu bir olamaz. Fakat islen herkez yardim edebilir.

Biliyorum sana saygim coktur. Fakat asil aci szoleri soylemesi lazim ve sormasi lazim.

Asker kardes sana sorum sudur : Ya sen bu mucaleded varmisin ? Hazirmisin benimle BG-yi koy koye gezmeye ?

Bu forum olmasaydi dahami iyi olurdu. Ben sizlerinj ve siz beni " cama geldigini" nereden bilecektik.

Kim demistki yeni parti kolay olacak. Oyle kolayma mafiyayin miliarlarina karsi mucadele etmek.

Lutfen "Lak-lak" konusma Asker kardes. Sana yakismiyor.

Hadi hazirlan. Ben artik bildigim kahramanlarla konustum. Ve bu isin yoluna cikmaya hazirim. Varmsin ? Bu mucadeleyi daha iyi yonetecigim dersen buyur sen yonet kardes. Ben zaten uzaktan ABD'den yonetmeyi basarili yapamam. Bu is devamli diyerlerinle gorusmekte isityor.

Gerkcekci olalim arkadas. Su an Bulgarsitanda konustuklarimin cogu bana diyorlar: Abim ( gulum) vazgec bu isten, uzuleceksin. Bizim "halk" korkalarin teki oldu. Nekadarda dogru olsan senin arkana durmaktan korkacaklar. Turk komunistlerin zulumu buyuktur.

Bu durumlarda ne demek "bu isten birsey cikmaz". Cikar cikmaz bir denemeye mecburuz. Ben uzun zaman icin oraya gelirsem bilsen nasil cakacak. Malesef bir halkin ilerlmemesi bir ya da bir kac kisinin elinde kalmamasi lazim. Her bir halk hak etigini bulur.

Biz deniyeceyiz. Sen varmisin onu yaz. Baskalarina elestiri yapma. Bu mucadele icin sen ne yapabilecegini yaz.

-*-*-*-

Ето това е нашият Кардеш Юзеиров?

Allah Ragzi olsun Yuzeir seninle,Kardesin Ali  ve Adem Kardeslen.Sizleri Allahim aramizdan eksik etmesin.Sizler cok buyuk isler yaptiniz?Bizlerden pek coklari,hala farkinda degiller?.Gercekci olalim bircogumuz forumlarda  lal-lak'dan baska birseyler yapmadik?

Щях да се отчаям много ако не беше подкрепата ти, но си знаех че  винаги си готов за всичко.
Юзеиров Кардеш,ако евентуално се стигне до това(аз лично малко се съмнявам че от тази инициатива ще излезе нещо(дано съм се излугал)) твоята помощ, опит и знания в тази област ще са много полезни.Жив и здрав да си

Report Spam   Logged
asker
Global Moderator
Sr. Member

« Reply #6 on: September 25, 2010, 03:48:51 pm »

Benim dusunce ve goruslerim hep aynidir.Herseyimi barkimi, birakip herseye hazirim.Simdiye kadar bekledim.
Ilanlar ettim eski foruma nekadar insanlar gonderdim bir bilseniz,yeni parti kurulacagini heryerlerde ilan ettim anlattim.Sonunda birsey yapmadik-mahcub oldum arkadaslara karsilasmaya yuzum kalmadi.Gercekler bunlar.
Ayni aginda bildigin gibi koy-koy degil yanliz kasaba kasaba ve hatta bagzi devletleri gezip gercekleri ve DPS'yi anlattim ve anlatmaya devam ediyorum.
Ben yine soyluyorum,Ben siyasetci degilim,yuneten siyaseti ve ne konusacagini iyi bilmesi gerek.Ben bunu yapamam,ama yapacagim baska cok isler vardir?Sende bunu iyi biliyorsun?.BEN VARIM
Ne yapiyoruz.Plan yapalim.Ne zaman gidiyoruz?

Asker, kardes senin dedigin bu forumun "lak-laklari" olmasaydi. Ne Yuzeirovlar bilecekti neyin nasil yapilmasi lazim diye. Ne de biribirimizi taniyacaktik. Yakinda birmasiz yazmadim. Nedense Yuzeiroflan sen ustume geldiniz sankim ben suclumusum Bg-da Turkler bataktamis diye.

Bereket Ottoman ve Kartal kardesin yazilarinla Forumu Kircaali Seytan forumun yolunu turmadi.

Yuzeir kardes her zaman oldugu gibi erkek cikti ve madi destegini gostrerdi. Bes bin leva ben de veriyorum baslangic icin. Ve daha cok madi ve zamanimla destege hazirim. Lazimsa en az 3-4 bisnesimi birakip Bulgaristani koy koy gelzmeye hazirim. Ben anliyorum kriz zamaninda herkezin gucu bir olamaz. Fakat islen herkez yardim edebilir.

Biliyorum sana saygim coktur. Fakat asil aci szoleri soylemesi lazim ve sormasi lazim.

Asker kardes sana sorum sudur : Ya sen bu mucaleded varmisin ? Hazirmisin benimle BG-yi koy koye gezmeye ?

Bu forum olmasaydi dahami iyi olurdu. Ben sizlerinj ve siz beni " cama geldigini" nereden bilecektik.

Kim demistki yeni parti kolay olacak. Oyle kolayma mafiyayin miliarlarina karsi mucadele etmek.

Lutfen "Lak-lak" konusma Asker kardes. Sana yakismiyor.

Hadi hazirlan. Ben artik bildigim kahramanlarla konustum. Ve bu isin yoluna cikmaya hazirim. Varmsin ? Bu mucadeleyi daha iyi yonetecigim dersen buyur sen yonet kardes. Ben zaten uzaktan ABD'den yonetmeyi basarili yapamam. Bu is devamli diyerlerinle gorusmekte isityor.

Gerkcekci olalim arkadas. Su an Bulgarsitanda konustuklarimin cogu bana diyorlar: Abim ( gulum) vazgec bu isten, uzuleceksin. Bizim "halk" korkalarin teki oldu. Nekadarda dogru olsan senin arkana durmaktan korkacaklar. Turk komunistlerin zulumu buyuktur.

Bu durumlarda ne demek "bu isten birsey cikmaz". Cikar cikmaz bir denemeye mecburuz. Ben uzun zaman icin oraya gelirsem bilsen nasil cakacak. Malesef bir halkin ilerlmemesi bir ya da bir kac kisinin elinde kalmamasi lazim. Her bir halk hak etigini bulur.

Biz deniyeceyiz. Sen varmisin onu yaz. Baskalarina elestiri yapma. Bu mucadele icin sen ne yapabilecegini yaz.

-*-*-*-

Report Spam   Logged

Serbest Korkmaz
Global Moderator
Hero Member

« Reply #7 on: September 25, 2010, 10:33:57 pm »

Benim dusunce ve goruslerim hep aynidir.Herseyimi barkimi, birakip herseye hazirim.Simdiye kadar bekledim.
Ilanlar ettim eski foruma nekadar insanlar gonderdim bir bilseniz,yeni parti kurulacagini heryerlerde ilan ettim anlattim.Sonunda birsey yapmadik-mahcub oldum arkadaslara karsilasmaya yuzum kalmadi.Gercekler bunlar.
Ayni aginda bildigin gibi koy-koy degil yanliz kasaba kasaba ve hatta bagzi devletleri gezip gercekleri ve DPS'yi anlattim ve anlatmaya devam ediyorum.
Ben yine soyluyorum,Ben siyasetci degilim,yuneten siyaseti ve ne konusacagini iyi bilmesi gerek.Ben bunu yapamam,ama yapacagim baska cok isler vardir?Sende bunu iyi biliyorsun?.BEN VARIM
Ne yapiyoruz.Plan yapalim.Ne zaman gidiyoruz?

Tesekurler !

Tam boyle erkekce sozleri biyeniyorum ! Inaniyorum eski foruma cok insan gonderdine. Maalesef bunlar sezsiz kalmis. Neden utaniyorsun ki bu senin davet ettigin adamlar eski forumda sigur ismini bile soylemedi. Senin bunda ne sucun var. Onlar hizra mi bekliyorlardi herseyi. Ellerini sivayiprta neden katilmsilar ? Herkez siyasetci olmasida gerekmiyor.

Konusmayi bende yaparim baska arkadalarda buluruz. Su an fazla gurultu cikarmadan isim korumak istiyoruz. Arkadasin birisi avukatlarla oyrnecek neyin nasil olacagini. Arkadasin baskasi ise gocmen derneklerinin ve biznes adamlarinin fikirini alacak bu gunleri. Bence Yuzeirov kardes gibi fazla ses cikarmiyalim su an. Sonra hakimler hasta olmasin  Wink. Su an parti icin yalnic anlamaklar olmamamasi cok onemli. Bize hemen etnik ve dini partisi etiketi yapistirmasin DS. Nedense biz onlarin kurdu partiye karsi olmamiz onlarin hic hoyuna gitmiyecek ve yapabildi engelleri yapacaklar.

Biz etnik ve dinni parti deyiliz ve olmak istemiyoruz. Biz bir universal modern demokratik parti olmak istiyoruz. Bana sorulursa partinin social-demokrasi ve liberalizmen hic bir alakasi olmasini istemiyorum. Bu parti cabaliyanlarin , calisanlarin, kurucularin, dogru durustlerin partisi olmasini isterim. Bizim halkimizda zarten cogu onlardan. Halkimizin % 95 si cantaci deyil. Tutun ekerken ne alacagini bilmiyor. Kurucula gidiyor ne alacagini bilmiyor. Ovaya gidiyor ne alcagini kayip. Gurbete gidiyor ayni. Yatirimci -(Enterperneur) Caliskan insanlarimizdir.

Tam boyle insanlara alin terinle ilerleme firsat bulmaliyiz. Bizim icin Avrupa Anayasasi yerine getirilmesi su an BG yeter. Ulkenin dogru durust bulgarina,turkune, gingenesine, pomakina  etnik ve dini ayrilim yapilmadan kendi mutlulugu icin calismaya firsat verirsin.

Ulkenin yazili kanunlari herkez icin bir uygulansin !

Report Spam   Logged
Serbest Korkmaz
Global Moderator
Hero Member

« Reply #8 on: October 02, 2010, 03:03:15 pm »

Беше ми писнало от моите приятели Аскер и Юзеиров, които ме обвиняваха , че само се говорило, а нищо не се вършило. Като че ли аз съм вземал на акорд демокрацията в България.

Уважеми Сербест,

Не искам да се караме взаимно обвиняваме и да подхвърляме токата на другия

Казваше на Узеиров че се сърди като му се каже истината в очите, а то излиза че и ти май си същият? Не бих искал да влизам в тази тема но ти го казваsh за втори и ли трети път и ще ти отговоря без заобиколки и в очите.Да играем със открити карти.

Уважаеми Аскер,
  Нима когато хората имат различно мнение за нещо и то при съвпадение на 80-90 % от мислите за други неща трябва да се карат или обвиняват ? Не мислиш, че това е балканско мислене ? Колкото до истината . Никога не се сърдя от истината, а винаги опровергавам лъжата. Никога не съм казал, че сам ще направя партия. Темата "Нова Демократична Партия в България" в предишният Сербест Форум започваше така : Ние демократи предимно турци .... Не започваше с аз Сербест Коркмаз.

Повторих го много пъти и казвам пак. Сам нямам намерения да направя партия. Никой сам или семейно  (както се опитва нашият приятел Юзеиров) не ще може да се изправи срещу милиярдите на мафията.

За мен тази спекулация, че видите ли аз сам щял съм да правя партия си е чиста провокация, която обслужва ДПС. Както и Юзеиров писа за създаване на партия са необходими на отделните етапи : 50,500 и 2500 човека. Сега аз предложих да се създаде
Партия на Демократиччният Просперитет . Когато имаме ясно визия откъде ще осигурим толкова интелигентни, доверни и амбициозни хора нека да говорим пак.

И аз и всички други в Форума, които са чели твоите постинги (най вече в старияй форум)ще потвърдят че ти беше написал много пъти че ще спасиш България и ще създадеш нова Партия?Не беше ли така?Аз ли си го измислям?Ако си забравил питай суфорумците?

Не, не беше така. Ах защо го няма старият форум за да видим точните ми думи. Никога не съм имал намерения сам да създавам партия, защото винаги механизма на създаване на партия ми е бил ясен. Хубаво е че вестник Култура запази части от нашите дискусии в предишният Сербест форум , http://www.kultura.bg/bg/article/view/16115 от които е видно, че аз отправям покана към Юзеиров да се откаже от МДС и да помогне за създаването на универсална демократична партия. Така покана бе отправена и към Кюнгюн. Ако съм мислил сам да създавам партия защо да каня Юзеиров и Кюнгюн ? Винаги съм бил наясно с процедурата за създаване на партия и никога не съм мислил, че този процес е възможен да се осъществи от един човек. Всичко друго е спекуалация.

Да, писал съм уверено да създадем нова партия , за да повярват повече хора и да привлечем повече съмишленици. Но никога не съм казал, че аз сам ще направя тази партия. Така , че съжалявам ако някой не ме е разбрал правилно.

Даже в Форума на Коминистите ти бяха писали "Сербест чакаме от година новата ти партия","докога ще чакаме" или нещо от тоя род.
Аз не казвам и никога нима да кажа че съм светец,но  каквото съм казал в пирвите дни и обещал-държа на думата си
Още тогава ти казах "Готов съм, с теб съм и ще помогна с каквото мога или ако мога"
Бях в България и много близо до тях когато Юзеиров създаваше една от Партиите си,но както всеки и аз си имам идеали и принципи,не ми харесаха никoй неща и не видях бъдеще за тази Партия(за съжаление така и стана) и не се включих.Но пак им казвам Браво на Юзеирови и Адем - направиха много.Евалла

Затуй да не обвиняваме този или онзи а всеки да види себе си(включително и аз)

Къде е това което направиха Юзеирови ? Не виждам градеж, а разруха на клуба за приятелство и братство. Нв виждам партия , а панически страх от съдии да се занимават с каквито и да е начинания на Юзеирови.  Нима това е успеха. Нима на това трябва да кажем : Евалла. Аз винаги съм готов да защитя Юзеирови пред дуписарите и шовинстите. Но между нас демократите нека си говорим истината.

Като стана дума за форума на комунистите лакеи на ДПС нека да напомним, че тя умря от безидейност, защото гъзолизтвото им не е идея. Аз твърдо вярвам ,че фащистката им партия накой ден ще има същият звършек. За разлика от тях нашият Сербест форум продължава да гради и въпреки, че първият бе ударен ние пак сме тук .

"Турските" комунисти от ДПС искаха да убият нашата идея още в зародиш. На тези гъзолизачи на "възродителите" им бе лесно да популистват скрили се зад открадналите пари от техните господари.  Турци демократи да се обвиняват като цитират думи на дупедавците е нелепо.

Пак повтарям : Идеята  за създаване на Нова универсална демократична партия в колектив я имам. На отделни етапи й трябват
50, 500, 2500 истински демократи, а не кариеристи. Ако мислите ,че това е възможно да действаме. В България обаче в мномента има повече страхливци и подлизурковци отколкото истински смели демократи. А аз за страхливковци нямам намерение да сложа главата си в торбата.

От мен само едно мога да ви гарантирам. Никой абсолютно никой в България не ще може да осъществи Сербест идеята за нова универсална-демократична , мултиетническа партия без най-малко съветите на Сербест Коркмаз. Нескромно зчучи нали ?

Аз момчета и мочмичета съм тръгнал от пасищата на една малка махала и съм стигнал до Манхатън. Аз знам, какво е намеиране на визия, изграждане на стратегически план, осъществяването му ефикасно и неемоционално. Зблъскал съм се с най-свиррепите бизнесмени в света евреите и съм ги преборвал.

Длъжен съм аз да предоставам всичките си знания и умения на едни страхливи хора от България, които освен да се натягат робско на власт имеющите нищо други не умеят ?

За да не бъда голословен. Нова демократична партия в България, която да олицетворява Сербест идеята ще има само и единствено тогава когат видя 2500 Сербест Коркмазовци. Не е необходимо всички да имат моите знания и умения. Поне 500 от тях трябва да бъдат смели хора, които да сложат българският народ от всички етноси или религии над себе си и да работят честно и усърдно за просперитета на своят народ без да ги делят на Иван, Хасан или Асен.

Ако мислите, че заедно можем да осъществим този проект заповядайте. Ако ли не, не търсете вината в мен, а у съгражданите си.

Report Spam   Logged
Serbest Korkmaz
Global Moderator
Hero Member

« Reply #9 on: October 02, 2010, 03:17:57 pm »

Само да допълня ! Службите пълни с кадри на комунистите, шовинистите и мафията нямаt интерес от Партия на Демокртатичният Просперитет. Те искат България само тяхна и на колене пред тях. Те не искат в България да има : Мир, Справедливост, Равнопоставеност и Просперитет за всички етноси и религии.

Затова откакто се появи тази тема пак се появиха хакерите на ДС и ДПС ( не е ли е иронично целите им са еднакви) да унищожават форума. В момента, в който пиша те пак работят. Те нямат аргументи срещу Сербест идеята . Тяхната цел е : няма форум - няма проблеми.

П.С.- Ако пак унищожат форума, ще помоля да не откривате нов форум с име Сербест Форум. Уважавам всички демократи във форума. Но другите страхливи хора в България не заслужават нашата саможертва.

Всеки народ заслужава съдбата си ! Спасението на давещите ще трябва да бъде в техните ръце.

Report Spam   Logged
Serbest Korkmaz
Global Moderator
Hero Member

« Reply #10 on: October 26, 2010, 11:52:26 am »

Поздрав за всички братя и сестри във форума. Какво се променило за 132 години ?

КЪМ БРАТА СИ

Тежко, брате, се живее
между глупци неразбрани;
душата ми в огън тлее,
сърцето ми в люти рани.

Отечеството мило любя,
неговия завет пазя,
но себе си, брате, губя,
тия глупци като мразя.

Мечти мрачни, мисли бурни
са разпнали душа млада;
ах, ръка си кой ке турне
на туй сърце, дето страда?

Никой, никой! То не знае
нито радост, ни свобода,
а безумно как играе
в отзив на плача из народа!

Често, брате, скришом плача
над народен гроб печален;
но, кажи ми, що да тача
в тоя мъртъв свят коварен?

Нищо, нищо! Отзив няма
на глас искрен, благороден,
пък и твоята я душа нямам
на глас Божи --- плач народен!
Report Spam   Logged
Serbest Korkmaz
Global Moderator
Hero Member

« Reply #11 on: December 19, 2010, 12:52:46 am »

Само и единствено Партия на Демократичният Просперитет може да спаси българия от претърпяване на пълно фиаско и превръщане на посмешище пред целият свят!
Report Spam   Logged
samvoin
Guest
« Reply #12 on: December 19, 2010, 08:13:41 am »

Без национално могъща и социално справедлива България на всички които я обичат и на всички българи по света, просперитет и трайна демокрация не може да има.
Демокрацията не е анархия, либерализъм или слободия, сиреч безотговорност, а отговорност и гражданско, респективно национално високо самосъзнание и морал.
Без референдуми и еднолична власт с правомощия и отговорности, но контролирана от осъзнато сиреч националноотговорно активно гражданско общество с което да е в постоянен пряк диалог, също демокрация не може да има.
Report Spam   Logged
OTTOMAN
Hero Member

« Reply #13 on: December 19, 2010, 08:31:19 am »

A za tova samotni voine e nujen LIDER ot naroda.
Pri turstite tozi LIDER se e narichal HAN.
Ne e imalo koronyasani krale. NAroda e upravlyaval.
Report Spam   Logged
samvoin
Guest
« Reply #14 on: December 19, 2010, 08:08:48 pm »

A za tova samotni voine e nujen LIDER ot naroda.
Pri turstite tozi LIDER se e narichal HAN.
Ne e imalo koronyasani krale. NAroda e upravlyaval.
А при българите се е наричал КАН.
Демек кой от кого е видял и чул? Grin
Report Spam   Logged
Pages: [1] 2   Go Up
  Print  

Jump to: